כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. טיפוס על הקלימנג`רו 18/02/2007 09:02 לתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
שלום אני ובעלי רוצים לטפס על ההר ואני מחפשת פרטים. לכמה ימי חופש אני זקוקה (ביביסיטר לילדים...)? צריך כושר מיוחד? מה העלות של ההרפתקאה? יש דברים מיוחדים שצריך לדעת לפני? יש חברות טובות יותר ופחות? מה הסיכון? תודה מראש על כל בדל של מידע
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. טיפוס על הקלימנג`רו:Re תגובה ל - 1 19/02/2007 08:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
גיל גיל לא מחובר גיל - צוות למטייל ברשת  משתמש פעיל 5159 הודעות עד כה
היי :) טיפוס לוקח 6-7 ימים. המלצות על חברות ניתן למצוא במדור 1001 טיפים. העלות כמובןם משתנה בהתאם לחברה, אבל הייתי מתכנן על משהו בסביבות ה-800-1000$, אולי טיפה יותר, כי היו התייקרויות לאחרונה. אזהרות יש המון, אבל אם אתם לוקחים מדריך מומלץ, מתלבשים נכון ולא מנסים לעשות את זה בפחות מ-6 ימים, אתם בד``כ בסדר גמור :)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. נקודה למחשבה תגובה ל - 2 19/02/2007 13:15 לתגובה קודמת
Anonymous  משתמש לא מוכר
כל טיפוס על הרים גבוהים (מעל 4000 מ`) רצוי שתוקדם לו תקופת התאקלמות של כשבוע, או לפחות טיפוס מקדים קצר. אנחנו פגשנו לא זוג אחד ולא שניים שהחליטו ללכת על זה ישר, וחטפו את הבאסה עם מחלת גבהים. הדרך המומלצת (בספרות וע``י מטפסים מנוסים), והיא אינה עומדת בסתירה עם תכנון טיול, היא הגעה לאזור, כשבוע טיולים ושהות בגובה של כ- 2500 עד 3000 מ` (במקרה של קילי אפשר לעלות למרו או להסתובב בפארק ארושה בגובה הזה בפחות מחצי מחיר ליום מהקילי), ואז לצאת לטיפוס. וכמו שכבר דובר כאן על טיולים מאורגנים וספארים- תמיד תהיה חברה שתיתן את זה טיפל`ה יותר בזול, אבל יותר מהמחיר חשובה איכות הציוד, האוכל וההדרכה. ושיהיה בכיף
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:טיול יולי אוגוסט
להודעה הבאה:יש למישהו מושג מה הולך בגאנ

שאלות נפוצות: אפריקה - צפון

שאלות נפוצות: אפריקה - מזרח

שאלות נפוצות - כללי

שאלות נפוצות: אפריקה - דרום

דיברנו על זה בפורום

מידע נוסף

שאלות נפוצות: איי סיישל ומדגסקר

חיפוש מהיר