| 1. דיווח מהאתר hochfugen- בנות האקדמיה לסקי |
23/11/2007 22:13  |
 |
יום מהאקדמיה לסקי |
48 הודעות עד כה |
|
|
היום נסענו לאתר Hochfugen (אני לא בטוחה שכותבים כך את שם האתר) יצאנו ב- 8:00 מהבית שעה נסיעה עד לאתר, הדרך להר היא עם פיתולים רבים וקצת מעייפים (למי שנוהג).
כשהגענו לאתר לא היו אנשים כלל!! קנינו סקיפס ליום אחד שמחירו סביר.
הגובה ב- topstation הוא 2300 (בערך)הייתה רוח חזקה מאוד אבל חמה!
הטמפרטורה הייתה גבוהה והיה צורך להוריד את כל השכבות בשביל להשאר שפויים
תנאי האימון היו קשים מכיוון שבתחילת היום השלג היה קשה ונוח, אך לאחר מכן לקראת 12:00 בצהריים השלג הפשיר ונהייה רך מאוד כך שהיה קשה לתמרן בסקי.
הדרך חזרה הייתה קשה מכיוון שהבלמים של הוואן "בערו" אבל בסופו של דבר הגענו הבייתה בשלום!
מחר כנראה מצב מזג האוויר משתפר ונסע ל- scheffau.
יום- בנות האקדמיה לסקי
נ.ב
היום הוציאו עיתון של אזור הצפון שיש בו כתבה עלי ועל מה שאני עושה ורוצה להשיג בהמשך (אם אתם יכולים להגיב אני מאוד ישמח )
 |
| עיתון_-_יום.jpg(גודל:10.96KB) |
|
|
|
|
|
| 3. דיווח מהאתר hochfugen- בנות האקדמיה לסקי תגובה ל - 2 |
23/11/2007 22:38   |
 |
יום מהאקדמיה לסקי |
48 הודעות עד כה |
|
|
אני לא יודעת לגבי שהוא נמצא לי מאירופהן, אבל הוא אתר גדול, עם מסלולים רחבים, יש מגוון רחב של מסלולים (שחורים, כחולים, והרוב אדומים) האנשים שעובדים במסעדה, בקופות ובגונדולה מאוד נחמדים.
ישנם 3 chirlifts וכמה טיברים (ממה שראיתי).
|
|
|
|
| 4. דיווח מהאתר hochfugen- בנות האקדמיה לסקי תגובה ל - 3 |
24/11/2007 00:44   |
| |
פרפר |
32 הודעות עד כה |
|
|
|
|
|
|
|
|
| 6. יום, ניסיתי לקרוא את הכתבה, אבל לא הצלחתי להגדיל תגובה ל - 1 |
25/11/2007 20:45   |
| |
מיכל ע |
526 הודעות עד כה |
|
|
כלומר הצלחתי להגדיל, אבל לא מספיק בשביל שאוכל לקרוא (ומקרוב אני דווקא רואה מצויין )
|
|
|
|
|
| 8. צירפתי קישור ולכתבה וכן את הכתבה ברור יותר תגובה ל - 7 |
25/11/2007 22:02   |
| |
רינה ב |
323 הודעות עד כה |
|
|
 |
| מלכת החורף(גודל:10.96KB) |
|
|
|
|
| 9. ליום, כל הכבוד! תגובה ל - 8 |
26/11/2007 19:28   |
| |
מיכל ע |
526 הודעות עד כה |
|
|
בהחלט יש לך מטרה מאוד מכובדת.
מה הקריטריונים בהם את צריכה לעמוד כדי להישלח לאולמפיאדה? איך את כעת ביחס לקריטריונים? כמה זמן נותר עד למועד הנדרש לעמידה בקריטריונים?
יש אנשים שחושבים שצריך לשלוח לאולפיאדה רק ספורטאים שיש להם סיכוי סביר למדליה. מה את חושבת בעניין?
האם לא עדיף לבחור איזה ספורט אחר (כמו מפרשיות), שאפשר להתאמן בו קרוב לבית, ולהתמקד בו במטרה להגיע לאולימפיאדה?
|
|
|
|
| 10. דיווח מהאתר hochfugen- בנות האקדמיה לסקי תגובה ל - 1 |
26/11/2007 19:53   |
| |
מייקי |
107 הודעות עד כה |
|
|
אחרי קריאת הכתבה אני חושב
שאת צריכה לשמש מודל לספורטאים ולענפים אחרים כיצד מתחנכים להישגיות.
אם היינו מריצים את נבחרת הכדורגל חצי שנה בתנאים דומים לשלך , היינו עולים למונדיאל בקביעות.
|
|
|
|
| 11. דיווח מהאתר hochfugen- בנות האקדמיה לסקי תגובה ל - 10 |
29/11/2007 22:42   |
 |
יום מהאקדמיה לסקי |
48 הודעות עד כה |
|
|
כדי להשלח לאולימפידה אני צריכה להגיע למקסימום 70 נקודות F.I.S, לעונה הזאת אני צריכה להגיע לפחות ל-100 נקודות וכרגע יש לי בסביבות ה- 270 נקודות, אני מקווה להוריד אותם בעונה הזאת ויש לי עוד חצי עונה כדי להוריד עוד נקודות.
|
|
|
|
|
|
|
| 15. דרוש הסבר על שיטת הניקוד תגובה ל - 12 |
01/12/2007 13:55   |
 |
יום מהאקדמיה לסקי |
48 הודעות עד כה |
|
|
ניקוד ה- F.I.S עולה או יורד כל תחרות שאת המתחרה בה, הניקוד עולה כאשר אינך מגיע לתחרויות במשך הרבה זמן ומדי פעם אם אתה נופל בתחרות, הוא יורד כאשר מסיימים את המסלול.
ירידת הניקוד תלויה באורך המסלול (כמה גייטים), מספר המשתתפים, קושי המסלול והזמן שלך בשני הראנים.
|
|
|
|
|