כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. נפאל מספר שאלות חשובות 18/03/2006 11:03
  eyal32 לא מחובר eyal32  משתמש מתחיל
1)איזה סוכנות הכי זולה ואמינה להזמנת פורטר ורפטינג סויסה או שי או מישהו אחר ? 2)אני וחברתי עושים את טרק ארנוד אנפונדה בחודש אפריל מספר שאלות לי ! א)האם לקנות בגדים טרמיים ואם כן היכן בלמטייל הם לוקחים מחירי רצח !!! ב)האם לקנות פליז טוב והיכן במטייל מחי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. נפאל מספר שאלות חשובות:Re תגובה ל - 1 18/03/2006 11:21 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
היי אייל, אז קודם כל אתה לא צריך להסחף בקנייה של ציוד, כי ברוב הטראק תלבש את אותו הציוד, כך איתך מספר גרביים ותחתונים שתוכל להחליף, ולגבי ציוד לטראק אני הייתי ממליץ לך לקנות הכל בנפאל, הרבה הרבה יותר זול, פליז 8$ ואפילו פחות והם יספיקו לך בשביל הטראק ואפ
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. נפאל מספר שאלות חשובות:Re תגובה ל - 1 18/03/2006 11:23 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
ובקשר למלונות בפוקרה וקטמנדו פשוט תעשה סיבוב ותמצא, הלינה מאוד מאוד זולה בנפאל ורוב החדרים עם מקלחת ושירותים, בפוקרה אני ממליץ לך להכנס לסימטת הרחוב שמול סוכנות שי, יש שם גסט האוסים חדשים ממש... יש אחד של סבתא אחת אתה תראה אותה הוא ממש חדש ועולה משהו כמ
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. לאמיר תגובה ל - 2 18/03/2006 11:36 לתגובה קודמת
תודה קודם כול על התיחסותך המקיפה האם יש לך המלצה על סוכנויות אחרות מלבד שי וסויסה ללקיחת פורטים רפטינג וכו? 2)היכן כדאי להשכיר ציוד מה נראה לך? 3)ממה שאתה אומר עדיף לקנות את הציוד בקטמנדו יש לך חנות מומלצת ? לגבי הטרק אנחנו בני 30 בכושר בינוני אז לדעת
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. לאמיר:Re תגובה ל - 4 18/03/2006 12:06 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
אייל, האמת היא שאני עשיתי לי חיים קלים ועשיתי את הרפטינג של שי, אבל כמו שציינתי אתה מוקף לרוב רק בישראלים סביבך, בפוקרה יש הרבה סכונויות אתה כבר תראה אותן, איזה ציוד אתה חושב להשכיר? ושוב בפוקרה לאורך כל הרחוב הראשי של האיזור המתוייר שהוא ליד האגם של פ
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. לאמיר:Re תגובה ל - 5 18/03/2006 12:12 לתגובה קודמת
אמיר אוקי גופיה טרמית לקנות ! האם לקנות גם מכנס ? והיכן לקנות בארץ או לחכות לנפאל גם ? אתה רוצה להגיד לי שביום ממוצעי צועדים רק 3-4 שעות הבנתי שיוצאים בערך בשעה 7-8 בבוקר יש הפסקת צהריים נגיד שעה אבל צועדים עד 15 לערך כך שזה נותן 6 שעות ליום ! אני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. לאמיר:Re תגובה ל - 6 18/03/2006 13:12 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
היי אייל, אני טיילתי בנפאל ספטמבר-נובמבר בשנה שעברה, כל שלגבי ליל הסדר אני לא יכול לענות לך למרות ששמעתי שזה די הומה.. עשיתי את האראונד אנפורנה את האגמים הקפואים, ואת האברסט בייס קמפ, שוב בקשר לטראק אני יכול לומר לך שנטו הליכה יש משהו כמו 3-4 שעות ליום
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. לאמיר:Re תגובה ל - 7 18/03/2006 13:22 לתגובה קודמת
אמיר אני רואה שעשית די הרבה טרקים וגם טיילת חודשים הכי מומלצים לנפאל סחתן !! על איזה טראק היית ממליץ לי לאור הטרקים שאתה עשית ? באמת עדיף לעשות את הארנוד הוא הכי ממצא גם אם זה אומר שאני עושה רק אותו יש לנו 26 יום בנפאל ואני רוצה גם לשלב אולי רפטינג של
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:סוגרים שבוע - נפאל
להודעה הבאה:**** נופים - Zoom In ****

שאלות נפוצות - תאילנד

שאלות נפוצות - הודו

שאלות נפוצות - סין

שאלות נפוצות - נפאל

שאלות נפוצות - כללי

כתבי למטייל כרגע באסיה

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף