1. אוף . לא כייף פה יותר |
01/11/2007 17:59  |
 |
סיימון מישראל |
3518 הודעות עד כה |
|
|
|
|
|
|
|
|
| 3. סימון אני איתך באותה דעה yaron תגובה ל - 1 |
01/11/2007 19:28   |
|
|
הודעה ללא תוכן
|
|
|
|
|
|
| 6. סיימון , מסכים איתך כרגיל.. תגובה ל - 1 |
02/11/2007 09:02   |
| |
photokob |
1468 הודעות עד כה |
|
|
הי לכולם,
לצערי בזמן האחרון לא יצא לי להיות פעיל בפורום מסיבות שונות, אבל על השינוי נאמר "יצא שכרו בהפסדו", מה שכן, אני מאוד מקווה שאלו שם למעלה שמים לב לתגובות, ושהסימון האדום מצד שמאל למעלה, "גרסת בטא" לא יהפוך לגירסה הקבועה...
שבת שלום!!
קובי
 |
| קו-פאנגאן(גודל:12.32KB) |
|
|
|
|
| 7. אוף . לא כייף פה יותר תגובה ל - 1 |
02/11/2007 09:36   |
 |
גיל - צוות למטייל ברשת |
4978 הודעות עד כה |
|
|
חברים בוקר טוב.
באמת שאנחנו מבינים - שינויים זה לא קל. עם זאת, הנוכחות שלכם איתנו חשובה לנו מאד, ולכן אנחנו משקיעים המון בלתקן לפי בקשות שונות מהקהל. אנחנו לא מתעקשים על הממשק החדש בשביל ההתעקשות אנחנו מתעקשים עליו בגלל שהוא מאפשר דברים שהממשק הישן לא יכול היה להציע. ואכן - אנחנו מקבלים כל יום מיילים שמודיעים לנו כמה הממשק הפך ידידותי יותר, ונוח. אז יש דעות לכאן ולכאן. שימו לב שגם המבקרים הם בד"כ אותם מבקרים - פשוט ההעלאה התכופה של ההודעה הזו גורמת לזה להשמע חמור יותר ממה שזה.
אנחנו נשמח מאד להערות בונות והצעות לתיקונים (תודה יאיר), וודאי שמתם לב שעשינו כבר המון תיקונים, ואם מישהו מכם נתקל בקשיים ספציפיים אתם תמיד מוזמנים ליצור עימי קשר בטלפון 077-3334569 ואני אשמח לעזור.
שבת שלום
|
|
|
|
|
| 9. גיל . תגובה ל - 8 |
02/11/2007 11:14   |
 |
גיל - צוות למטייל ברשת |
4978 הודעות עד כה |
|
|
סיימון ידידי, אני יודע שהמבקרים הם אלה שאכפת להם - אחרת לא היינו מתייחסים לכל הודעה ועושים את התיקונים.
הידידותיות לטעמי באה לידי ביטוי בכך שהמערכת לומדת אותך באופן אישי. למשל העובדה שהיא יודעת מה אתה, סיימון, קראת כבר, ומה עדיין חדש לך, היא מאפשרת לך לקבל התראות למייל גם על נושאים שלא השתתפת בהם, היא מאפשרת לראות למה אתה מגיב כבר בחלון כתיבת ההודעה, היא מאפשרת לך לדעת כמה אנשים קראו את הדברים שלך ועוד ועוד. וכן, גם אייקונים ורגשונים עוזרים למצב רוח הכללי.
אני מזדהה לגמרי עם הטענה בדבר הצורך לפתוח עמוד חדש, אבל טכנית זו הדרך היחידה שבה כל זה היה יכול להתקיים. ביננו - מדובר בסה"כ בעוד הקלקה אחת - קשה לי להאמין שזה ישבור את מי שאכפת לו...
וכן, יש לנו עוד תיקונים ונעשה אותם. אבל לא הכל יכול לקרות ביום אחד...
שבת שלום
|
|
|
|
|
|
| 12. אוף . לא כייף פה יותר תגובה ל - 1 |
02/11/2007 17:11   |
| |
arik007 |
27 הודעות עד כה |
|
|
טוב אין לי כבר כוח לפורום החדש.
דיי בבקשה לחזור לישן!!!
|
|
|
|
|
| 14. גיל .יום שישי ואני שוב מצטרפת לסיימון תגובה ל - 10 |
02/11/2007 19:10   |
| |
קש כפית |
695 הודעות עד כה |
|
|
כאחת הגולשות הותיקות כאן, זה בטח לא נעים לי ולכל אחד אחר
ל"קטר" אבל אנחנו חייבים לבטא את מה שאנחנו מרגישים.
