כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מישהו מכיר פלסטיקאי?S.SICAR 12/02/2007 01:12
  india14 לא מחובר india14  משתמש מתחיל
לפני שעתיים חזרתי מ-SANSICARIO. אני זקוק נואשות לכירורג פלסטי שיוריד לי את החיוך מהפנים. מהלך העניינים: הגענו עם האוטובוס של המועדון סקי בשעה 9:00 בערך לאתר. כמה דקות לפני כן נראה שהולך להיות יום גלישה רע למדי: השמים היו מכוסי עננים וירדו כמה טיפות וכשטיפסנו לאתר גם ירדו כמה פתיתי שלג שנפסקו מיד. גם התחזיות לא היו חיוביות אבל אלוהי הסקי היה איתנו ובנראה שגם הוא גלש בסאן סיקריו כי לא הרבה זמן אחר כך השמש הגיעה וצ`יפרה אותנו באחלה יום גלישה. רוב השלג באתר היה ממקור מלאכותי לצערנו אבל יופי של שלג יודעים לייצר האיטלקים ולפחות במסלולים לא חסר בכלל שלג. בהמשך היום היו רוחות באיזור הפיסגה מה שגרם לשלג בחלקים שונים במשך היום, לשנות את אופיו ובחלקו הפך לקרח אבל לא מהסוג המגעיל הנובע מהפשרה והקפאה נשנות אלא בגלל רוחות די חזקות שהקפיאו אותו, בכל אופן היה צריך לשים לב בחלקים האלה לשינויי השלג. הרוחות החזקות, אשר גם גרמו לסגירה של החיבור לססטרייר, הופיעו רק לקראת סוף היום ולמרות שקצת שלג עף לפנים, לפחות עד לסגירת האתר זה לא גרם לסגירה של שום מסלול ואם קצת ירדנו מטה או החלפנו מסלול אז זה לא הורגש בכלל. בכל אופן השמש ליותה אותנו עד הסוף. האתר: האתר אירח בשנה שעברה את תחרות הדאון היל לנשים באולימפיידת החורף שנערכה בטורינו (אמנם קראו לאולימפידה טורינו אבל לא זכור לי שיש בעיר הרים, אחלה שוקולד כן ועיר מאוד יפה גם כן וגם יובנטוס היקרה אבל הרים לא) כלומר באתרים האלה ליתר דיוק. האתר עצמו הוא לא גדול בכלל, יש שם בגדול 4 מסלולים עקריים וארוכים למדי (לוקחים 2 רכבלים ארוכים ווואחד סקי ליפט ארוך ומשופע כדי להגיע לפסגה ממנה גם ניתן להמשיך לססטרייר בימים כתיקונם)ועוד כמה מסביב. אז אמנם לא הייתי ממליץ להעביר שם שבוע אבל אם אתם באחד האתרים בסביבה ויש לכם שבוע, אז את אחד הימים בהחלט הייתי מעביר שם. יש שם מספר מסלולים אדומים וכמה שחורים ממש כיפים ושמתי לב שיש גם איזה כחול או שניים אבל לא הייתי ממליץ על האתר הזה למתחילים, יש טובים ממנו למטרה הזאת. אין שום דבר לעשות מעבר לאתר עצמו וגם על המסלול יש איזו מסעדונית אחת יחידה. בקיצור סקי נטו. השורה התחתונה: אם אתה באיזור וברמה בינונית ומעלה קפוץ ליום ולא תתאכזב, ביום 1 תספיק להכיר את האתר וגם אין בו סכנת התברברות. סקיפס - 25 יורו אחרי הנחה של המועדון סקי כך שהייתי אומר 30 יורו לסקיפס יומי. אני לא יודע אם זה כולל גם את האתרים הסמוכים אבל אם לא אז זה לא שווה. בהתחשב בעובדה שזה המקביל שלי ליום בחרמון הייתי אומר שיש לי הרבה סיבות להיות מרוצה. שבוע הבא אנחנו ב SAUZ DOULX הסמוך לאתר הזה אבל הרבה יותר גדול וגם בו התקיימה האולימפידה. על האתר הזה כבר הרחבתי בהודעות שונות אבל אם יהיה מה להוסיף אוסיף. העצוב הוא שזאת גם תהיה הנסיעה האחרונה העונה במסגרת הבי``ס לסקי של המועדון השנה. מתוכננות גם נסיעות נוספות ליותר ימים עד סוף עונת הגלישה אבל כנראה שלא אהיה בהן. אני מאוד מקווה שעוד אסע לגלוש העונה כי בחודש וחצי האחרונים בכל סופ``ש גלשתי ואם אחרי שבוע ללא גלישה יצאתי מפוקוס לגמרי, מה יקרה אחרי יותר?!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:קסדה
להודעה הבאה:היינו בחרמון בשישי