כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מחפשת שותפים לטרקים במרוקו 26/04/2005 15:09
  idit_shimony לא מחובר idit_shimony  משתמש מתחיל
אני מתכננת טיול למרוקו ותוניס מתישהו בקייץ,(יולי או אוגוסט למשך כשלושה חודשים), הבנתי שאפשר להגיע לשם רק בקבוצה. ב-ב-ק-ש-ה אני מחפשת קבוצה של צעירים (אני בת 23) שיעשו איתי טרקים בסהרה ובהרי האלפים. ואם יש לכם עצות, או רעיונות על איך מארגנים קבוצה כזאת
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מחפשת שותפים לטרקים במרוקו:Re תגובה ל - 1 27/04/2005 07:01 לתגובה קודמת
  jayavarman לא מחובר jayavarman  משתמש פעיל 2731 הודעות עד כה
טרקים בהרי האטלס :) ובסהרה ... תפני לאקו טיולי שטח ... הם מוציאים טיולים בראש צעיר למרוקו כבר 9 שנים . הם יושבים ליד רחוב בן יהודה בתל אביב. אם את מסוגלת לארגן קבוצה של 12-16 חברה` הם ייתפרו לך טיול מיוחד לפי בקשותייך. תהני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מחפשת שותפים לטרקים במרוקו:Re תגובה ל - 1 01/05/2005 18:05 לתגובה קודמת
kobiif kobiif לא מחובר kobiif  משתמש פעיל 209 הודעות עד כה
שלום עידית אם תרצי עזרה לגבי טרקים מסלולים ויזות אשמח לעזור יש לי הרצאה על מרוקו בירושלים בחמישי לחודש או במייל בהצלחה קובי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. תודה קובי תגובה ל - 3 04/05/2005 13:25 לתגובה קודמת
  idit_shimony לא מחובר idit_shimony  משתמש מתחיל
אני אבוא להרצאה שלך רק ב 25.5 , אבל יש לי שאלה דחופה יותר: לפי הפורום וכל מי ששאלתי, אפשר להכנס למרוקו רק בקבוצה, אבל אז להמשיך לבד. א ב ל דיברתי עם מישהו שאחראי על הטרקים ב''אקו טיולי שטח'' , (לפי המלצתו של expert) והוא אמר לי שאי אפשר להשאר שם לבד!!!!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. טיול שורשים ... תגובה ל - 4 06/05/2005 03:31 לתגובה קודמת
  jayavarman לא מחובר jayavarman  משתמש פעיל 2731 הודעות עד כה
בחודשים האחרונים באמת הרבה יותר קשה להיכנס למרוקו מאשר בעבר ... כבודדים. עם זאת,זה ממש לא מחייב הצטרפות לטיול שורשים של בני 45 ... אפשר להצטרף לקבוצה שכזאת ליום הטיסה+יום או מקסימום יומיים בקזבלנקה - עד קבלת הויזה ואז פשוט לחתוך, אפשר גם ולדעתי עדיף
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:קצת נוף אלג`יראי
להודעה הבאה:כמה אנטילופות

שאלות נפוצות - כללי

שאלות נפוצות: אפריקה - מזרח

שאלות נפוצות: אפריקה - צפון

מידע נוסף

שאלות נפוצות: אפריקה - דרום

דיברנו על זה בפורום

שאלות נפוצות: איי סיישל ומדגסקר

חיפוש מהיר