כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. בוצואנה-זמביה-טנזניה 27/04/2007 21:33 לתגובה הבאה
  adaya5 לא מחובר adaya5  משתמש בינוני 128 הודעות עד כה
שלום! מתכננת טיול בעל אופי תרמילאי בשלושת המדינות האלו יש לי כמה שאלות.. לגבי ויזות, לבוצואנה הבנתי שאין צורך בויזה? זה נכון? יש איזושהי הגבלה לגבי משך השהות שם? לגבי זמביה וטנזניה - הבנתי שניתן להוציא ויזה בגבול, לכמה זמן היא תקפה? האם המחירים באתר עדכניים? (25$ לזמביה ו-50$ לטנזניה) התחבורה הציבורית במדינות האלו מפותחת? זולה/יקרה? אפשרי לטייל מבלי לשכור רכב? נהוג לתפוס טרמפים? יש מעברי גבול יבשתיים שפתוחים לתיירים בין המדינות? מהם עלויות מחיה (אוכל+לינה) פחות או יותר לחודש בכל אחת מהמדינות? ושאלה אחרונה (לבנתיים) פרק זמן של בין חודשיים לשלושה זה פרק זמן סביר בשביל לחוות כמו שצריך את שלושת המדינות האלו? כדאי אולי להתמקד רק בשתיים או שאפשר לבקר גם בזימבבואה למשל? בתודה מראש! עדיה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. בוצואנה-זמביה-טנזניה:Re תגובה ל - 1 28/04/2007 06:33 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עידו עידו לא מחובר עידו - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 4407 הודעות עד כה
שלום עדיה, ויזות - מה שכתבת מעודכן (: למידע נוסף על ויזות, קראי את הקישורים בנושא ויזות בשאלות הנפוצות על אפריקה הדרומית והמזרחית בצד שמאל של העמוד. התחבורה הציבורית קיימת, ומגיעה למרבית המקומות שתרצי להגיע אליהן (וכמובן, לא נכנסת לתוך השמורות). היא לא הכי מפותחת מבחינת עיצוב המיניבוסים, אך מגיעה לכל מקום, ויחסית זולה. אפשר לטייל בלי לשכור רכב, וניתן לתפוס טרמפים - גם עם מקומיים (לפעמים מבקשים כמה גרושים תמורת השירות) וגם עם תרמילאים רכובים (צרי איתם קשר עוד בקמפ-סייט. את תוכלי לרוב להצטרף אליהם לקטע מהטיול תמורת השתתפות בהוצאות דלק, או רק טרמפ חד פעמי) יש מעברי גבול בין המדינות. עלויות המחיה לא גבוהות במדינות אלו, הכל תלוי באופי הטיול שאת מתכננת. לינה באוהלים/אכסניות/מלונות? בישול/מסעדות? וכמובן - תדירות הנסיעות (מייקר את הטיול). בכל מקרה זה בערך 600-700$ לחודש. ישנן פעילויות יקרות שלא כלולות התחשיב: ספארי בטנזניה, טיפוס לקילימנג`רו, טיסה מעל הדלתא של האוקווגו וכדומה. בשלושה חודשים את יכולה להספיק לחוות את שלושת המדינות, ואת יכולה להשאר גם רק באחת מהן. תתחילי את הטיול, ותני לו להתפתח בקצב שלו. אחרי שלושה חודשים תמצאי את עצמך באותה המדינה שהתחלת? סימן שבחרת יעד בצורה טובה. עברו חדשיים ואת כבר אחרי שלושת המדינות? חצי את הגבול לרביעית. נמיביה, זימבבואה, מלאווי, קניה או כל מדינה אחרת. תהני!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. VISA IMPORTANT INFO-זמביה תגובה ל - 2 28/04/2007 12:28 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
let me correct you about the visa to zambia you need to get visa in advance you can get it at the zambian embassy in dar-a-salam if you start your trip from tanzania or get in touch with me by email I will guide you through the application which need to be submmited in LUSAKA minimum 14 days in advance and then visa will be waiting for you at the point of entry
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. בוצואנה-זמביה-טנזניה:Re תגובה ל - 3 28/04/2007 14:44 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה עידו! עזרת לי קצת לקבל תמונה כללית. לגבי הויזות, לא מצאתי בשום מקום לכמה זמן הן תקפות? ועוד שאלה - איך מגיעים מהארץ לבוצואנה? אני מניחה שאין טיסות ישירות... ומטנזניה לארץ? תודה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. VISA IMPORTANT INFO-זמביה:Re תגובה ל - 3 28/04/2007 14:50 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
