|
| 2. בוצואנה-זמביה-טנזניה:Re תגובה ל - 1 |
28/04/2007 06:33   |
 |
עידו - הנהלת הפורום |
4407 הודעות עד כה |
|
|
|
שלום עדיה,
ויזות - מה שכתבת מעודכן (:
למידע נוסף על ויזות, קראי את הקישורים בנושא ויזות בשאלות הנפוצות על אפריקה הדרומית והמזרחית בצד שמאל של העמוד.
התחבורה הציבורית קיימת, ומגיעה למרבית המקומות שתרצי להגיע אליהן (וכמובן, לא נכנסת לתוך השמורות). היא לא הכי מפותחת מבחינת עיצוב המיניבוסים, אך מגיעה לכל מקום, ויחסית זולה. אפשר לטייל בלי לשכור רכב, וניתן לתפוס טרמפים - גם עם מקומיים (לפעמים מבקשים כמה גרושים תמורת השירות) וגם עם תרמילאים רכובים (צרי איתם קשר עוד בקמפ-סייט. את תוכלי לרוב להצטרף אליהם לקטע מהטיול תמורת השתתפות בהוצאות דלק, או רק טרמפ חד פעמי)
יש מעברי גבול בין המדינות.
עלויות המחיה לא גבוהות במדינות אלו, הכל תלוי באופי הטיול שאת מתכננת. לינה באוהלים/אכסניות/מלונות? בישול/מסעדות? וכמובן - תדירות הנסיעות (מייקר את הטיול). בכל מקרה זה בערך 600-700$ לחודש.
ישנן פעילויות יקרות שלא כלולות התחשיב: ספארי בטנזניה, טיפוס לקילימנג`רו, טיסה מעל הדלתא של האוקווגו וכדומה.
בשלושה חודשים את יכולה להספיק לחוות את שלושת המדינות, ואת יכולה להשאר גם רק באחת מהן. תתחילי את הטיול, ותני לו להתפתח בקצב שלו. אחרי שלושה חודשים תמצאי את עצמך באותה המדינה שהתחלת? סימן שבחרת יעד בצורה טובה. עברו חדשיים ואת כבר אחרי שלושת המדינות? חצי את הגבול לרביעית. נמיביה, זימבבואה, מלאווי, קניה או כל מדינה אחרת.
תהני!
|
|
|
|
|
|
|
| 6. בוצואנה-זמביה-טנזניה:Re תגובה ל - 4 |
28/04/2007 17:48   |
|
|
היי
אין טיסה ישירה לבוטסוואנה
אפשרויות: טיסה עם אתיופיאן לבוטסוואנה או לדרא``פ עם אל-על ומשם להמשיך.
אני מציעה שתפתחי מפה , ותחליטי לאיזה אזור את רוצה להגיע. הטיסה של אתיופיאן נוחתת בגאברון - מאוד דרומית והדרך למעלה מאוד ארוכה.
אנחנו נחתנו עם אתיופיאן בלוסקה יום למחרת לקחנו אוטובוס של 6 שעות ללוינגסטון ולמחרת חצינו לבוטסוואנה.
ציינתי את כל הפרטים עם המעברים במדינות הסמוכות בטיפ במדור 1001 טיפים (קישור במסך זה למעלה)
אם את מתכננת לטייל באוקוונגו - הייתי מאוד ממליצה להגיע בעונה, קחי בחשבון שקצת קשה למצוא שותפים לספארי / אוקוונגו , וחלק מצטרפים לטיולים המאורגנים.
|
|
|
|
|
| 8. VISA IMPORTANT INFO-זמביה:Re תגובה ל - 7 |
28/04/2007 23:07   |
|
|
היי אתי,
מה קורה?
לא הייתי בטוחה שזאת את (:
אילי
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 14. VISA IMPORTANT INFO-זמביה:Re תגובה ל - 13 |
03/05/2007 12:17  |
| Anonymous |
 |
|
|
need to attach photos of your passport the page with the picture and the page with the expiry date
|
|
|
|