כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. חוו``ד על ה-Alpamayo של Lowe 18/08/2007 13:54 לתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
שלומות,

אני נוסעת לדרום אמריקה בקרוב ומחפשת תיק 70 ליטר לפחות, שיטרק היטב. מסיבות תקציביות אני קונה תיק משומש, ומסיבות של הרגל אני קונה Lowe (עשיתי את המזרח עם Lowe 50+10, שהיה נפלא אבל כרגע קצת קטן מדי).

ראיתי מודעה למכירה של ה-Alpamayo 70 ליטר, ועשיתי עליו חיפוש בפורום, בעקבותיו מצאתי בעיקר הודעות מאוד ישנות על התיק. האם זה דגם מיושן? וגם אם כן - האם הוא נחשב לטוב ומתאים למטרת טיול בדרום אמריקה (בו יהיה שק``ש, אוהל, גזיה, אוכל וכו`)? יש לציין שמערכת הגב הספציפית שלו נוחה לי להפליא, לכן אני מבקשת אינפורמציה על התיק וייעודו (למשל, המשקלים שהוא מיועד להם).

תודה על העזרה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. אבל איזה אלפאמאיו? תגובה ל - 1 19/08/2007 06:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  YGH לא מחובר YGH  משתמש פעיל 1594 הודעות עד כה
השם הזה משמש את Lowe כבר יותר מחמש-עשרה שנה.
בכל אופן, ברוב השנים מדובר בתיק טוב, ואם הוא נוח לך - הוא יכול לסחוב בקלות משקל משמעותי. ברם מה?

יש תמיד בעיה בקניית תיק משומש; והבעיה היא שממש, ממש, ממש צריך לדעת מה לחפש ולבדוק בקפדנות. ספוגים עשויים להיות רקובים מבפנים ולקרוס; תפרים עשויים להיות פרומים-למחצה מבפנים, ולהתפרק ברגעים לא ממש מתאימים, ומוטות הגב - לסבול ממכות שהורידו את החוסן המבני שלהם.
בקיצור, צריך לעבור על התיק מאוד ביסודיות, עם פנס כשמסתכלים על החלק הפנימי; להוציא את המוטות - אחד בכל פעם, כדי לא להחזיר אותם הפוכים בטעות - ולבדוק סימני שחיקה וגם את הגמישות; הם אמורים להיות קצת גמישים. לחפש סימני התפוררות הציפוי (לא תמיד אומר משהו, אבל סימן שחיקה די מהימן) בתוך התיק, ואחרי שבודקים את המצב הכללי - רק אז קונים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. תודה על העצה, הדגם המדובר הוא ND70 תגובה ל - 2 19/08/2007 08:18 לתגובה קודמת
Anonymous  משתמש לא מוכר
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:תקציב יומי וטיול ביוון
להודעה הבאה:כיסוי לתרמיל