כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. עידכונים - מערכת הפורומים החדשה 18/10/2007 19:11
גיל גיל לא מחובר גיל - צוות למטייל ברשת  משתמש פעיל 4982 הודעות עד כה
שלום חברים Smile
עברו כמה ימים מאז שהמערכת החדשה עלתה לאויר, ולקראת השבת מצאתי לנכון לעדכן את ההודעה הקבועה שלי, ולספר לכם על המתרחש...

קודם כל אנחנו מבקשים מאד מאד להודות למאות המגיבים - גם לחיוב וגם לשלילה. קראנו את כל ההערות שלכם, למדנו ותיקנו, ועוד עבודה לפנינו.

אנחנו שמחים לגלות שרבים מהגולשים נהנים מהיתרונות הגדולים שיש למערכת להציע, ושגם חלק גדול ממי שהתקשה בהתחלה (כולנו...) מסתגל ומתחיל להנות. עליית המערכת לאויר היתה טובה משציפינו, ואני מקווה שזה ימשך כך.

בעקבות ההערות שלכם עשינו תיקונים רבים במערכת:
1. טיפלנו בעומסים ובאיטיות הגלישה. המצב כעת טוב משמעותית משהיה ביום הראשון.
2. כעת הגולשים בתצוגה מדורגת נכנסים להודעה הספציפית אותה הם רצו לקרוא, ולא להודעת המקור.
3. באותו אופן, חזרה מהודעה, תוך שימוש בכפתור "חזרה לפורום" מחזיר אתכם להודעה ממנה יצאתם.
4.תוקנה תקלה שגרמה לעיכוב בעידכון הודעות בתצוגה מדורגת לעומת תצוגה שטוחה.
5. הוספו מיני כפתורים שהיו חסרים.
6. תוקנה מערכת שליחת אימייל לחברים באתר.
7. טופלו גולשים ששם המשתמש שלהם נלקח מהם. גולשים נוספים ששמם נלקח מהם ורוצים לשחזרו מתבקשים לשלוח לי אימייל בנוסף בציון הכינוי הרצוי, שם המשתמש (איתו אתם נכנסים לפורום), והאימייל שלכם.
8. הפרופילים האישיים נפתחים כעת בחלון חדש.
9. הוגדלו שמות כותבי ההודעות, כדי שיראו טוב יותר.

בהמשך אנחנו ננסה לטפל בדברים נוספים כגון מנגנון הדפסה, איחזור ההיסטוריה הפרטית שנמחקה לגולשים מסויימים, אייקונים שחסרים, צביעת לינקים שנלחצו בצבע אחר, ועוד ועוד.

אם יש לכם הערות והצעות נוספות נשמח אם תשרשרו אותן כאן. כמו שאתם ודאי שמים לב - הכל מקבל התייחסות! ותסמכו עלינו - כל השינויים לטובה! Very Happy

אם יש לכם בעיות בכניסה לפורומים, אתם מוזמנים ליצור איתנו קשר בטלפון 077-3334569 או 077-3334525, וכן איתי במייל

שבת שלום!

[עודכן ב:22 אוקטובר 2007 16:05:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:הישמרו, גנבים!
להודעה הבאה:MSR Dragon Fly Stove -מי מכיר את הבנזיניה?