כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מספר שאלות שהצטברו.. 11/10/2007 15:05 לתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
היי לכולם, אני לא יחפור יותר מידי ויגש לשאלות..:
1)האם קיימת חגורה רגילה למכנס שיש לה כיס פנימי?(שמעתי שיש אבל לא מצאתי)

2)האם לקנות נעליי טרקים רציניות אם אני כמעט ולא יעשה טרקים, אולי ממש פה ושם טרקים קצרים..?

3)איזה חולצות מתאימות למזג אוויר עם לחות גבוהה מאוד, ואיפה לקנות?

4)כמה ליטר מספיק לתרמיל יום?

5)אני יהיה במזרח ב:תאילנד, סין, יפן, פיליפינים.. האם במקומות האלה אפשר למצוא בגדים רציניים לקור(בסין יהיה קר) כמו פליז איכותי, חולצות טרמיות וכו`?

6)זקוק לטיפים על איך לאחסן מסמכים , כסף ומצלמה במקרה של טיול באיוזר עם מים..(ממש להיכנס כולי למים עם כל הציוד שציינתי בלי שהוא ירטב..)?

זהו בינתיים אני לא נזכר בעוד שאלות... תודה מראש לכולם באתר המצויין הזה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מספר שאלות שהצטברו..:Re תגובה ל - 1 11/10/2007 17:43 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  OFF RoaD לא מחובר OFF RoaD  משתמש מתחיל 32 הודעות עד כה
1. שורש מייצרים חגורה כזו (אם אני מבין נכון למה אתה מתכוון. ניתן להשיג בכל חנות טיולים. ישנן עוד חברות, אני בעד תוצרת הארץ. במיוחד שזה לא יקר באופן יחסי והמוצר הוא טוב.

2. לדעתי האישית אין חשיבות לכמות הטרקים או לאורכם, אלא לרמת הקושי שלהם (מבחינת תנאי שטח בעיקר והמשקל שאתה אמור לסחוב עליך). אתה הולך לעשות טרקים קשים? קנה נעיליים טובות. גם אם באמת תשתמש בהן שבועיים בכללי, זה יקל עליך ושווה את זה.

3. חולצות מנדפות זיעה,דקות עד כמה שאפשר. שוב, בכל חנות טיולים.

4. מה אתה הולך לסחוב בו, ולכמה זמן? אוכל+מים לכמה ימים? בגדי חורף? שק``ש? ציוד בישול? אישית? אני אוהב את שלי באיזור ה30-35 ליטר. יש כאלה שלוקחים הרבה פחות, וגם יותר.

6. שקית אטומה למים איכותית ואמינה. אל תחסוך בזה, זה פריט עם פוטנציאל ``דפיקת טיול`` ממש גבוה.

תהנה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. תודה !! תגובה ל - 2 12/10/2007 15:22 לתגובה קודמת
Anonymous  משתמש לא מוכר
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:רוסיניול היא חברה שמייצרת מעילי סקי....
להודעה הבאה:מדריך ליפן