כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. שתי שאלות לא קשורות :) 17/03/2006 12:15
Anonymous  משתמש לא מוכר
1. קיבלתי מהמטייל מפה של אזורים נגועים במלריה במזרח. הצילום גרוע, לא מבינים כלום, כתם שחור גדול על כל העולם. איפה אני יכולה לדעת על אזורים נגועים (לא מצאתי בגוגל)? 2. אני מתכוונת להתחיל באיים בתאילנד עוד שבועיים ואז לאיזה שבוע לצפון ואח''כ קמבודיה, וי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. תשובות לא קשורות תגובה ל - 1 17/03/2006 12:30 לתגובה קודמת
Anonymous  משתמש לא מוכר
גם אם תרצי את לא תגיעי לאזורי מלריה, חודשים וחצי לארבע מדינות זה מהיר מדיי, (בייחוד ויאטנם שהיא ענקית וכל נסיעה שם ממקום למקום זה שעות) זהו בגדול.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. תשובה מאוד קשורה תגובה ל - 1 17/03/2006 12:42 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
ישנו אתר באינטרנט שמפרט על מחלת המלריה,מראה מפה של כול מדינה בעולם שנגועה במלריה ואת האיזורים הרלבנטים.קבלי בבקשה את הלינק הבא :
אזורים נגועים במלריה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. תשובה מאוד קשורה:Re תגובה ל - 3 17/03/2006 13:02 לתגובה קודמת
  avi לא מחובר avi  משתמש פעיל 14786 הודעות עד כה
ובנוגע האם להתחסן או לא פני לפורום רפואה או למרפאת מטיילים,לא רק מלריה יש שם, גם צהבת נגיפית ועוד כל מיני חלרות
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. תשובה מאוד קשורה:Re תגובה ל - 4 17/03/2006 13:35 לתגובה קודמת
Anonymous  משתמש לא מוכר
אני נוסעת לחצי שנה ורוצה להיות גם בהודו, כך שזה רלוונטי. התכנון פחות או יותר להיות שבועיים בלאוס, שבועיים בקמבודיה עוד איזה חודש ויאטנם, הכל פתוח.. מה בקשר למסלול?? תודה לכולם.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. שתי שאלות לא קשורות :):Re תגובה ל - 1 17/03/2006 13:47 לתגובה קודמת
Anonymous  משתמש לא מוכר
היי, בגדול כמו שכבר נכתב אל תהיי בלחץ מכל עניין המלריה האיזורים שבאמת נגועים במלריה אינם תיירותים וגם פחות מיושבים, אז אלא אם כן את מתכננת להגיע למקום שלא היו בו לפנייך הסירי דאגה מעל ליבך בעניין המלריה. באשר למזג האוויר ברוב האיזורים יהיה לך מזג אוויר
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. שתי שאלות לא קשורות :):Re תגובה ל - 1 17/03/2006 13:59 לתגובה קודמת
Anonymous  משתמש לא מוכר
היי, בגדול כמו שכבר נכתב אל תהיי בלחץ מכל עניין המלריה האיזורים שבאמת נגועים במלריה אינם תיירותים וגם פחות מיושבים, אז אלא אם כן את מתכננת להגיע למקום שלא היו בו לפנייך הסירי דאגה מעל ליבך בעניין המלריה. באשר למזג האוויר ברוב האיזורים יהיה לך מזג אוויר
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. תשובה מאוד קשורה:Re תגובה ל - 5 17/03/2006 14:01 לתגובה קודמת
Anonymous  משתמש לא מוכר
כמו שאמרתי, הייתי מתחיל בקמבודיה, יותר ממולץ לעבור את הגבול סמוך לקו-צאנג, לסיהנקוייל היפיפיה, מקמבודיה לויאטנם ומויאטנם ללאוס ומשם לתאילנד הדרכים והמעברי גבול הרבה יותר נוחים בכיוון הזה..
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. לאמיר ובכלל... תגובה ל - 7 17/03/2006 14:38 לתגובה קודמת
Anonymous  משתמש לא מוכר
תודה רבה על כל העזרה! אם אתה כבר מבין במסלול הזה- איך עוברים מויאטנם ללאוס? (זה הדבר היחיד שחסר לי) ושוב תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. לאמיר ובכלל...:Re תגובה ל - 9 17/03/2006 18:33 לתגובה קודמת
Anonymous  משתמש לא מוכר
היי, ברגע שתהיי בויאטנם את תוכלי לקנות כרטיס אוטובוס מויאטנם ללאוס (או מהואה לואנטיאן או ונג ויאנג) או מהאנוי לואנטיאן או לואנ ויאנג) אני יודע לי זה עלה מהנואי לואנטיאן 9$ וזאת נסיעה ממש ממש סבירה לאורך הלילה... אני חושב שמהואה זה קצת יותר קצא אבל אז לא
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. לאמיר ובכלל...:Re תגובה ל - 9 17/03/2006 18:34 לתגובה קודמת
Anonymous  משתמש לא מוכר
היי, ברגע שתהיי בויאטנם את תוכלי לקנות כרטיס אוטובוס מויאטנם ללאוס (או מהואה לואנטיאן או ונג ויאנג) או מהאנוי לואנטיאן או לואנ ויאנג) אני יודע לי זה עלה מהנואי לואנטיאן 9$ וזאת נסיעה ממש ממש סבירה לאורך הלילה... אני חושב שמהואה זה קצת יותר קצא אבל אז לא
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:סוף שבוע על פי heretric:
להודעה הבאה:שאלה על הפול מון באפריל

שאלות נפוצות - תאילנד

שאלות נפוצות - הודו

שאלות נפוצות - סין

שאלות נפוצות - נפאל

שאלות נפוצות - כללי

כתבי למטייל כרגע באסיה

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף