כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מצב השלג באיזור lake tahoe בארה"ב- מי יודע??? 02/12/2007 21:17 לתגובה הבאה
rozmar rozmar לא מחובר rozmar  משתמש מתחיל 42 הודעות עד כה
שלום לכולם
סגרתי חופשת סקי בלייק טאהו- בסביבות 10 ימים, בגלל השלג, החוויה, וגם לא יוצא לי יקר כלל בגלל נקודות הנוסע המתמיד, והלינה הזולה בטירוף באיזור רינו (38 $ למלון מדהים)...
בכל מקרה, גלשתי היום לכמה אתרים (heavenly, squaw valley, kirkwood), ובהשוואה למאיירהופן באירופה, לדוגמא, המצב פשוט מעפאן. כמה אינצ'ים ספורים של שלג, רוב המסלולים סגורים, ולא נראה מי יודע מה בכלל. וכמובן, חשוב לציין כי אני חולמת על חופשתי בלילות פלוס טבלת יאוש קטנה עד שהיא תגיע (55 ימים למתעניינים, סוף ינואר)...
מישהו יודע מה מצב השלג הצפוי/חזוי בארה"ב (לא על סמך כדור בדולח, כמובן, אלא ע"ס ציפיות מהשנים הקודמות+תחזיות?)
תודה מראש לכולם.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מצב השלג באיזור lake tahoe בארה"ב- מי יודע??? תגובה ל - 1 02/12/2007 21:57 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
רק לבן רק לבן לא מחובר רק לבן - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1868 הודעות עד כה
ברמת העקרון, לייק טאהו מקבל הרבה יותר שלג מאשר האלפים
בגדול ממוצע השלג העונתי באלפים הוא בין 3-6 מטר שלג בעונה, בהרי הרוקי בין 6-9 מטר בלייק טאהו 10-12 צפונית יותר (וויסטלר,מדינות וושינגטון ואורגון) בין 12-20 מטר שלג לעונה.
לא נראה לי שסטטיסטית צפויה בעיה בלייק טאהו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מצב השלג באיזור lake tahoe בארה"ב- מי יודע??? תגובה ל - 1 03/12/2007 12:39 לתגובה קודמת
The Excursionist The Excursionist לא מחובר The Excursionist  משתמש מתחיל 1 הודעות עד כה
כאחד שגר באיזור כמה שנים טובות וביקר מספר פעמים בעונה באתרי Lake Tahoe:
- לא אמורה להיות כל בעיית שלג בינואר.
- המגורים ליד Reno הם אכן זולים (כמו בכל עיר הימורים). אל תצפה לניסים במחיר זה... קח בחשבון חתיכת נסיעה כל יום אל האתרים בצפון האגם ובחזרה (מרחק + לעיתים פקקים בכניסה). בקרבת האתרים המחירים במלונות הסבירים (Best Western, Holiday Inn Express וכד') נעים בסביבות $120-$160 ללילה.
- במלונות אלו בד"כ מדיניות הביטולים היא די הוגנת (עד 12:00 ביום ה- Check in, או עד יום לפני - יש לבדוק), כך שייתכן ומומלץ לך להזמין לשארית השבוע מלון "סביר" לגיבוי, לעבור איליו אם המציאה לא היתה כה מציאתית, או לבטלו כשאתה כבר שם.
- האתרים שאני אהבתי לבקר: Squaw Valley (הגדול ביותר בשטחו), Sugar Bowl, Alpine Meadow. שכח מ- Heavenly שהינו בדרום האגם. אמנם אתר יפהפה אך רחוק מדי מ-Reno.
- האתרים בארה"ב קטנים מאלו שבאירופה, אז מומלץ לגוון בין כמה אתרים במהלך שהות ארוכה כזו (חשוב כשאתה שוקל קניית Ski Pass לכמה ימים.
- אם אינך בעל ציוד, חנויות ההשכרה שאינן באתרים זולות יותר. הסיכון היחידי שאינך יכול לחזור ולהחליפם/לתקנם באתר אם נדרש.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:אתר בית חדש לחרמון
להודעה הבאה: סקר השבוע - אתר למתחילים