| 1. דרושים מתנדבים מהשבוע |
12/06/2007 09:02  |
 |
גיל - הנהלת הפורום |
4992 הודעות עד כה |
|
|
שלום חברים :)
דרושים מספר מתנדבים לפרוייקטים חדשים מהשבוע האחרון:
אסיה אפריקה דרום ומרכז אמריקה צפון אמריקה התנדבות מצויינת לכולם :)
|
|
|
|
| 2. דרושים מתנדבים מהשבוע:Re תגובה ל - 1 |
12/06/2007 09:54   |
| Anonymous |
 |
|
|
ברצוני לקחת איתי את ילדיי להתנדבות כלשהי. במקום עוד קלאב או אפילו טיול... משהו עם ערך מוסף! ידוע לכם על משהו שיכול להתאים . ילדיי : בן 15.5 , מחונן יכול ללמד הרבה דברים , יודע אנגלית מצוין ובת 13 , מעולה עם ילדים ואנגלית טובה לגילה . אני לימדתי בעבר בבי``ס לקוסמטיקה וכל דבר שקשור בהוראה הדרכה , או טיפול בילדים/נשים יכול לבוא בחשבון . אני אותותו מסיימת קורס מדריכת טיולים בחו``ל .. אם זה יכול לעזור . תודה מירב
|
|
|
|
|
| 4. דרושים מתנדבים מהשבוע:Re תגובה ל - 3 |
17/06/2007 11:03   |
| Anonymous |
 |
|
|
הי גיל . תודה על תשובתך . מישהו רשם ``עם הילדים``???? ואני חשבתי שזה אתה . אמרתי טוב , זה בטח לא נורמלי אבל בינתיים התחלתי לחפש ויש דברים בגו.. זה נורמלי לחלוטין ואפילו חינוכי..לא? אני לא נעולה על מקום מסוים . רצוי שזה יהיה בתקופת החופש הגדול . שלא יהיה כ``כ יקר , התשלום להתנדבות והטיסות . ז``א אולי משהו קרוב .. ? אבל אני פתוחה .. ילדיי יכולים להעסיק ילדים ואפילו בני ,( 15 ) שהוא מחונן יכול לעסוק בלימוד כל מיני: מחשבים , מתמטיקה , אנגלית ( ברמה גבוהה ביותר ) מדריך במש``צים בביהס., למד וטרינריה וכיום לומד באוניברסיטה גם . ביתי ( 13 )- מעולה עם ילדים , כל הגילאים , אנגלית מצויינת לגילה , אמא קטנה ואני יכולה הכל - ילדים , לימוד וכל השאר . לימדתי הוראת קוסמטיקה ומסיימת היום קורס מדריכי טיולים לחו``ול . אני אשמח לתרום למי שצריך וגם לנו ערך חינוכי והומניטרי בשמחה . עזור לי למצוא משהו
|
|
|
|
|
|
|
| 8. דרושים מתנדבים מהשבוע:Re תגובה ל - 7 |
22/06/2007 11:32  |
 |
גיל - הנהלת הפורום |
4992 הודעות עד כה |
|
|
היי אמל :)
באירגון ההתנדבות ההולנדי ביקרת כבר? יש שם מידע רב על התנדבות בהולנד - הלינק מצורף. אם את לא דוברת הולנדית אני מציע לכתוב להם מייל ולשאול אם יש להם הצעות שיכולות להתאים.
ואגב - בתחום החקלאות יש את שני הלינקים שבשעתו דיברנו עליהם ( helpxchange ו- wwoof) - יצא לך לבדוק את ההיצע? בד``כ יש להם אפשרויות נחמדות מאד.
אשמח לשמוע מה מצאת מהחבר`ה באתר ההולנדי, אני בטוח שיהי להם מה להציע... :)
|
|
|
|