כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. אוהל 4 עונות NERG Frog 01/04/2007 21:48 לתגובה הבאה
  assaf601 לא מחובר assaf601
משהןא השתמש באוהל ויכל להמליץ???? איך הוא שווה במזג אוויר חורפי קשה?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. אוהל 4 עונות NERG Frog:Re תגובה ל - 1 01/04/2007 23:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
כבד מידי לטעמי ולא מאמין שהוא יחזיק בתנאים קשים. למה אתה צריך את האוהל? מה אתה מגדיר 4 עונות?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. אוהל 4 עונות NERG Frog:Re תגובה ל - 2 02/04/2007 00:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  assaf601 לא מחובר assaf601
והל 4 עונות בשבילי זה אוהל שישפיק לשערה בדרום אמריקה-לא הוריקן אבל שערה קשהת ברד וכדומה אם יש לך המלצה אני אשמח תןדה (:
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. אוהל 4 עונות NERG Frog:Re תגובה ל - 3 02/04/2007 09:53 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
ברד לא נכנס אצלי תחת סערה קשה. אני הייתי יותר חושש מרוח מעל 60 קמ``ש רוב האוהלים יקרסו. (ומעל 80 קמ``ש ישנם בודדים שישרדו) כמובן שאפשר לשפר את העמידות בעזרת תמיכה נכונה מבפנים. כלומר לסדר את התיק לתמוך במוטות מבפנים בנגד הרוח וכו`. המלצות יש הרבה, אני צריך שיותר תגדיר לי מה אתה הולך לעשות וכו`. אם זה לטיול תרמלאים ממוצע או לחלופין למסע חורף בפטגוניה או באנדים. מה מגבלות התקציב? מה עם משקל אתה מייחס לו חשיבות ? (אתה סוחב את הציוד או מישהו אחר ,פורטר , חמור וכו`) תראה המבחר בארץ גם כן איננו משהו צריך לזכור זאת. אבל למען העיקרון אוהל 3 עונות: (תחום רחב , אבל אני אתיחס לכבדים קצת יותר וחזקים הרבה יותר) בנוי לרוחות של 60-30 קמ``ש , עמידים בגשם שלג וברד. (לא יעמדו בשלג מצטבר מעל 5 ס``מ בדרך כלל, פשוט יקרסו מהמשקל פנימה). אוהל 3 עונות לרוב יהיה מאוורור הרבה יותר ועל כן הטמפ` בפנים ובחוץ יהיו יותר קרובות. אוהל 4 עונות (ולכן גם כבד יותר) מכיל פחות אוורורים או לחלופין אופציה לפתוח ולסגור אוורורים (מה שמוסיף משקל רב).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. אוהל 4 עונות NERG Frog:Re תגובה ל - 2 04/04/2007 19:18 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
אסף שלום, אני כבר אחרי דרום אמריקה ואחרי הרבה טראקים גם בשלג כבד, יש לי אוהל שרכשתי שם (בארגנטינה) של חברה ידועה ונפוצה שם DOITE, שמתאים למזג האוויר שם, אין לי שימוש בו יותר כי כאן אין תנאי מזג אוויר קיצוניים, תיצור איתי קשר ואתן לך אותו, האוהל הוא ל-2 אנשים עם בידוד קרקעי, מרפסת, שכבה נוספת נגד גשם המבדדת חום וקור,חלונות איוורור חד כיווניים למניעת קור... אוהל מצויין שהוכיח את עצמו בטראקים קשים, ועוד פרט חשוב הוא ממש קל להרכבה וגם קל במשקלו, 3 ק``ג. תיצור איתי קשר 050-7498946 ואתן לך אותו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. אוהל 4 עונות NERG Frog:Re תגובה ל - 5 07/11/2007 16:14 לתגובה קודמת
  icaros לא מחובר icaros  משתמש מתחיל 1 הודעות עד כה
הלוואי שמישהו עוד מקבל הודעות על תגובות להודעה הזאת...

הבחור שטייל עם האוהל של דוייטה..
לא השארת לא שם ולא דוא"ל.
אני טס עוד חודש לצ'ילה ומשם ממשיך לארגנטינה (פטגוניה).
סיפרו לי על דוייטה... שמחתי לשמוע שהאוהל שלך החזיק מעולה..
אפשר לדעת איזה דגם הוא וכמה הוא עלה לך?

תודה
אורי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:היכן אני מוצא סירי טרנגיה עם ציפוי טפלון?
להודעה הבאה:עזרה בבחירת נעליים