היי מוזו! תודה על העדכון, אני אשמח אם תצרף את האי-מייל שלך כדי שאני באמת אוכל לפנות אליך לגבי תהליך הנפקת הויזה. תודה! עדיה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. בוצואנה-זמביה-טנזניה:Re תגובה ל - 4 28/04/2007 17:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ili ili לא מחובר ili  משתמש פעיל 3476 הודעות עד כה
היי אין טיסה ישירה לבוטסוואנה אפשרויות: טיסה עם אתיופיאן לבוטסוואנה או לדרא``פ עם אל-על ומשם להמשיך. אני מציעה שתפתחי מפה , ותחליטי לאיזה אזור את רוצה להגיע. הטיסה של אתיופיאן נוחתת בגאברון - מאוד דרומית והדרך למעלה מאוד ארוכה. אנחנו נחתנו עם אתיופיאן בלוסקה יום למחרת לקחנו אוטובוס של 6 שעות ללוינגסטון ולמחרת חצינו לבוטסוואנה. ציינתי את כל הפרטים עם המעברים במדינות הסמוכות בטיפ במדור 1001 טיפים (קישור במסך זה למעלה) אם את מתכננת לטייל באוקוונגו - הייתי מאוד ממליצה להגיע בעונה, קחי בחשבון שקצת קשה למצוא שותפים לספארי / אוקוונגו , וחלק מצטרפים לטיולים המאורגנים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. VISA IMPORTANT INFO-זמביה:Re תגובה ל - 5 28/04/2007 22:58 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
hi muzu i live in vic falls (zim) on an israeli passport and always bought visa (25$) at the border. Is this a new law or is this applicable only from tanzanian border?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. VISA IMPORTANT INFO-זמביה:Re תגובה ל - 7 28/04/2007 23:07 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ili ili לא מחובר ili  משתמש פעיל 3476 הודעות עד כה
היי אתי, מה קורה? לא הייתי בטוחה שזאת את (: אילי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. VISA IMPORTANT INFO-זמביה:Re תגובה ל - 8 29/04/2007 08:16 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
הי בארץ עד יולי. שלחי אמייל לgmail ואספר לך יותר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. VISA IMPORTANT INFO-זמביה:Re תגובה ל - 9 29/04/2007 10:39 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אני ממש אשמח, אבל לא ציינת את המייל שלך זה המייל שלי adayaya@gmail.com
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. VISA IMPORTANT INFO-זמביה:Re תגובה ל - 10 29/04/2007 12:39 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. VISA IMPORTANT INFO-זמביה:Re תגובה ל - 8 03/05/2007 12:05 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
Hallo Eti I was few days out of town so just see your messege now I live in lusaka and I get visitors here from time to time the visa regulations have been change recently and as you know africa it has created lots of confusion however we had involved the israeli embassy from nairobi and they are trying as we speak to resolve the visa for israelis to zambia but for the moment it still stand as applying for visa in advance 14 days, could be that some far border posts like nkonde (tanzania border) are not updated and are still issuing visa on the spot but in lusaka airport they sure give you hell and make you pay ~ $470 for temperery permit if you come without visa
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. VISA IMPORTANT INFO-זמביה:Re תגובה ל - 5 03/05/2007 12:12 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
my email: mag@zambia.co.zm I can send you the form to fill
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. VISA IMPORTANT INFO-זמביה:Re תגובה ל - 13 03/05/2007 12:17 לתגובה קודמת
Anonymous  משתמש לא מוכר
need to attach photos of your passport the page with the picture and the page with the expiry date
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:למכירה- ג`יפ לטיול באפריקה
להודעה הבאה:סוכנות שידולה בטנזניה

שאלות נפוצות: אפריקה - צפון

שאלות נפוצות: אפריקה - מזרח

שאלות נפוצות - כללי

שאלות נפוצות: אפריקה - דרום

דיברנו על זה בפורום

מידע נוסף

שאלות נפוצות: איי סיישל ומדגסקר

חיפוש מהיר