כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. icon5.gif  שאלה.. צ'רוויניה בחנוכה? האם להתחיל סנובורד? 30/11/2007 23:58 לתגובה הבאה
  A1992 לא מחובר A1992  משתמש מתחיל 4 הודעות עד כה
אני בן 16 צריך עזרה ממכם.
אני בחנוכה, ב9 עד ה16 בדצמבר, נוסע לקלאב מד בצ'רוויניה.
אני גולש מאז ומתמיד על סקי ואני גולש בינוני עם נטייה קלה למתחיל.(הייתי ב4 חופשות על סקי באירופה ב4 שנים האחרונות) + כמה ימים ספורים של גלישה בחרמון.
אני רוצה עכשיו להתחיל ללמוד סנובורד- זה נראה לי יותר מהנה.
אבל אני מפחד להתחיל מהתחלה ושכל החופשה שלי (6 ימי גלישה) תידפק על לימוד בסיסי ומשעמם במקום לנצל את הימים האלו לגלישת סקי שוטפת ומהנה יותר.

מישהו יכול לספר לי קצת על לימוד סנובורד מרמה אפסית?
ואם מישהו יכול לתת עצות בעניין אני אודה לו מאוד!!

[עודכן ב:01 דצמבר 2007 00:01:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. שאלה.. צ'רוויניה בחנוכה? האם להתחיל סנובורד? תגובה ל - 1 01/12/2007 02:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Tal  משתמש לא מוכר
היי,
תראה, אני לא סנובורדיסט, אבל לפי מידע שקיבלתי כשגם אני התלבטתי השאלה הזו בערך (התלבטתי אם להתחיל סקי או סונבורד מלכתחילה), הבנתי שלימוד סנובורד יותר קשה בהתחלה מלימוד סקי אך ההתקדמות בסנובורד לעומת זאת, יותר מהירה משל סקי שכבר יודעים לגלוש. כלומר, סנובורד - יותר זמן לימוד והתקדמות מהירה יחסית, וסקי - פחות זמן לימוד והתקדמות איטית.
איני משוכנע במידע הזה, אז עדיף שתקבל מידע גם מסנובורדיסטים, אבל הייתי מאוד שמח לדעת אם המידע הזה הוא באמת נכון. אם למישהו יש להוסיף בעניין הזה, אשמח לשמוע.

תודה,
טל.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. שאלה.. צ'רוויניה בחנוכה? האם להתחיל סנובורד? תגובה ל - 1 01/12/2007 03:01 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ניר ד לא מחובר ניר ד  משתמש פעיל 501 הודעות עד כה
אם אתה רוצה לעבור לסנובורד, תעשה את זה. בכל מקרה תצטרך "לשלם" על המעבר בחזרה אחורה אז למה לחכות?
היומיים שלושה הראשונים על סנובורד לא קלים. זה לא אומר שלא נהנים בהם אבל אין עדיןן את המיומנות הבסיסית שמאפשרת לך לגלוש בצורה חופשית. סקי הרבה יותר קל בהתחלה. לא יודע לגבי קצב ההתקדמות מנסיון אישי אבל הדיעה הרווחת היא שאחרי הימים הראשונים קצב ההתקדמות בסנובורד מהיר בהרבה מסקי. שמתי לב לזה שכשמסתכלים על סקייר גולש אפשר לראות מייד מה הרמה שלו. כשמסתכלים על סנובורדר, אם יש לו מיומנות בסיסית והוא גולש במדרון מתון יחסית, קשה יותר לזהות את הרמה שלו. זה מתבטא לדעתי גם בהרגשה האישית. כסקייר אתה מרגיש הרבה פעמים נחות לעומת כל האירופאים שטסים לידך בפרלל מלוטש. על סנובורד די קל להרגיש מלך העולם.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. שאלה.. צ'רוויניה בחנוכה? האם להתחיל סנובורד? תגובה ל - 3 01/12/2007 19:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
רק לבן רק לבן לא מחובר רק לבן - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1827 הודעות עד כה
כמה אפשרויות...
1. נסה, אם לא תאהב תוכל להחליף גם באמצע השבוע
2. חכה, השבוע תגלוש סקי כל השבוע ותהנה ממנו, ובמהלך החורף בארץ תגיע 3-4 פעמים לחרמון וכל פעם תקח שעורי סנו בורד, כך שבחופשה הבאה תהיה כבר אחרי ההמרה.
3. "בזבז" על ההמרה חופשה זולה (צ'כיה, בולגריה) ולא את זו של צ'רביניה.
נכון שאני גולש על 2, אבל מנסיונם של כאלו שעברו שלושת הימים הראשונים היו די קשים, המון נפילות ומעט הנאה, אח"כ הלימוד וההתקדמות יותר מהירים מסקי (שלב נפילת האסימון).

