כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. פסח עם חב``ד בבונוס איירס 07/03/2007 22:49 לתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
לכל המטיילים שמתכננים להעביר את פסח בבואנוס איירס, בית חב``ד למטיילים בואנוס איירס מארגן ליל הסדר משהו מיוחד במינו, לפרטים או לכל עזרה בנושא ובכלל אתם יכולים ליצור קשר באימייל זה. ובכלל כל שבת אנחנו מארגנים סעודת שבת בבית חב``ד הראשי בבואנוס איירס ברחוב AGUERO 1164 בשעה 19:15 כולם מוזמנים לא צריך להודיע והכניסה חופשית, נשמח מאד לראותכם בית חבד למטיילים בואנוס איירס.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. פסח עם חב``ד בבונוס איירס:Re תגובה ל - 1 07/03/2007 23:15 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  a_elbert לא מחובר a_elbert  משתמש מתחיל
ערב פסח וכל ערב אחר בבואנוס איירס צריך לבלות לא בבית חב``ד, אלא באיזה מועדון ריקודים סוחף, במסיבה ארגנטינאית אמיתית, במגרש כדורגל ולא בבית חב``ד. האוצר הזה קיים גם בארץ - יותר מדי!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. סלח לי אלכס, אבל תגובתך תגובה ל - 2 08/03/2007 09:53 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אלקנה אלקנה לא מחובר אלקנה - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 2645 הודעות עד כה
היא מטופשת. בדיוק כמו שכתבת, כדורגל ומועדונים יש כל השנה. ליל סדר יש פעם בשנה. כמו שלא תכתוב לאף אחד ``עזוב אותך ממצעד המנצחות, יש משחק ליגה בפתח תקווה`` כך גם ליל סדר עם חב``ד ועוד 400 מוצ`ילרים סביר להניח שלא תראה הרבה בחיים. נכון שיש לסדר כזה גם כמה חסרונות (קולינריים וארגוניים, לדוגמא) אבל זו חוויה ``חד פעמית`` כמו עוד הרבה דברים בטיול. זה שחב``ד מארגנים משהו לא פוסל אותו מראש. כמו לגבי כל דבר אחר בטיול. אלקנה

"מה שחושב לא מפסיק לשאול." (אלברט איינשטיין).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. זה מעניין. כי אני רציתי תגובה ל - 3 08/03/2007 12:30 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לי לי לא מחובר לי  משתמש פעיל 1481 הודעות עד כה
להגיד שהתגובה הקודמת על הר הגעש היא מטופשת. בניוס ללא הר געש מתפרץ יש תמיד. אתה צריך לקוות (אם כי אין סיכוי כמעט) שהוא ימשיך להתפרץ גם כשתגיע אליו... אני למשל מאוד קיויתי שאיזה הר בגלאפגוס ימשיך להתפרץ כשאני אגיע, ובסוף הוא הפסיק יום לפני שהגעתי אליו.. אז מה קיבלתי? בזלת קצת יותר שחורה מבד``כ, ואת אותו הר געש שנמצא שם תמיד. זה קצת מבאס...

שאלות? yacobi_l@yahoo.com
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. שלא לדבר על כך תגובה ל - 4 08/03/2007 13:59 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
שיש לא מעט אנשים, שבשבילם יש לליל הסדר חשיבות מיוחדת, גם מעבר ל`חוויה קולינרית`. בשבילי, מדובר היה בייהרג ובל יעבור - וכדי להגיע לסדר [של חב``ד] אפילו לקחתי טיסת פנים יקרה ומזהמת. שלא לדבר על כך שהמסיבות הארגנטיניות הן ברובן רוח וצילצולים - יקרות, מלאכותיות, דחוסות, מיוזעות ומגעילות. שלא לדבר על השעות המופרכות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. יותר מידי התבטאויות מסוכנות בזמן קצר. תגובה ל - 5 08/03/2007 15:01 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  assaf לא מחובר assaf  משתמש פעיל 3282 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. אשת לוט לא הספיקה לך? תגובה ל - 4 08/03/2007 15:30 לתגובה קודמת
  jilber לא מחובר jilber  משתמש מתחיל
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:טיול עם הבן
להודעה הבאה:סקי בברילוצ`ה ארגנטינה

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר