כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. היכן אני מוצא סירי טרנגיה עם ציפוי טפלון? 04/11/2007 22:44 לתגובה הבאה
  s k לא מחובר s k  משתמש פעיל 200 הודעות עד כה
יכול להיות שכבר שאלתי זאת בעבר (?)...ובכל זאת אני עדיין מחפש מקום שיש בו סירי טרנגיה דגם6\26 (הדגם הגדול) עם ציפוי טפלון, כי הסירים שלי אחרי מאות בישולים קצת מגלים סימני עייפות ושחיקה מצטברים.

לא אכפת לי סירים דומים רק שיתאימו לערכה. ולא בא לי להוציא מאות שקלים על סירי טטניום שעדיין אינני משוכנע בנחיצותם.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. היכן אני מוצא סירי טרנגיה עם ציפוי טפלון? תגובה ל - 1 06/11/2007 09:01 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
T. L T. L לא מחובר T. L  משתמש בינוני 55 הודעות עד כה
נראה לי שרק בחול בשלב הזה של החיים.

(דרך אגב יש להם סדרה חדשה של סירים שהיא מאלומיניום אבל אלומיניום טוב יותר מה שעושה אותו קל יותר)

Duct tape is like the force It has a light side and a dark side and it holds the Universe together
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. יש לך אתר מומלץ? תגובה ל - 2 06/11/2007 20:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  s k לא מחובר s k  משתמש פעיל 200 הודעות עד כה
האלומניום המשופר מעבר למשקל נמוך יותר הוא עדיין לא פותר את בעיית האוכל הנדבק לא?

"שמרו את הטבע קרוב ללבכם...ומפעם לפעם טפסו על הר או בלו שבוע ביער. רחצו ונקו נפשכם." ג'ון מיור 1890
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. היכן אני מוצא סירי טרנגיה עם ציפוי טפלון? תגובה ל - 1 07/11/2007 19:09 לתגובה קודמת
T. L T. L לא מחובר T. L  משתמש בינוני 55 הודעות עד כה
ככה, לא יודע לגבי הדבקות כי אין לי נסיון עם המערכת החדשה שלהם.

אני מדבר על : Trangia 25-1 HA (דרך האתר שלהם אפשר להגיע לספקים בחול אין לי לינק ספציפי , למרות שהיה לי קשר עפ הספק שלהם בארה"ב שרציתי לבנות לי מערכת אישית מכל מיני חלקים, אבל אני לא זוכר את האתר שלהם)

האלומיניום ה Anodized HARD מחלק חום הרבה יותר טוב, עושים איתו היום את הסירים היקרים למטבח.

הציפוי "טפלון" (שהוא חיכוי במקרה הזה ולא טפלון אמיתי) הוא טוב, אבל אם הסירים שלך מתפוררים, כדי לא לעשות שימוש זה בCF2 שלא ממש בריא (כנראה מסרטן), צריך לזכור לעבוד תמיד עם כלי פלסטיק או עץ.

בכל מקרה, הטיטניום אני מעריך אמורים לסבול מתופעת ההדבקה כי הרי אין להם שכבת "טפלון" ואין לי בעיה של הדבקה אני שם קצת יותר שמן וזה מונע את הבעיה.

(גם נזהר לא לשרוף)

Duct tape is like the force It has a light side and a dark side and it holds the Universe together
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:בנזין לבן בדרום אמריקה
להודעה הבאה:אוהל 4 עונות NERG Frog