|
| 2. אוהל או הבית השני שלך ?!?!:Re תגובה ל - 1 |
03/09/2007 18:07   |
| |
e_poleg |
22 הודעות עד כה |
|
|
|
בדרך כלל בחיים , משלמים על איכות או על שם , מה המקרה הנתון , זו שאלה טובה , לעיתים גם לחברות טובות יש אוהלים גרועים ולהפך .
אני אישית טיילתי עם אוהל של CAMP-PRO , בפטגוניה , שזו לא חברה משהו , אבל האוהל מצויין (וזול) , הייתי איתו בסופות שלגים , בגשמים רצופים והוא עשה את עבודתו נאמנה , לא חדרו מים (חוץ מהצטברות של לחות וזה קורה בכל אוהל) . באחד המקרים ישנו אוהל לצד אוהל , הCAMP-PRO המפורסם וSalewa משוכלל , בסופת שלגים כמובן , אז באוהל שלי הטפרטורה נע בסביבות 10-14 מעלות , ואנשים בSalewa הם די הזיעו (חובה לציין שהנפח של האוהל שלי היה פי 1.5 מהנפח של ה Salewa ).
מה ניתן להסיק , לא הרבה , השאלה היא האם אתה חושב שתמשיך לטייל עם האוהל בחו``ל (בארץ כל אוהל רלוונטי) , אם כן אז אולי כדי להשקיע באוהל יקר .
לצערי אין תמונות כי היה קר מדי ....
|
|
|
|
|
| 4. יש גם את נושא המשקל.. תגובה ל - 1 |
03/09/2007 18:44  |
| Anonymous |
 |
|
|
|
האוהלים המקצועיים עובדים בעיקר על נוסחת הגדלת העמידות בפני רוחות וגשמים במינימום נפח ומשקל (בכל זאת זה מיועד לטרקים ואנשים צריכים לסחוב את זה). כמובן שככל שמתקרבים יותר למטרה הזאת עולים במחיר.
אתה צריך לעשות את השיקולים שלך, ולבחור את המתאים ביותר עבורך. אוהל שיש לו רק שכבה אחת לא עמיד בפני גשמים (גם בארץ אם ירד גשם אתה תראה את המים מטפטפים פנימה). חשוב לקחת אוהל של 3 עונות. אבל גם לאלו יש טווח מחירים של 600-700 ועד 2000 ויותר... אם אתה מתכנן כמה טרקים אז כדאי לך להשקיע באוהל טוב, אבל אתה לא חייב לקנות את הכי יקר. אני מציעה לך להגדיר פחות או יותר תקציב ותנאים שחשובים לך שיהיו באוהל ולגשת לחנות, שם יעזרו לך להתאים את האוהל האופטימלי ביותר :-)
|
|
|
|