כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. שאלות בקשר לכרטיס טיסה 27/07/2006 15:55 לתגובה הבאה
  shanini21 לא מחובר shanini21  משתמש מתחיל
שלום !
אני נמצאת עכשיו בשלבי הזמנת כרטיס טיסה לארגנטינה..
הבנתי מכמה מקורות שכדאי לי להזמין כרטיס כאשר היעד חזרה הוא לעוד שנה פחות יום (הכי רחוק שאפשר).. בסוכנות נסיעות אמרו לי שכדאי לאחר חצי שנה בערך (פחות או יותר הזמן שאני מתכננת לחזור ארצה).. מה אתם אומרים בעניין?
ועוד שאלה אחת.. האם זה נכון שכרטיס טיסה לבואנוס חייב להיות ת``א-בואנוס-ת``א ? או שאפשר לשנות את היעד חזרה מהארץ? (בסוכנות טוענים שאי אפשר לשנות כי עושים בארגנטינה בעיות בגלל זה...)

תודה לכל מי שיענה :)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. שאלות בקשר לכרטיס טיסה:Re תגובה ל - 1 27/07/2006 16:38 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
היי,

קודם כל זה מאוד תלוי עם איזו חברה את טסה.
לגבי שינוי תאריך או יעד,
יש חברות שלא ניתן לשנות את יעד החזרה אבל תאריך כן
(לדוגמא KLM), ויש חברות שניתן לשנות גם וגם ללא תוספת מחיר (שינוי ראשון חינם -Iberia).

אני לא מבין מה ההבדל בין לקבוע את תאריך החזרה פחות או יותר לתאריך שאת מתכננת לחזור (כמו שאני עשיתי - ואף שיניתי את התאריך בהפרש של שבועיים) או לסוף מועד הכרטיס - בכל מקרה זה כרטיס פתוח לשנה ואם תרצי לשנות את יכולה לשנות (גם אם זה יעלה לך קצת זה לא ממש יקר כ 50$ - שוב תלוי בחברה איתה את טסה).

תהני,
תומר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. שאלות בקשר לכרטיס טיסה:Re תגובה ל - 2 27/07/2006 21:30 לתגובה קודמת
  shanini21 לא מחובר shanini21  משתמש מתחיל
היי תומר,

קודם כל שכחתי לציין אבל מדובר בחברת איבריה.
העניין הוא שנגיד עכשיו אני בברזיל והגיע המועד שתכננתי לחזור בו ואני מתכננת להמשיך לפרו. שיניתי את היעד והתאריך ללימה לעוד חודש. וכעבור חודש בא לי להגיע לקולומביה אז שוב אני צריכה לשנות... זאת אומרת שכביכול יותר בטוח לקנות את הכרטיס בטווח של שנה ואז ברגע שארצה לחזור פשוט אשנה את הטיסה.. השאלה היא אם יש איזשהי בעייתיות עם זה... כמו שהבנתי מסוכנות נסיעות מסויימת שאומרת שיהיה בעיה לצאת ולהיכנס למדינות..

תודה שוב
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:טיסות פנימיות
להודעה הבאה:מלימה לקוסקו - טיסה/טיול?

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף

כתבי למטייל כרגע בדרום אמריקה