כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. דרושים מתנדבים מהשבוע 12/06/2007 09:02 לתגובה הבאה
גיל גיל לא מחובר גיל - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 4992 הודעות עד כה
שלום חברים :)

דרושים מספר מתנדבים לפרוייקטים חדשים מהשבוע האחרון:

אסיה
אפריקה
דרום ומרכז אמריקה
צפון אמריקה
התנדבות מצויינת לכולם :)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. דרושים מתנדבים מהשבוע:Re תגובה ל - 1 12/06/2007 09:54 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
ברצוני לקחת איתי את ילדיי להתנדבות כלשהי. במקום עוד קלאב או אפילו טיול... משהו עם ערך מוסף! ידוע לכם על משהו שיכול להתאים . ילדיי : בן 15.5 , מחונן יכול ללמד הרבה דברים , יודע אנגלית מצוין ובת 13 , מעולה עם ילדים ואנגלית טובה לגילה . אני לימדתי בעבר בבי``ס לקוסמטיקה וכל דבר שקשור בהוראה הדרכה , או טיפול בילדים/נשים יכול לבוא בחשבון . אני אותותו מסיימת קורס מדריכת טיולים בחו``ל .. אם זה יכול לעזור . תודה מירב
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. דרושים מתנדבים מהשבוע:Re תגובה ל - 2 17/06/2007 09:42 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
היי היי :)
גם בפנייך אני מתנצל על התגובה המאוחרת - הייתי מנותק קצת...

איזה רעיון נפלא :)) אין לי ספק שהילדים יפיקו מזה המון.
השאלה המרכזית היא לכמה זמן את רוצה לנסוע, ובאיזה איזור תרצי להתנדב. רו האירגונים לא ממש מקבלים מתנדבים כ``כ צעירים בד``כ, אבל בהתחשב בזה שאת נהוסעת איתם, אני בטוח שחלק גדול מהם יתייחסו לזה כערך מוסף. ואולי באמת בית יתומים או משהו דומה - שבו את תתנדבי בעבודה מצעט יותר רצינית, והם יוכלו לעזור בדברים מסוג אחר ולהיות עם הילדים - הוא השילוב האידיאלי.

תגידי לי לאן נראה לך הכי מתאים לנסוע וננסה למצוא משהו שיתאים :)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. דרושים מתנדבים מהשבוע:Re תגובה ל - 3 17/06/2007 11:03 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
הי גיל . תודה על תשובתך . מישהו רשם ``עם הילדים``???? ואני חשבתי שזה אתה . אמרתי טוב , זה בטח לא נורמלי אבל בינתיים התחלתי לחפש ויש דברים בגו.. זה נורמלי לחלוטין ואפילו חינוכי..לא? אני לא נעולה על מקום מסוים . רצוי שזה יהיה בתקופת החופש הגדול . שלא יהיה כ``כ יקר , התשלום להתנדבות והטיסות . ז``א אולי משהו קרוב .. ? אבל אני פתוחה .. ילדיי יכולים להעסיק ילדים ואפילו בני ,( 15 ) שהוא מחונן יכול לעסוק בלימוד כל מיני: מחשבים , מתמטיקה , אנגלית ( ברמה גבוהה ביותר ) מדריך במש``צים בביהס., למד וטרינריה וכיום לומד באוניברסיטה גם . ביתי ( 13 )- מעולה עם ילדים , כל הגילאים , אנגלית מצויינת לגילה , אמא קטנה ואני יכולה הכל - ילדים , לימוד וכל השאר . לימדתי הוראת קוסמטיקה ומסיימת היום קורס מדריכי טיולים לחו``ול . אני אשמח לתרום למי שצריך וגם לנו ערך חינוכי והומניטרי בשמחה . עזור לי למצוא משהו
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. דרושים מתנדבים מהשבוע:Re תגובה ל - 4 17/06/2007 11:41 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אני לא הייתי כותב ``עם הילדים???`` בעיניי זה רעיון מקסים- ואני כבר מאד מחכה לראות את דו``ח המתנדבים שלך - הוא בטוח יהיה שונה מהשאר...

אז בואי נחשוב.
אתם רוצים לבלות את כל החופש בהתנדבות? כי אם כן, אתם בהחלט יכולים ללכת גם על יעדים רחוקים יותר - אפריקה היא רק 4 שעות מכאן... תאילנד והודו לא הרבה יותר רחוקות, ויש כמובן את מזרח אירופה.

אני מציע לרכז את החבר`ה לשיחה ולשאול אותם איזה מקום הכי מושך אותם. אם את רוצה - נשמח אם תבואו לערב המתנדבים ב4.7 ותשמעו על עוד אפשרויות בכל מיני מקומות.

אבל כדי לא לבזבז זמן עד אז - תתחילי בארכיון הדרושים. תוכלי לחפש שם לפי יעד ולפי סוגי העיסוק. אני לא רוצה לתת לינקים ספציפיים עדיין כי נראה לי נורא חשוב שתגייסי את תחושות הבטן שלך לנושא - ובאמת יש שם עשרות הצעות...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. דרושים מתנדבים מהשבוע:Re תגובה ל - 2 17/06/2007 21:15 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yaily לא מחובר yaily  משתמש מתחיל 30 הודעות עד כה
למירב שלום.
קראתי בהודעתך שהינך לומדת מדריכת טיולים בחו``ל.
האם את לומדת בארץ? האם את חושבת שתמצאי עבודה בנושא
בחו``ל ?
אני רוצה לעבוד בחו``ל וחשבתי להתחיל בעבודה כזו בהולנד
האם לדעתך ללמוד קורס מלווה טיולים כדאי?
אודה לך מאד עבור תשובה בנדון
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. דרושים מתנדבים מהשבוע:Re תגובה ל - 1 20/06/2007 23:42 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yaily לא מחובר yaily  משתמש מתחיל 30 הודעות עד כה
שלום גיל.
תודה על מאמציך ועבודתך המושקעת.
אני רוצה לעבוד בהולנד במשך כחודש .עם נוער בהוראה ,חקלאות, או בע``ח איך אוכל לעשות זאת ? האם אפשרי?
אני בת 47 ועוסקת בהדרכת מורים בנושא ספרות ודרמה
בתודה מראש
אמל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. דרושים מתנדבים מהשבוע:Re תגובה ל - 7 22/06/2007 11:32 לתגובה קודמת
היי אמל :)
באירגון ההתנדבות ההולנדי ביקרת כבר? יש שם מידע רב על התנדבות בהולנד - הלינק מצורף. אם את לא דוברת הולנדית אני מציע לכתוב להם מייל ולשאול אם יש להם הצעות שיכולות להתאים.

ואגב - בתחום החקלאות יש את שני הלינקים שבשעתו דיברנו עליהם ( helpxchange ו- wwoof) - יצא לך לבדוק את ההיצע? בד``כ יש להם אפשרויות נחמדות מאד.

אשמח לשמוע מה מצאת מהחבר`ה באתר ההולנדי, אני בטוח שיהי להם מה להציע... :)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:התנדבות במרפאה- קניה או טנזניה
להודעה הבאה:התנדבות עם חיות(שמורות טבע