כולנו חוזרים וכותבים וחוזרים ומסבירים שמה שהכי מפריע לנו בפורמט
זה נושא פתיחת הודעות,זה אחד הדברים היותר מפריעים
שיפתחו הודעות בקליק וכן יסגרו, ושלאחר שפתחת הודעה התצוגה
לא תחזיר אותך להתחלה אלא בדיוק למקום שבו היית
זה אולי נשמע קטנוני אבל זה לא. מה אכפת לנו? או קי אז ככה
כמו שאתה יודע כולנו כותבים כאן בהתנדבות וזה לוקח זמן
לא? אם אני יושבת ועונה וכותבת ומחפשת תשובות זה אומר שאני לא
עושה משהוא אחר במקום וגם תודה בדרך כלל לא מקבלים
אז המעט שמגיע לנו כולנו שעוזרים גם אם אנחנו עוזרים מכל הלב
זה שיהיה לנו נוח. כן זה לא מוגזם אני רוצה שאם אני תורמת
יהיה לי נוח, אני אקליק ואתקדם מהר ולא אחכה לכל הודעה עד שתפתח
ואז בכלל אבין שאין כל טעם לענות ואז אני אקיש חזרה לפורום ואז שוב
הדף יתגלגל ויחזור אחורה ולהתחלת ההודעות וחוזר חלילה, למה שאבזבז
כל כך הרבה זמן? אז אני מוותרת וככה עוד אחרים רבים וטובים.
תתמקדו בבעייה הקריטית ביותר שסיימון אני ושלמה ועוד רבים שלא זוכרת
כתבנו: הודעות יפתחו ויסגרו בקליק ולא יחזירו אותנו כל פעם למצב ההתחלה.
זה יהיה שיפור ושידרוג יותר מכל מיני דברים אחרים כמו אייקונים מצחיקים
שלא מצחיקים אותי בכלל
אני מקווה שתחליטו להפנים את מה שאנחנו כותבים ותבינו שזה בא ממקום טוב
ולא סתם מקיבעון (כי אני הדגשתי גם הפורמט הקודם היה איטי מהבחינה הזו).
עד אז אני הורדתי פרופיל לכמעט אפס ורק הסקרנות עוד מחזירה אותי פה ושם
אבל באמת שאין לי את הכוח והזמן לחכות לכל הודעה שתפתח ותיסגר
זה מה ששובר אותי
כשזה ישתנה תעירו אותי ואני אבוא. עד אז כל טוב.
שבת שלום
|
|
|
|
15. אוף . לא כייף פה יותר תגובה ל - 1 |
02/11/2007 19:25   |
| |
pnom |
19 הודעות עד כה |
|
|
מזדה עם כול מילה שהעלה סיימון...יש הרגשה שהפורום הישן היה יותר יצריי, ספוטני ודינמי, היה תחושה של יותר אינטמיות, מה שהפורום החדש הוא לא.
|
|
|
|
| 16. גיל .יום שישי ואני שוב מצטרפת לסיימון תגובה ל - 14 |
03/11/2007 10:37   |
| |
eliaviel |
816 הודעות עד כה |
|
|
|
אני דווקא בעד השינויים. הממשק יותר ציבעוני לעיניים ולא חד-גוני כקודמו ( למרות שהייתי מוותר על הסמיילי הילדותיים). להזכירכם, הממשק הקודם היה בילתי נסבל ברמות. השאלות היו חוזרות על עצמן באופן משעמם נורא. מסך שלם רק על שאלות על תאילנד. וגם הנושאים היו חוזרים על עצמם כך שהמסכים היו מתחלפים מהר מאוד. שאלות על בית חב"ד, האיים, נעי קרוקס או סנדלים, כמה כסף לקחת, הקשר הישראלי, מאמא נאשי,סבתא ג'מילה ועוד ועוד. היתרון הגדול של הפורום החדש הוא שלמרות שיש עדיין חזרה איטרטיבית של השאלות, התשובות מתרכזות באשכול אחד, מה שמאפשר לכך שהמסכים לא מיתחלפים כול כך מהר ( כי התשובות לא תופסות מקום על המסך אלא בתוך האשכול עצמו)ולכן יש סיכוי גדול יותר שמי ששאול שאלה על מונגוליה לשם שינוי(ולא על תאילנד), יקבל תשובה והשאלה שלו לא תיזרק למסך השלישי אחרי שעתיים.
מעבר לכך, יש אפשרות בממשק החדש להדגיש תכנים בדפוס חזק, למתוח קו מתחת למילים והממשק קצת יותר "חי".
אז ח'ברה,נא להפסיק לקטר !!!
|
|
|
|
| 17. אני היחידה שמחבבת את הפורמט החדש? תגובה ל - 13 |
04/11/2007 10:22   |
 |
גיל - צוות למטייל ברשת |
4978 הודעות עד כה |
|
|
חברים בוקר טוב
כמו שאתם שמים לב בוודאי יש כאן תגובות לכאן ולכאן, וזה אך טבעי - ככה זה עם שינויים. אני מבין שלכולם יש את אותה טענהפחות או יותר בדבר ההודעות שנפתחות בחלון חדש, עם זאת - צר לי - זה הדבר היחיד שאיננו יכולים לשנות - זו הלוגיקה הבסיסית של המערכת, והיא חיונית כדי לאפשר זרימה סבירה בקצב של הפורומים.
את כל שאר הפונקציות אנחנו יכולים וןמנסים להתאים לבקשות השונות.
ואגב, נועה, את לא חייבת לכתוב את הכינוי שלך מחדש כל פעם. להפך - זה לא כדאי, כי אז את לא מזוהה על ידי המערכת (את רואה שיש לך סימן שאלה במקום בו לכולם יש פרחים)- כדאי להכנס לפרופיל האישי ושם לקבוע את הכינוי שאת רוצה
שוב תודה לכולכם.
|
|
|
|
|