כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. עזרה דחופה טס עוד 3 ימים 24/06/2007 12:21 לתגובה הבאה
  maor11223 לא מחובר maor11223
נוחת בריו ורוצה לטייל באזור החופים אך לא יודע איך לחלק את הזמן ואיך להגיע לכול מקום
אני לא רוצה לבזבז זמן אז מעדיף טיסות פנים כי סך הכול יש לי 23 ימים להיות בברזיל
צריך עזרה לאן להגיע כמה זמן להיות בכול מקום ודרכי גישה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. עזרה דחופה טס עוד 3 ימים:Re תגובה ל - 1 25/06/2007 08:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
אם אתה מחפש חופים ויותר להרגיש את התרבות ב 23 ימים הייתי ממליצה להתרכז במדינת בהאייה (גם עם טיסות פנים, לא היית מתפזרת כ``כ כי בסוף החוויה לא עוצמתית מספיק לדעתי):
לטוס לסלבדור ומשם לרדת (אפשר גם לעלות קצת צפונה),
אני נשארתי בסלבדור ולמדתי קפוארה, נחתי קצת במורו דה סאו פאולו (שעתיים מעבורת?), טיילתי בטבע הטרופי של לנסויש (6-7 שעות נסיעה מסלבדור מערבה), התאהבתי באיטה קארה (6-7 שעות מסלבדור דרומה)ואפשר גם להתפנק באריאל דה אג`ודה. משם ניתן לטוס לריו חזרה וזה גם זול.

נראה לי שזה מסלול מוצלח לחודש, אך אם יש הוספות...

בברכת טיול נפלא (:
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. עוד 24 שעות טיסה תגובה ל - 2 26/06/2007 00:39 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  maor11223 לא מחובר maor11223
האם להמשיך מסלבדור גם צפונה או להיתמקד בחלק הדרומי של סלבדור
באריאל דה אג`ודה יש נמל תעופה????
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. עוד 24 שעות טיסה:Re תגובה ל - 3 26/06/2007 09:14 לתגובה קודמת
Anonymous  משתמש לא מוכר
החופים וכפרי הדייגים צפונית לסלבדור מעט פחות מתויירים, אך ידועים כיפים ומומלצים (נטאל, רסיפה ובמיוחד ג`רי קאקווארה) אבל ל23 יום לא הייתי ממליצה לעלות ולרדת, ולכן המלצתי על המסלול הראשון.

וכן, יש שדה תעופה באריאל דה אג`ודה. כשאני הייתי שם היו מבצעים מטורפים של 100+ריאל לאריאל דה אג`ודה לריו או סלבדור עם חברת GOL ואחרות. מומלץ לשאול חברות נסיעות בסלבדור או באתר של GOL (למרות ששם ובשדה יכולים להיות מחירים יקרים יותר).

ולגבי סלבדור, אני חושבת שזו חוויה הרבה יותר מענינת לישון בעיר העתיקה (פולוניוס). יש שם כל הזמן הופעות ומסיבות. המלצתי על גסט האוס זול במרכז העיר העתיקה. מקום מעולה להכיר אנשים מכל העולם (פחות ישראלים משום מה), אבל אני לא יודעת אם זה בדיוק קולע למה שאתה מחפש מבחינת תנאים ותקציב.

שיהיה טיול נפלא...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:לגבי ארגנטינה
להודעה הבאה:למנוסים-איך נלחמים ביתושים?

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

כתבי למטייל כרגע בדרום אמריקה

חיפוש מהיר

מידע נוסף