כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. התנדבות במרפאה- קניה או טנזניה 19/06/2007 00:38 לתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
שלום,
אנחנו זוג סטודנטים לרפואה שמתכננים להתנדב בסוף ספטמבר בקניה או בטנזינה למשך כמה שבועות.
אנחנו מחפשים מרפאה או בית חולים ליצור איתם קשר, שלחנו הרבה מיילים, אבל התשובות שקיבלנו היו רק מאירגונים שדרשו הרבה כסף תמורת ההתנדבות.(אף אחד מהאירגונים ``החינמיים`` לא החזיר לנו תשובה).
נשמח לכל מידע שהוא- מאנשים שעשו בעבר דברים דומים, האם יש סיכוי לעשות את זה לא דרך אחת מהחברות המאורגנות ואם לא- אז מי מהן מומלצת.
תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. התנדבות במרפאה- קניה או טנזניה:Re תגובה ל - 1 19/06/2007 18:52 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
גיל גיל לא מחובר גיל - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 4898 הודעות עד כה
היי היי :)
בהחלט אפשר לעשות את זה שלא דרך החברות הגדולות :)

אמרת שפניתם לאירגונים חינמיים. אתה מתכוון לאירגונים החינמיים שמצויים כאן ברשימות? אם לא, אז הייתי מתחיל מזה - תסתכלו כאן ברשימות משמאל ----> יש את ארכיון הדרושים ואינדקס האירגונים ובהם הרבה אירגונים. תוכל לחפש לפי מילים כמו ``רפואה`` ו ``חינם``.

האם אתם מחפשים אירגון שהוא פרופר רפואי, או שמעניינים אתכם גם בתי יתומים ואירגונים דומים (שהרי אין בית יתומים שלא ישמח לקבל לשרותיו מישהו שיוכל להעביר מבט על הילדים שלו...)?

ואל דאגה - אין לי ספק שנמצא :)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. התנדבות במרפאה- קניה או טנזניה:Re תגובה ל - 2 20/06/2007 19:35 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
קודם כל תודה רבה על העזרה.
לרוב האירגונים שיצרנו איתם קשר הגענו דרך הפורום הזה, או דרך ``Idealist.org.
עדיין אין כל כך התקדמות- שוב נשמח לכל מידע בנושא בתי חולים או מרפאות במדינות אלו שניתן להתנדב בהם.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. התנדבות במרפאה- קניה או טנזניה:Re תגובה ל - 3 22/06/2007 11:40 לתגובה קודמת
גיל גיל לא מחובר גיל - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 4898 הודעות עד כה
אהלן :)
אל תתייאשו - הרבה פעמים באירגונים הללו פועלים ב``זמן אפריקה``, ועונים לאט יחסית. כשלי זה קרה אני ויתרתי על המייל ופשוט הרמתי טלפון. חוסך המון מהתהיות - אני ממליץ :)

אם הם לא עונים, בואו נתחכם: תעשו חיפוש גוגלי על clinic, kenya/tanzania ותראו מה יוצא. אני מצאתי שם כמה אתרים שמזכירים שמות של מרפאות (אפשר כמובן לעשות אותו דבר על ``בתי חולים``), ולכל אחד שיש אימייל - אפשר פשוט לשלוח את השאלה.

לפעמים זה מוזר שאנחנו צריכים לעבוד כ``כ קשה כשאנחנו בסה``כ מבקשים להתנדב, אבל: א. ככה זה, ו- ב. זה שווה את זה :))
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:תמונות ממחסה לבעלי חיים בבוליביה
להודעה הבאה:דרושים מתנדבים מהשבוע