| 1. שתי שאלות לא קשורות :) |
17/03/2006 12:15 |
| Anonymous |
 |
|
|
|
1. קיבלתי מהמטייל מפה של אזורים נגועים במלריה במזרח. הצילום גרוע, לא מבינים כלום, כתם שחור גדול על כל העולם.
איפה אני יכולה לדעת על אזורים נגועים (לא מצאתי בגוגל)?
2. אני מתכוונת להתחיל באיים בתאילנד עוד שבועיים ואז לאיזה שבוע לצפון ואח''כ קמבודיה, וי
|
|
|
|
| 2. תשובות לא קשורות תגובה ל - 1 |
17/03/2006 12:30  |
| Anonymous |
 |
|
|
|
גם אם תרצי את לא תגיעי לאזורי מלריה,
חודשים וחצי לארבע מדינות זה מהיר מדיי,
(בייחוד ויאטנם שהיא ענקית וכל נסיעה שם ממקום למקום זה שעות)
זהו בגדול.
|
|
|
|
| 3. תשובה מאוד קשורה תגובה ל - 1 |
17/03/2006 12:42   |
| Anonymous |
 |
|
|
ישנו אתר באינטרנט שמפרט על מחלת המלריה,מראה מפה של כול מדינה בעולם שנגועה במלריה ואת האיזורים הרלבנטים.קבלי בבקשה את הלינק הבא : אזורים נגועים במלריה
|
|
|
|
|
| 5. תשובה מאוד קשורה:Re תגובה ל - 4 |
17/03/2006 13:35  |
| Anonymous |
 |
|
|
|
אני נוסעת לחצי שנה ורוצה להיות גם בהודו, כך שזה רלוונטי. התכנון פחות או יותר להיות שבועיים בלאוס, שבועיים בקמבודיה עוד איזה חודש ויאטנם, הכל פתוח..
מה בקשר למסלול??
תודה לכולם.
|
|
|
|
| 6. שתי שאלות לא קשורות :):Re תגובה ל - 1 |
17/03/2006 13:47  |
| Anonymous |
 |
|
|
|
היי,
בגדול כמו שכבר נכתב אל תהיי בלחץ מכל עניין המלריה האיזורים שבאמת נגועים במלריה אינם תיירותים וגם פחות מיושבים, אז אלא אם כן את מתכננת להגיע למקום שלא היו בו לפנייך הסירי דאגה מעל ליבך בעניין המלריה.
באשר למזג האוויר ברוב האיזורים יהיה לך מזג אוויר
|
|
|
|
| 7. שתי שאלות לא קשורות :):Re תגובה ל - 1 |
17/03/2006 13:59  |
| Anonymous |
 |
|
|
|
היי,
בגדול כמו שכבר נכתב אל תהיי בלחץ מכל עניין המלריה האיזורים שבאמת נגועים במלריה אינם תיירותים וגם פחות מיושבים, אז אלא אם כן את מתכננת להגיע למקום שלא היו בו לפנייך הסירי דאגה מעל ליבך בעניין המלריה.
באשר למזג האוויר ברוב האיזורים יהיה לך מזג אוויר
|
|
|
|
| 8. תשובה מאוד קשורה:Re תגובה ל - 5 |
17/03/2006 14:01  |
| Anonymous |
 |
|
|
|
כמו שאמרתי, הייתי מתחיל בקמבודיה, יותר ממולץ לעבור את הגבול סמוך לקו-צאנג, לסיהנקוייל היפיפיה, מקמבודיה לויאטנם ומויאטנם ללאוס ומשם לתאילנד הדרכים והמעברי גבול הרבה יותר נוחים בכיוון הזה..
|
|
|
|
| 9. לאמיר ובכלל... תגובה ל - 7 |
17/03/2006 14:38  |
| Anonymous |
 |
|
|
|
תודה רבה על כל העזרה! אם אתה כבר מבין במסלול הזה- איך עוברים מויאטנם ללאוס? (זה הדבר היחיד שחסר לי)
ושוב תודה
|
|
|
|
| 10. לאמיר ובכלל...:Re תגובה ל - 9 |
17/03/2006 18:33  |
| Anonymous |
 |
|
|
|
היי, ברגע שתהיי בויאטנם את תוכלי לקנות כרטיס אוטובוס מויאטנם ללאוס (או מהואה לואנטיאן או ונג ויאנג) או מהאנוי לואנטיאן או לואנ ויאנג) אני יודע לי זה עלה מהנואי לואנטיאן 9$ וזאת נסיעה ממש ממש סבירה לאורך הלילה...
אני חושב שמהואה זה קצת יותר קצא אבל אז לא
|
|
|
|
| 11. לאמיר ובכלל...:Re תגובה ל - 9 |
17/03/2006 18:34  |
| Anonymous |
 |
|
|
|
היי, ברגע שתהיי בויאטנם את תוכלי לקנות כרטיס אוטובוס מויאטנם ללאוס (או מהואה לואנטיאן או ונג ויאנג) או מהאנוי לואנטיאן או לואנ ויאנג) אני יודע לי זה עלה מהנואי לואנטיאן 9$ וזאת נסיעה ממש ממש סבירה לאורך הלילה...
אני חושב שמהואה זה קצת יותר קצא אבל אז לא
|
|
|
|