| 1. חוו``ד על ה-Alpamayo של Lowe |
18/08/2007 13:54  |
| Anonymous |
 |
|
|
|
שלומות,
אני נוסעת לדרום אמריקה בקרוב ומחפשת תיק 70 ליטר לפחות, שיטרק היטב. מסיבות תקציביות אני קונה תיק משומש, ומסיבות של הרגל אני קונה Lowe (עשיתי את המזרח עם Lowe 50+10, שהיה נפלא אבל כרגע קצת קטן מדי).
ראיתי מודעה למכירה של ה-Alpamayo 70 ליטר, ועשיתי עליו חיפוש בפורום, בעקבותיו מצאתי בעיקר הודעות מאוד ישנות על התיק. האם זה דגם מיושן? וגם אם כן - האם הוא נחשב לטוב ומתאים למטרת טיול בדרום אמריקה (בו יהיה שק``ש, אוהל, גזיה, אוכל וכו`)? יש לציין שמערכת הגב הספציפית שלו נוחה לי להפליא, לכן אני מבקשת אינפורמציה על התיק וייעודו (למשל, המשקלים שהוא מיועד להם).
תודה על העזרה!
|
|
|
|
| 2. אבל איזה אלפאמאיו? תגובה ל - 1 |
19/08/2007 06:45   |
| |
YGH |
1594 הודעות עד כה |
|
|
|
השם הזה משמש את Lowe כבר יותר מחמש-עשרה שנה.
בכל אופן, ברוב השנים מדובר בתיק טוב, ואם הוא נוח לך - הוא יכול לסחוב בקלות משקל משמעותי. ברם מה?
יש תמיד בעיה בקניית תיק משומש; והבעיה היא שממש, ממש, ממש צריך לדעת מה לחפש ולבדוק בקפדנות. ספוגים עשויים להיות רקובים מבפנים ולקרוס; תפרים עשויים להיות פרומים-למחצה מבפנים, ולהתפרק ברגעים לא ממש מתאימים, ומוטות הגב - לסבול ממכות שהורידו את החוסן המבני שלהם.
בקיצור, צריך לעבור על התיק מאוד ביסודיות, עם פנס כשמסתכלים על החלק הפנימי; להוציא את המוטות - אחד בכל פעם, כדי לא להחזיר אותם הפוכים בטעות - ולבדוק סימני שחיקה וגם את הגמישות; הם אמורים להיות קצת גמישים. לחפש סימני התפוררות הציפוי (לא תמיד אומר משהו, אבל סימן שחיקה די מהימן) בתוך התיק, ואחרי שבודקים את המצב הכללי - רק אז קונים.
|
|
|
|
| 3. תודה על העצה, הדגם המדובר הוא ND70 תגובה ל - 2 |
19/08/2007 08:18  |
| Anonymous |
 |
|
|
|
הודעה ללא תוכן