כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. נעליים לטרקים 19/11/2007 15:51 לתגובה הבאה
ענבר עיני ענבר עיני לא מחובר ענבר עיני  משתמש מתחיל 7 הודעות עד כה
מישהו שמע על נעלי הליכה של חברת גספו, דגם טרק-לאקס או דגם יוטה?
אלו נעליים איטלקיות, אטומות למים, שב5 דקות שמדדתי אותן גם היו לי נוחות. זה בערך אותו מחיר כמו הסלמון, שעליהן שמעתי שיש בעיות שרוכים וגם סוליה נשחקת בקלות..
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. נעליים לטרקים תגובה ל - 1 20/11/2007 21:40 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  S K לא מחובר S K  משתמש בינוני 97 הודעות עד כה
הבדיקה שלך שטחית.
ראשית לא מודדים נעליים ב- 5 דקות אלא בהרבה זמן, חצי שעה, שעה,כמה שיותר. עולים ויורדים מדרגות, בודקים אותן בשיפוע, מעמיסים גם תרמיל על הגב לוודא כי גם עם משקל הן עדיין נוחות....

שנית לא מסתמכים על אי אילו שמועות ורכילות, מבררים בצורה יסודית, לכל חברה ישמס' דגמים ויש עוד הרבה חברות של נעליים.

שלישית עשה חיפוש בפורום ותראה כיצד מומלץ לבחור ולמדוד נעליים, כפי שאתה מתאר זו לא ממש בדיקה. אפילו למה הן מיועדות לא כתבת.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. נעליים לטרקים תגובה ל - 2 22/11/2007 11:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ענבר עיני ענבר עיני לא מחובר ענבר עיני  משתמש מתחיל 7 הודעות עד כה
תודה על ההתייחסות. אולי קצת הגזמתי בתיאור הבדיקה. קודם כל, מדובר על נעליים שימשו אותי בטרקים בניו זילנד. אני מתכננת לעשות הרבה טרקים. מדדתי יותר מ-5 דקות,עליתי על השיפוע כמה וכמה פעמים, הסתובבתי איתן בין חצי שעה לשעה. הגספו היו לי קצת יותר נוחות, אבל לא שמעתי עליהן, זו הבעיה. מה שכן- לא מדדתי אותן יחד עם ציוד, לא עליתי מדרגות. בעיקר רציתי לקבל פידבק על הפירמה הזו, אם מישהו מכיר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. נעליים לטרקים תגובה ל - 3 22/11/2007 21:31 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  OFF RoaD לא מחובר OFF RoaD  משתמש מתחיל 32 הודעות עד כה
חברה איטלקית מעולה.
נעליים מאוד עמידות, אך גם קשות ביותר, ובמחיר סביר.
אחת החברות היחידות שעוד ממסמרת גפה לסולייה.

דגם היוטה הוא החביב עלי מבין אלו שהצגת, ולדעתי הוא מתאים מאוד ליעוד שהצגת (טרקים בניו-זילנד).

אני-ממליץ.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. נעליים לטרקים תגובה ל - 3 22/11/2007 23:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  S K לא מחובר S K  משתמש בינוני 97 הודעות עד כה
רק אוסיף הערה קטנה, השיפוע שנמצא בחנויות אינו אמור למטיב הבנתי לדמות עליה, כי זה לא מדמה.
מה שהוא אמור לבדוק זה דווקא את התאמת הנעל לכף הרגל בירידה, כלומר האם בהונות הרגליים נוגעות בחרטום הנעל בירידה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. נעליים לטרקים תגובה ל - 5 23/11/2007 01:02 לתגובה קודמת
  OFF RoaD לא מחובר OFF RoaD  משתמש מתחיל 32 הודעות עד כה
נכון, אם כי לא באופן מלא.

השיפוע שנמצא בחנויות אכן אמור לבדוק את הנעל דווקא במצב ירידה, שהוא הקיצוני ביותר מבחינתה.

בעליה על השיפוע עלייך לשים לב לשלושה דברים:

1. שאצבעות הרגל לא נוגעות בנעל.
2. שאין תנועה של העקב בתוך הנעל למעלה ולמטה (תנועה של 2-3 מ"מ זה עוד בסדר. מעבר לזה - יקרע לך את הרגל בטיול הראשון).
3. שאין תנועה של כף הרגל קדימה ואחורה בתוך הנעל (אותו כנ"ל).

תתחילי בעליה וירידה על השיפוע באופן רגיל, אם הכל נראה בסדר אז תתחילי לרדת תוך הפעלת כח מוגזם בירידה ואפילו קפיצות מהחלק העיון של השיפוע לחלק התחתון שלו (לנחות עליו ולא על הרצפה!). כמובן שאת הכל מומלץ לעשות עם משקל על הגב.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:השוואת שק"שים לדרום אמריקה
להודעה הבאה:מעיל גשם או פליז