| 1. שלום צריך עזרה בבחירת ציוד |
20/08/2007 20:21  |
|
|
שלום אני צריך המלצה לנעל ואולר.
השימוש בשניהם יהיה על בסיס יומיומי עם משקלים לעיתים בסביבה קשה כלומר יש צורך בנעל עמידה ביותר ועם תמיכה רצינית מאוד. כמו כן עליה להיות אטומה למים ברמה מסויימת אך חשוב הרבה יותר שתנשום. לגביי האולר דרישות בסיסיות שיהיה עמיד מאוד. בלאי נמוך בחלקים חותכים. הכסף פחות רלוונטי ההמלצה יכולה להיות ללא קשר למחיר של הדברים.
בתודה מראש מאור
|
|
|
|
| 2. כשמדברים על נעליים תגובה ל - 1 |
20/08/2007 22:56   |
 |
ירון ה. - הנהלת הפורום |
2011 הודעות עד כה |
|
|
|
לא מספיק להמליץ צריך למדוד, ויהיה לנו קשה להמליץ לך על נעליים ספציפיות כי עם כל הכבוד להגדרות טכניות נעליים חייבות להיות נוחות.
יש המון חברות טובות לנעליים : גרמונט, אסולו, רייכלה, TNF, קולומביה, VASQUE ועוד היד נטויה.
אני ממליץ לגשת עם הדרישות שלך לחנות, לספר למוכר מה אתה מחפש ולמדוד.
לגבי אולר, אולר מס 23 של ויקטורינוקס, הוא האולר המושלם לדעתי, סכין בגודל סביר עם נעילה, כלים שימושיים בלבד ולא הרבה קשקושים.
זהו,לדעתי
|
|
|
|
| 3. תודה ירון תגובה ל - 2 |
20/08/2007 23:26   |
|
|
ברור שלאחר ההמלצה תהייה בדיקה של הנעל.
הכוונה שלי הייתה המלצות לאופי של נעל לדוגמה אתה לא יכול להגיד לי אם LA SPORTIVA תהיה לי נוחה או לא אבל אתה יכול להגיד לי שסביר להניח שבלבישה יומיומית היא תתבלה מהר ושהמעטפת שלה רכה ולכן אני ארגיש מכות. כך שבעצם אני מבקש שמהניסיון שלך תיתן המלצה לנעל עמידה וקשוחה מאוד עם סוליה רצינית. את ההמלצות שאני אקבל אני אבחן לגבי נוחות. אבל תודה ממש על התגובה המהירה ואני בהחלט אבדוק את האולר של ויקטורינוקס.
|
|
|
|
|
|