בברכת סקיטוב, רק לבן, raklavan@gmail.com
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. שאלה.. צ'רוויניה בחנוכה? האם להתחיל סנובורד? תגובה ל - 4 01/12/2007 22:05 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עוד שיקול שהיה לי זה הסנופארק...
עם הסקי היה לי קשה ללכת לשמה (למרות שהלכתי שנה שעברה באווריאז') אולי בגלל שיותר קשה עם סקי בפארק או ש(וכנראה) זה בגלל היכולת שלי.
אז השאלה שלי ומקווה שהיא לא יותר מידי יומרנית זה שהאם יש סיכוי שאחרי כמה ימים של סנובורד (בחופשה הזאת-תיאור הנ"ל) אפשר יהיה להתחיל ללכת לסנופארק? או שעדיף לי להישאר עם המיומנות הזו של הסקי לשפר אותה ועם המגלשיים ללכת לסנופארק.. ?

תודה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. סנופארק תראה השבוע בישיבה על התחת... תגובה ל - 5 01/12/2007 23:12 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
רק לבן רק לבן לא מחובר רק לבן - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1827 הודעות עד כה
ממה שאני מכיר, בשבוע הראשון של הסנובורד לא תצליח בסנופארק שום אלמנט, אבל שוב אני גולש על 2 אולי חדי הקרש יוכלו לתקן אותי.
אולי אתה לא כל כך עם נטייה לכיוון המתחיל אם אתה כבר בעיניני סנו פארק?
גם אני אגב יהיה שם ב-9/12 עם 4 ילדים...

בברכת סקיטוב, רק לבן, raklavan@gmail.com
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. סנופארק תראה השבוע בישיבה על התחת... תגובה ל - 6 01/12/2007 23:54 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שנה שעברה שביקרתי בסנופארק עליתי על הרמפה של ה4 מטרים ופשוט עשיתי כמה קפיצות בלי לשלב שום אלמנטים... אז זה המשך לשאלה שלי אם משנה משהו... אשמח לקבל תשובה מסנובורדיסט. (תודה גם לך, רק לבן)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. סנופארק תראה השבוע בישיבה על התחת... תגובה ל - 7 02/12/2007 09:37 לתגובה קודמת
powder powder לא מחובר powder - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1664 הודעות עד כה
לגבי המעבר לסנובורד הדברים החשובים נאמרו.
לגבי הסנופארק- דווקא סקי מאפשר יותר אלמנטים בסנופארק. חפש קצת סרטוני פריסטייל ביו טיוב עם סקי ותראה. צריך להשכיר מגלשיים מתאימים - TWIN TIPS רכים, לבקש שיעבירו את הביינדינגס קדימה למצב שמתאים לסנו פארק ואולי לקחת הדרכה לזה (זה בהחלט אפשרי וקיים).
לגבי הכיף - ברוב אתרי אירופה הרבה פעמים יש קרח ובאמפים. מקומות נהדרים כמו הסלה רונדה כוללים קטעי מישור, כך שלסנובורד יש גם לא מעט מגבלות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:חדש: נתוני תנאי גלישה מעודכנים!
להודעה הבאה: דיווח מהאתר hochfugen- בנות האקדמיה לסקי