כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. אפריקה באפריל - פסח 24/02/2006 14:14
  tamar69 לא מחובר tamar69  משתמש מתחיל
מעוניינת לקבל המלצות על טיול אתגרי באפריקה החל מ 7/4 לטיול בן 10-14 יום. מהם היעדים המועדפים בעונה זו? איזה חברות מומלצות לטיולי אתגר / ספארי?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. תגדירי טיול אתגרי תגובה ל - 1 25/02/2006 07:16 לתגובה קודמת
עידו עידו לא מחובר עידו - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 4142 הודעות עד כה
לא כל כך מכיר את המונח. אחד האתגרים הגדולים שהיו לי היה לתפוס טרמפ מנאיוואשה לניירובי חצי יום לפני הטיסה שלי חזרה לארץ, בזמן שביתת תחבורה ציבורית בקניה. בקשר לספארי - ממליץ על השמורות בקניה/טנזניה. בקשר ל''אתגר'', ניתן לשלב טיפוס להר קניה (בקניה כמובן)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מגדירה אתגר בשבילי תגובה ל - 2 25/02/2006 18:58 לתגובה קודמת
  tamar69 לא מחובר tamar69  משתמש מתחיל
התכוונתי לטיול אקטיבי שאינו בטן גב בזנזיבר או אי אחר. ספארי, טרק, שבטים ותרבויות... מעיון בפורום לא הבנתי אם ספארי בטנזניה באפריל הוא מולץ או לא... או האם הדעות אכן חלוקות?! לגבי טרק בקילימנג`ארו, הכמה ימי הליכה מדובר? והאם יש דרגות קושי שונות כמו שאפש
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. תיאורטי בלבד, בינתיים תגובה ל - 3 25/02/2006 19:21 לתגובה קודמת
Anonymous  משתמש לא מוכר
אני מברר על טנזניה כרגע לאותה התקופה (אנחנו נוסעים לכל אפריל), ויש כמה דברים בסגנון שאת מדברת עליו. מבחינת טרקים- יש פירוט בספר trekking in east africa של לונלי פלאנט (ראיתי עותקים בלמטייל לב-המפרץ). יש כמה מסלולים בדרגות שונות בקילימנג`רו (קחי בחשבון 60
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. וגם ראפטינג באוגנדה. תגובה ל - 1 25/02/2006 21:11 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
מאד אתגרי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. ועוד כמה המלצות פעילות תגובה ל - 4 26/02/2006 08:22 לתגובה קודמת
Anonymous  משתמש לא מוכר
ראפטינג/קייקים על ה- Zambizi (ממפלי ויקטוריה בזימבבואה) באותם מפלי ויקטוריה יש עוד המון פעילויות כמו באנג`י, כדור פורח וכו`. כמה ימים בקאנו על הזמביזי (בזמביה/זימבבואה) בקאנו בדלתה של ה-Okavango בבוטסואנה טרקים/מפגשים עם שבטים/קייקים עם כלבי ים/סנדבו
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. עוד קצת אקשן... תגובה ל - 5 26/02/2006 09:33 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
גיל גיל לא מחובר גיל - צוות למטייל ברשת  משתמש פעיל 4759 הודעות עד כה
מה לגבי צלילה עם כרישים בדרא''פ? אני אישית נגד מסיבות עקרוניות, אבל העקרונות שלי כבר מזמן לא עושים רושם על אף אחד, אז לפחות שתדעי שזה קיים... :) אה- וכדור פורח מעל הסרנגטי - נחשב אקשן? אחת הפעילויות המגניבות שקיימות, גם אם זה עולה 400$ לשעה... מספרים
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. עוד קצת אקשן...:Re תגובה ל - 7 26/02/2006 17:31 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עודד עודד לא מחובר עודד  משתמש פעיל 7763 הודעות עד כה
לגבי הכדור הפורח בסרנגטי זוג שהיה איתי שם ב-2002 עשה את זה והתאכזב. הרושם שהתקבל היה שזה כדאי רק בעונת הנדידה שאז המראה מהאויר יותר מרשים מהקרקע. כאשר אין נדידה מה שרואים מהקרקע יותר מרשים ממה שרואים מהאויר. דרך אגב זה עלה להם אומנם 400$ לאדם אבל לשעתיי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. אפריקה באפריל - פסח:Re תגובה ל - 1 26/02/2006 17:32 לתגובה קודמת
עודד עודד לא מחובר עודד  משתמש פעיל 7763 הודעות עד כה
אכן הדעות חלוקות. כל אחד וניסיונו האישי. לי בתחילת אפריל היה ניסיון טוב. התרשמתי שיש יותר שלא ניתקלו בבעיה עם מזג האויר מאשר אלו שכן.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:לעידו- הטוענים לכתר
להודעה הבאה:טנזניה !!

שאלות נפוצות - כללי

שאלות נפוצות: אפריקה - מזרח

שאלות נפוצות: אפריקה - צפון

מידע נוסף

שאלות נפוצות: אפריקה - דרום

דיברנו על זה בפורום

שאלות נפוצות: איי סיישל ומדגסקר

חיפוש מהיר