כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. camping בדרום אפריקה 22/08/2005 10:20
Anonymous  משתמש לא מוכר
כמה נפוץ לעשות קמפינג בדרא''פ? מה העלויות של זה? יש מקומות שהbuzbus מגיע אליהם, או שטיול קמפינג אפשר לעשות רק עם רכב שכור?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. camping בדרום אפריקה:Re תגובה ל - 1 22/08/2005 10:37 לתגובה קודמת
ili ili לא מחובר ili  משתמש פעיל 3431 הודעות עד כה
ה bus buzz מגיע ל BP מרכזיים וטובים במרביתם (אנחנו הגענו עם רכב לאותם BP) ניתן גם להציב אוהל ולהשתמש במתקנים של המטבח על כליו , מקלחות ושירותים לא צריכה להיות בעיה. (:
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. camping בדרום אפריקה:Re תגובה ל - 2 22/08/2005 10:40 לתגובה קודמת
עלויות להצבת אוהל 6$ +/- , בחלק מהמקומות זה התעריף לאוהל ובחלקן לאדם באוהל (שאתם מביאים) לינה ב dorms עולה 11-12$ לאדם הצבת אוהלים בשמורות תעלה יותר > יש לינק בקוביות צד שמאל במסך זה עם הפארקים בדרא''פ - יש שם עלויות. עדיף להציב את האוהל במקומות מור
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. camping בדרום אפריקה:Re תגובה ל - 3 22/08/2005 13:51 לתגובה קודמת
Anonymous  משתמש לא מוכר
תודה. אני מבינה מהפורום שיש לך קצת נסיון באזור... מה היית ממליצה ל-2 אנשים שנוסעים - להשתמש בשירות ה-buzbus או להשכיר רכב? יש לך מושג מה הבדלי המחירים?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. רק אל תשכרו ''מיני קופר''.... תגובה ל - 4 22/08/2005 14:08 לתגובה קודמת
עידו עידו לא מחובר עידו - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 4266 הודעות עד כה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. ללא ספק תגובה ל - 4 22/08/2005 14:46 לתגובה קודמת
השכרת רכב!!!!! השרות של ה bus buz הוא שרות טוב לכאלה שאינם יכולים להשכיר רכב , מטיילים לבד. השכרת רכב מאפשרת לך לעצור בכל מיני פינות מקסימות בדרך -ויש המון , שהשרות של BB לא מגיע אליהם או לא מתעכב בהם -כי הם לא חלק מהשרות. יש גם דרכים צדדיות שהשרות
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. משהו נוסף תגובה ל - 6 22/08/2005 14:54 לתגובה קודמת
אם אתם מגיעים לקייפטאון , כדאי שיהיה לכם רכב לאזור של cape of the good hope, הטיולים המאורגנים נותנים שהות של זמן קצר ,שמורה יפה מאוד למרות שכמות התיירים קצת הורסת. אפשר לקחת לשם תור של אופניים- חברה שלי עשתה , מעולה - יש עליות לקחת בחשבון. ויש את ה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. משהו נוסף:Re תגובה ל - 7 22/08/2005 16:36 לתגובה קודמת
Anonymous  משתמש לא מוכר
לגבי ההשכרה - בכל מקום ניתן להשכיר רכב? יש חברה שמאפשרת להשכיר בנק` אחת ולהחזיר בדרך? (גם לא בין יוהנסבורג לקייפטאון שאני משערת שבינהם יש סידורים) יש הבדל בין השכרה ארוכה להשכרה יומיומית? זה מקובל שם שמוצאים חברה להשכרה משותפת? לגבי העלויות - רא
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. משהו נוסף:Re תגובה ל - 8 22/08/2005 16:47 לתגובה קודמת
ה 1600$ התייחסו לטיול בנמיביה? את נוסעת גם לנמיביה? לגבי השכרה יש מס` חברות המאפשרות החזרת רכב במקומות אחרים בדרא''פ ואף בנמיביה. החזרת רכב במקום אחר - תביא לגבייה של תשלום נוסף , אצל מרבית החברות. (לא זוכרת את החברה שהשכרתי דרכם , השכרתי דרך ה big bl
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. משהו נוסף:Re תגובה ל - 9 22/08/2005 20:44 לתגובה קודמת
Anonymous  משתמש לא מוכר
לא, התכנון הוא לדרא''פ למסלול בין יוהנסבורג לקיפטאון (עם איזושהי סטייה לכיוון מפלי ויקטוריה). אז אני מבינה שנמיביה זה מה שמייקר את העלות שבעקבות זה הגעת לסכום הזה, נכון? אני הבנתי שזה צריך לעלות באזור 1000$ לחודש, למי שישן בBP ובקמפינג, ועושה ספארי ונכנ
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. משהו נוסף:Re תגובה ל - 10 22/08/2005 21:38 לתגובה קודמת
1600$ התייחס לטיול המעגלי שאני עשיתי, היו מס` דברים שייקרו , אבל מסובך לגזור מזה את התקציב שלך. לפי המסלול שלך (ממה שהצלחתי להבין) והנתונים הידועים לי לגבי העלויות בדרום אפריקה בשילוב VF: לינה ב BP dorms תעלה בסביבות 11-12$ לאדם = 30*12= 360$ אם תי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. משהו נוסף:Re תגובה ל - 11 22/08/2005 21:46 לתגובה קודמת
רכבל - עשיתי הלוך חזור - ברגל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:קורס צלילה במלאווי
להודעה הבאה:ובינתיים בסומליה

שאלות נפוצות - כללי

שאלות נפוצות: אפריקה - מזרח

מידע נוסף

דיברנו על זה בפורום

שאלות נפוצות: אפריקה - דרום