| 1. לעליס \ישראלה -גואה |
09/10/2006 10:30  |
| Anonymous |
 |
|
|
|
שלום לכם...
אני מתכונן לנחות בגואה ב17.10 רציתי לדעת אם יש לכם המלצות לנחיתה רכה ,חשוב לי לציין שאני לא רוצה ``להיתקע`` בגואה אלא לרדת יותר דרומה (קוצין ,קרלה)ולקראת הסילבסטר לחזור לחופים אז אם יש לך קצת טיפים אשמח לשמוע
תודה רבה רבה
|
|
|
|
|
|
| 4. לעליס \ישראלה -גואה:Re תגובה ל - 1 |
09/10/2006 18:43  |
 |
alisoko |
2541 הודעות עד כה |
|
|
|
הי טל, הנחיתה הכי רכה בהודו היא בגואה, המדינה הכי קרובה למערב בלי להפסיד את הנינוחות של המזרח. למעשה, זוהי מין פורטוגל מזרחית. המקום שהכי מייצג את גואה היא הבירה פנאג`י, שמרוב התלהבות להגיע לחופים, רוב הישראלים מפספסים אותה, וחבל. מקום מקסים, אוירה ואנשים סימפטיים, נהר יפה 0עם ספינות טיול) ואוכל טוב. העיר גם ידועה במועדוני הג`ז שלה. במרחק 10 ק''מ ממנה נמצאת גואה הישנה, הבירה של הפורטוגזים, עם כמה קתדרלות יפהפיות ברמה שפשוט לא יאומן שהן בהודו. באשר לחופים, אני אהבתי את פאלולם, חוף יפה עם אוירה מאד נעימה, אנשים מכל העולם, אוכל מעולה. יש עשרות גסט האוזים, מ-300 רופי עד 1500 בערך. הגסט האוזים שקצת יותר ברמה הם : אלכסנדרה, בקצה הצפוני של החוף (בבעלות ישראלית), עוד אחד באותו צד (האחרון לפני הנחל), ולגמרי לכוון ההפוך - מעבר לסלעים הגדולים בקצה הדרומי, יש אחד עם מפרץ יפהפה משלו.
המקום שהכי אהבתי בטיול לקראלה היתה מדוראי, שנמצאת בטמיל נאדו, ושבשבילה עשינו עיקוף קטן שהתברר כחכם מאד. מומלץ ולא מאד רחוק - יש רכבת מקוילון (דרומה לאלפי)ישירות למדוראי. גסט האוז מומלץ באלפי - Vrundabanam Heritage House. בית עתיק משופץ יפה מאד, חצר פנימית, 450 רופי לחדר גדול ומרוהט בטעם + שרותים.
|
|
|
|