כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. בת מטיילת באפריקה לבד 25/05/2005 07:15
Anonymous  משתמש לא מוכר
אני חושבת לטייל בחוף המזרחי ורציתי לשאול איך הסיכויים למצוא עוד מטיילים ישראלים והאם/כמה זה מסובך בשביל בת לטייל שם לבד. תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. בת מטיילת באפריקה לבד:Re תגובה ל - 1 25/05/2005 09:17 לתגובה קודמת
עידו עידו לא מחובר עידו - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 4266 הודעות עד כה
כשאת אומרת `בחוף המזרחי` למה את מתכוונת? למה את מתכוונת.... אם הכוונה לקניה וטנזניה, כן - יש סיכוי לא רע בכלל למצוא עוד מטיילים, בעיקר בערים הגדולות, על החופים, האגמים וביתר המקומות התיירותיים. אם הכוונה לסומליה, או אפילו מוזמביק - צאי מנקודת הנחה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. בת מטיילת באפריקה לבד:Re תגובה ל - 2 25/05/2005 11:30 לתגובה קודמת
Anonymous  משתמש לא מוכר
most of the israelies that were traveling on their own where girls, and they had no problems... dont worry and have a great time.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. בת מטיילת באפריקה לבד:Re תגובה ל - 1 25/05/2005 12:29 לתגובה קודמת
ili ili לא מחובר ili  משתמש פעיל 3432 הודעות עד כה
לי יצא לטייל קצת לבד (אתיופיה, נמיביה ודרא''פ)- וגם אז לא הייתי כמעט אף פעם לבד , אם לא טיילים אז מקומיים שמתלווים , ילדים וכו`. בחורה שטיילתי איתה בנמיביה ודרא''פ טיילה את כל מזרח אפריקה לבד ללא בעיה. כמובן שצריך לשמור על כללי זהירות שנכונים גם אם מד
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. בת מטיילת באפריקה לבד:Re תגובה ל - 2 25/05/2005 14:22 לתגובה קודמת
Anonymous  משתמש לא מוכר
עידו, תודה על התגובה המהירה. אני מתכננת טיול ארוך ולכן אם אכן אסע אני מקוה להיות בכל המקומות שהזכרת. ומתענינת ספציפית על אתיופיה ששם אנחת. עד עכשיו לא ממש שקלתי את האפשרות לטוס לאפריקה כי השמועות אומרות שזה מסוכן לבת לטייל שם לבד,( התכנון המקורי שלי הוא ל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. אל תסעי לסומליה! תגובה ל - 5 25/05/2005 14:48 לתגובה קודמת
עידו עידו לא מחובר עידו - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 4266 הודעות עד כה
זאת סתם היתה בדיחה גרועה שלי (: וברצינות - אפריקה לא פחות בטוחה מדרום-אמריקה לדוגמא לטיול (בין אם את בחורה בודדת ובין אם את משלחת מתאבקים בפנסיה). אני בטיולי פגשתי מספר בחורות שטיילו לבד (או בזוגות) מכל מיני מקומות בעולם, בפורום ישנן עוד הודעות מבנות ש
שירשור טרקים
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. וספציפית לאתיופיה תגובה ל - 6 25/05/2005 15:00 לתגובה קודמת
ili ili לא מחובר ili  משתמש פעיל 3432 הודעות עד כה
אני טיילתי שם לבד , למרות שחברתי לסירוגין למספר ישראלים וטיילים אחרים . הדבר היחידי שלעיתים קצת מעיק (חוץ מהקבצנות) - זה גל ''המחזרים'' (אומנם קצת פחות) אם תטיילי עם עוד בחורה ואפילו בחור , פשוט מנפנפים בעדינות - והכל תקין. לפעמים זה גם יוצא לטובה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:פינת היסטוריה קצרה
להודעה הבאה:עם אילי באתיופיה

שאלות נפוצות - כללי

שאלות נפוצות: אפריקה - מזרח

מידע נוסף

דיברנו על זה בפורום

שאלות נפוצות: אפריקה - דרום

שאלות נפוצות: אפריקה - צפון

שאלות נפוצות: איי סיישל ומדגסקר

חיפוש מהיר