כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. אתיופיה- כמה זה עולה? 24/10/2007 16:33 לתגובה הבאה
  mayangilboa לא מחובר mayangilboa  משתמש מתחיל 22 הודעות עד כה
הי!
אני מתכננת לסוע בסוף מרץ לחודש התנדבות באדיס ואח"כ חשבתי להישאר עוד בערך שבוע לטייל (הייתי רוצה יותר אבל אין לי יותר זמן..) רציתי לשאול:
1. לאן כדאי לטייל בשבוע- סוף מרץ תחילת אפריל?
2. ראיתי אפשרות של לסוע לדרום עם ג'יפ ומדריך מקומי- כמה בערך דבר כזה עולה?
3. אני לא בטוחה שיהיה לי עם מי לסוע- יש מצב שאני אוכל להצטרף לאיזו קבוצה שם או שלא כדאי לבנות על זה?
4. כמה בערך עולה טיסה לאתיופיה- וכמה עולה שבוע של טיול (בצפון בדרום או בכל מקום...)
המון תודה
מעין Razz
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. אתיופיה- כמה זה עולה? תגובה ל - 1 24/10/2007 19:52 לתגובה קודמת
ili ili לא מחובר ili  משתמש פעיל 3431 הודעות עד כה
**לאן כדאי לטייל בשבוע- סוף מרץ תחילת אפריל?

מדובר בעונה הגשומה צפון ודרום. ניתן לטייל בתקופה זו אבל לעיתים יכולה להיות הגבלה בגלל הגשמים, בדרום דרך זו אחרת אם בכלל עלולה להיות חסומה בגלל הצפות- הייתי ממליצה לך לברר את זה שם , מזג אויר משתנה משנה לשנה (מקדים/ מאחר...)
הצפון- יותר היסטוריה, ארכיאולוגיה והרבה טבע , דרום- הרבה טבע ושבטים. אני חושבת שכדאי לקרוא על שניהם ולהחליט שם.
יש הרבה שמורות קטנות שקרובות לאדיס (4-6 ש' נסיעה)

אם תהיה בתקופה של ה good friday למרות שנראה לי שהיא תצא באמצע אפריל- הייתי ממליצה להגיע לצפון אתיופיה- בייחוד לליבלה (כנסיות חצובות) חוויה קסומה. לליבלה ניתן לקחת טיסה (כרטיס זוגי בווזה יעלה יותר זול מכרטיס ליחיד) / אוטובוס של יומיים או רכב עם נהג.

**ראיתי אפשרות של לסוע לדרום עם ג'יפ ומדריך מקומי- כמה בערך דבר כזה עולה?

נהג + רכב כולל דלק וביטוח - 115-125$ ליום .

**אני לא בטוחה שיהיה לי עם מי לסוע- יש מצב שאני אוכל להצטרף לאיזו קבוצה שם או שלא כדאי לבנות על זה?

שאלה של מזל, את יכולה לשים גם הודעה פה באתר- כניסה דרך הדף הראשי במחפשים שותפים.

**כמה בערך עולה טיסה לאתיופיה- וכמה עולה שבוע של טיול (בצפון בדרום או בכל מקום...)

טיסה תבררי ולדעתי כבר תזמיני דרך אתיופיאן במשרדים בת"א. המחיר משתנה בין התקופות, לפעמים הזזה של יום- יומיים משנה את המחיר משמעותית.
קשה להגיד כמה עולה טיול בצפון / דרום - מאוד תלוי איך תטיילי - טיסות, רכב..... אוכל מאוד זול.
מקומות לינה - באדיס נע 60-90 ביר ללילה , בצפון יש גם מקומות ב 40 ביר - השאלה אם זה יתאים לך.

אני מציעה לך לעבור על עולם התרמילאים אתיופיה + מדור 1001 טיפים קישור במסך למעלה.

נסיעה טובה - מדינה מדהימה!
A1854166_015.jpg
A1854166_015.jpg(גודל:24.07KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:חיסונים לקניה דחוף
להודעה הבאה:מחפשים אדרנלין

שאלות נפוצות - כללי

שאלות נפוצות: אפריקה - מזרח

מידע נוסף

דיברנו על זה בפורום

שאלות נפוצות: אפריקה - דרום

שאלות נפוצות: אפריקה - צפון