כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מלימה לקוסקו - טיסה/טיול? 27/07/2006 02:26 לתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
אני נוסע לטיול של פחות משלושה שבועות בפרו, רוצה להספיק את לפחות שני טרקים שיוצאים מקוסקו (סלקנטאי ואזנגטה). עד עכשיו חשבנו לטוס לקוסקו ולעשות שם את הטרקים, רציתי לשאול אם למישהו יש מושג על מסלול מומלץ לנסיעה מלימה לקוסקו, האם כדאי לעשות אותו, וכמה ימים הוא לוקח (אם לא נטוס אזא אנחנו מעדיפים לטייל בדרך בזמן הזה, אין לנו כוונה לנסוע סתם את כל המרחק הזה באוטובוס).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מלימה לקוסקו - טיסה/טיול?:Re תגובה ל - 1 27/07/2006 12:02 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  morantica לא מחובר morantica  משתמש מתחיל
טיול.
אני לא זוכרת זמנים מדוייקים לתת לך, אבל כעקרון הנסיעה היא לא מאוד ארוכה. בטח אם עוצרים לטייל בדרך ועושים אותה בחלקים, וככה אפשר לכוון את החלקים הארוכים יותר על נסיעת לילה ולחסוך זמן.
אנחנו בחמישה ימים עברנו בנסקה (קצת מיותר - כמובן שלעניות דעתי בלבד), איקה (כיף!) ופיסקו (בתור אחת שנמסה מכלבי ים אני מאוד ממליצה. יהיו כאלה שיגידו שזה סתם).
אבל אני מניחה שאם היינו לחוצים בזמן היינו יכולים לעשות את זה בפחות.
עוד יתרון שיש ללעשות את זה בנסיעה הוא ההדרגה בטיפוס לגובה. שאתה עולה למטוס בלימה ונוחת בקוסקו תצטרך לקחת לפחות יומיים להתרגל (ולרוב אלו יומיים של כאבי ראש ובחילות) לפני שתוכל לטייל. הזמן שתקדיש לטיפוס איטי יתקזז לך אח''כ.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מלימה לקוסקו - טיסה/טיול?:Re תגובה ל - 1 27/07/2006 14:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
אפשר גם להספיק לתת גיחה לנפאל וגואטמלה...

סתם, תקשיב לי טוב ''אני'',
יש לך מעט מאוד זמן לרשותך, תגיע לקוסקו בטיסה (עשיתי את זה שנה שעברה - ללא בחילות ושאר חולאים - מה שכן, ביומיים הראשונים תטייל באיזי - יש עוד דברים חוץ משני הטרקים אותם אתה מעוניין לעשות. אגב - ההאזנגטה- לא ממש ברור לי למה קוראים לו טרק - זה טיול סוסים (הסוסים מטרקים ואתה נהנה מהנופים או חושב על איך יראה הישבן שלך אחרי הטיול...).
את מה שאתה מעוניין לעשות עשיתי שנה שעברה כטיול השלמה ל2001 (אז הייתי כמעט חודשיים בפרו) - וא שני ''הטרקים'' עשיתי עם הסתגלות לגובה בשבועיים.
בשאר הזמן אתה יכול לצאת לראפטינג (3 ימים) או להגיע לפונו לאיים הצפים. אל תעמיס על עצמך את הדרך של קו החוף מלימה כי היא לא ממש יפה (חוץ מאיקה), ואם ממש בא לך תוכל לעשות בחזור כגיחה מלימה.

אגב, טיסה לימה-קוסקו= ~80$
צירפתי תמונות מהסלקנטאי וההאזנגטה.

תהנה,
תומר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. מלימה לקוסקו - טיסה/טיול?:Re תגובה ל - 1 27/07/2006 14:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
אפשר גם להספיק לתת גיחה לנפאל וגואטמלה...

סתם, תקשיב לי טוב ''אני'',
יש לך מעט מאוד זמן לרשותך, תגיע לקוסקו בטיסה (עשיתי את זה שנה שעברה - ללא בחילות ושאר חולאים - מה שכן, ביומיים הראשונים תטייל באיזי - יש עוד דברים חוץ משני הטרקים אותם אתה מעוניין לעשות. אגב - ההאזנגטה- לא ממש ברור לי למה קוראים לו טרק - זה טיול סוסים (הסוסים מטרקים ואתה נהנה מהנופים או חושב על איך יראה הישבן שלך אחרי הטיול...).
את מה שאתה מעוניין לעשות עשיתי שנה שעברה כטיול השלמה ל2001 (אז הייתי כמעט חודשיים בפרו) - וא שני ''הטרקים'' עשיתי עם הסתגלות לגובה בשבועיים.
בשאר הזמן אתה יכול לצאת לראפטינג (3 ימים) או להגיע לפונו לאיים הצפים. אל תעמיס על עצמך את הדרך של קו החוף מלימה כי היא לא ממש יפה (חוץ מאיקה), ואם ממש בא לך תוכל לעשות בחזור כגיחה מלימה.

אגב, טיסה לימה-קוסקו= ~80$
צירפתי תמונות מהסלקנטאי וההאזנגטה.

תהנה,
תומר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. מלימה לקוסקו - טיסה/טיול?:Re תגובה ל - 4 27/07/2006 14:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
האזנגטה.jpg
האזנגטה.jpg(גודל:5.984KB)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. מלימה לקוסקו - טיסה/טיול?:Re תגובה ל - 5 27/07/2006 14:47 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
הקרחון בהאזנגטה.jpg
הקרחון בהאזנגטה.jpg(גודל:6.805KB)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. מלימה לקוסקו - טיסה/טיול?:Re תגובה ל - 6 27/07/2006 14:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
סלקנטאי.jpg
סלקנטאי.jpg(גודל:3.387KB)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. מלימה לקוסקו - טיסה/טיול?:Re תגובה ל - 7 27/07/2006 14:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
סלקנטאי2.jpg
סלקנטאי2.jpg(גודל:5.485KB)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. מלימה לקוסקו - טיסה/טיול?:Re תגובה ל - 8 27/07/2006 14:49 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
הפס בסלקנטאי.jpg
הפס בסלקנטאי.jpg(גודל:6.552KB)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. תודה. אפשר את המסנג`ר שלך? תגובה ל - 9 27/07/2006 18:35 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. תודה. אפשר את המסנג`ר שלך?:Re תגובה ל - 10 27/07/2006 20:40 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
כמו המייל שלי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. שכחתי את המייל... תגובה ל - 11 27/07/2006 20:41 לתגובה קודמת
Anonymous  משתמש לא מוכר
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:שאלות בקשר לכרטיס טיסה
להודעה הבאה:שאלה לחוזרים:

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

כתבי למטייל כרגע בדרום אמריקה