כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. התנדבות באפריקה 17/03/2007 16:55 לתגובה הבאה
  daniellehm לא מחובר daniellehm  משתמש בינוני 53 הודעות עד כה
שלום.. אני רוצה להתנדב עם ילדים באפריקה (לא כל כך משנה איפה..) ומחפשת איזשהי משלחת או ארגון מסודרים שנוסעים לשם לחודשיים שלושה בקיץ הקרוב.. אם למישהו יש מידע אני אשמח לשמוע.. תודה... :)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. התנדבות באפריקה:Re תגובה ל - 1 18/03/2007 21:03 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
גיל גיל לא מחובר גיל - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 5159 הודעות עד כה
היי דניאל :) שאלה מצויינת אבל לצערי אין משלחות ישראליות מאורגנות שיוצאות לאפריקה בעתיד הקרוב (או לפחות לא כאלה שאני מכיר). אבל לא ניתן לזה להפריע לך במסע לאפריקה, נכון? הנה כמה הצעות: א. לנסוע בלי משלחת - זה אולי נשמע קצת מאיים, אבל בכל זאת לגמרי אפשרי. תוכלי להסתכל מצד שמאל (--->) כדי למצוא דו``חות וסיפורים של מתנדבים ומתנדבות שנסעו לבד. ב. לנסוע עם שותפים. תסתובבי איתנו קצת בפורום ובטוח תצליחי לגייס לך עוד 2-3 לצאת איתם. ג. יש אירגון ישראלי בשם go-eco. תעשי עליהם חיפוש בפורום ותמצאי את האתר שלהם - הם מוציאים בודדים בעיקרון, אבל יוכלו להפנות אותך אולי לישראלים נוספים ותוכלו ליצור קבוצה. ד. אם תחליטי שמשלחת מאד חשובה לך, אולי תשקלי החלפת יעד. יש אירגון בשם תבל בצדק (שוב - עשי חיפוש בפורום) שמוציא משלחות לנפאל - בקרוב יוצאת המשלחת הראשונה, ואני מניח שעד הקיץ תצא אחת נוספת - כדאי לבדוק! אז זה אמנם לא בדיוק מה שביקשת, אבל בהחלט יש דרכים לעשות את זה! ואנחנו נשמח לסייע :)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. התנדבות באפריקה:Re תגובה ל - 2 19/03/2007 15:39 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  daniellehm לא מחובר daniellehm  משתמש בינוני 53 הודעות עד כה
תודה רבה גיל... ועכשיו יש לי כמה שאלות.. :) בקשר לאפשרות של לסוע לבד.. ידוע לך על מקומות ספציפיים שבהם אפשר וצריך מתנדבים באפריקה..? איך אני יכולה ליצור קשר עם מקומות כאלה? כדי לא לנחות ולהתחיל לחפש שם, אלא לסוע בידיעה לאן אני נוסעת, ושבאמת צריך אותי שם...?!! בקשר לארגון תבל בצדק, אתה יודע אם הם שולחים רק לנפאל? איפה אני יכולה ליצור איתם קשר..? כי לא ממש מצאתי אתר שלהם או משהו בסגנון.. תודה רבה...!! :)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. התנדבות באפריקה:Re תגובה ל - 3 20/03/2007 13:25 לתגובה קודמת
גיל גיל לא מחובר גיל - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 5159 הודעות עד כה
היי! במקרה שלך בהחלט הייתי מציע לחפש מקום מראש ולא לנחות ולחפש - גם אני מאמין יותר בדרך הזו... אז איך מחפשים מקום כזה? קודם כל תתחילי בארכיון הדרושים שלנו, ובאינדקס האתרים - לינקים לשניהם תמצאי משמאל. את המידע על תבל בצדק צרפתי כאן למטה :)
http://www.lametayel.com/forums/forum_show.asp?r_id=1290207&p=1&f_id=1758&key_id=&q=תבל+בצדק&t=&author=1&body=1&partner=
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:התנדבות במקסיקו
להודעה הבאה:אני רוצה להתנדב!