כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. לעליס \ישראלה -גואה 09/10/2006 10:30 לתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
שלום לכם...

אני מתכונן לנחות בגואה ב17.10 רציתי לדעת אם יש לכם המלצות לנחיתה רכה ,חשוב לי לציין שאני לא רוצה ``להיתקע`` בגואה אלא לרדת יותר דרומה (קוצין ,קרלה)ולקראת הסילבסטר לחזור לחופים אז אם יש לך קצת טיפים אשמח לשמוע

תודה רבה רבה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. לעליס \ישראלה -גואה:Re תגובה ל - 1 09/10/2006 13:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
גואה היא בסך הכל מקום נחמד, כך שאין בה את ההלם המפורסם של הודו, בטח שלא כמו ההלם שרבים חווים בדלהי או בבומביי בימים הראשונים.
אם אתה נוחת בהודו וישר מגיע לגואה- אז יהיה בסדר...
לגבי ההמשך לדרום וחזרה לחופים לקראת הסילבסטר- זה בהחלט רעיון טוב רק קח לתשומת לבך שאם תגיע יום לפני הסילבסטר אולי התפוסה תהיה מלאה בגסט האוסים לכן כדאי שתקדים קצת...

בקרלה וקרנטקה, כמו גם בטאמיל נאדו טרם הייתי, לצערי, כך שאני בטוחה שאחרים בפורום יוכלו לעזור לך יותר ממני בעניין הזה.

ישראלה גזית
ייעוץ טיולים למזרח הרחוק
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. לעליס \ישראלה -גואה:Re תגובה ל - 2 09/10/2006 14:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
תודה רבה ישראלה..

יש לך אולי טיפ לגאסטהאוס טוב לאיזה לילה בגואה?

מאיפה כדאי להתחיל כשאני נוחת בשדה תעופה?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. לעליס \ישראלה -גואה:Re תגובה ל - 1 09/10/2006 18:43 לתגובה קודמת
alisoko alisoko לא מחובר alisoko  משתמש פעיל 2541 הודעות עד כה
הי טל,
הנחיתה הכי רכה בהודו היא בגואה, המדינה הכי קרובה למערב בלי להפסיד את הנינוחות של המזרח. למעשה, זוהי מין פורטוגל מזרחית.
המקום שהכי מייצג את גואה היא הבירה פנאג`י, שמרוב התלהבות להגיע לחופים, רוב הישראלים מפספסים אותה, וחבל. מקום מקסים, אוירה ואנשים סימפטיים, נהר יפה 0עם ספינות טיול) ואוכל טוב. העיר גם ידועה במועדוני הג`ז שלה. במרחק 10 ק''מ ממנה נמצאת גואה הישנה, הבירה של הפורטוגזים, עם כמה קתדרלות יפהפיות ברמה שפשוט לא יאומן שהן בהודו.
באשר לחופים, אני אהבתי את פאלולם, חוף יפה עם אוירה מאד נעימה, אנשים מכל העולם, אוכל מעולה. יש עשרות גסט האוזים, מ-300 רופי עד 1500 בערך.
הגסט האוזים שקצת יותר ברמה הם : אלכסנדרה, בקצה הצפוני של החוף (בבעלות ישראלית), עוד אחד באותו צד (האחרון לפני הנחל), ולגמרי לכוון ההפוך - מעבר לסלעים הגדולים בקצה הדרומי, יש אחד עם מפרץ יפהפה משלו.

המקום שהכי אהבתי בטיול לקראלה היתה מדוראי, שנמצאת בטמיל נאדו, ושבשבילה עשינו עיקוף קטן שהתברר כחכם מאד.
מומלץ ולא מאד רחוק - יש רכבת מקוילון (דרומה לאלפי)ישירות למדוראי.
גסט האוז מומלץ באלפי - Vrundabanam Heritage House.
בית עתיק משופץ יפה מאד, חצר פנימית, 450 רופי לחדר גדול ומרוהט בטעם + שרותים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:עלויות בהודו
להודעה הבאה:סוגרים שבוע עם טיפ טופ

שאלות נפוצות - סין

שאלות נפוצות - תאילנד

שאלות נפוצות - הודו

שאלות נפוצות - נפאל

שאלות נפוצות - כללי

כתבי למטייל כרגע באסיה

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף