1. המלצות לגביי אתר בורוביץ- בולגריה |
08/12/2007 14:44  |
| |
ronen963 |
3 הודעות עד כה |
|
|
שלום,
אנחנו משפחה בת 5 נפשות. 3 ילדים בגילאי 17,12,6. אנחנו גולשים כבר 3 שנים, באנדורה ובשוויץ. השנה החלטנו לעשות חופשת סקי בתקציב נמוך יותר ואנחנו מתלבטים לגביי האתר בורוביץ בבולגריה, נשמח לקבל המלצות ומידע לגביי האתר, רמת המסלולים ואופי המקום.
|
|
|
|
|
| 3. המלצות לגביי אתר בורוביץ- בולגריה תגובה ל - 1 |
09/12/2007 12:03  |
 |
powder - הנהלת הפורום |
1655 הודעות עד כה |
|
|
|
לאחר 3 שנים במערב אני לא בטוח שבורובץ תספיק לכם כחופשה יחידה. יש בסרטוני הסקי סרטון של סקי מבורובץ, נדמה לי שהיא צילמה בערך את כל האתר.
נראה לי בילדים כבר גולשים ברמה מספיק טובה כדי לרצות קצת מרחבים. האם אתם מחפשים רק בתי מלון יחסית מפוארים? כי הצימרים באוסטריה מאוד נוחים ונקיים ואם רוצים לחסוך באמת שאין בעיה להתפשר על PRIVAT ZIMMER קטן.
כדי לחסוך אני מציע לכם לטוס בשבועיים הראשונים של ינואר. כל אירופה ברגיעה אחרי השנה החדשה, תקופת שפל. השנה יש מספיק שלג.
למעשה אני רואה 2 אפשרויות לחיסכון בחופשה במערב:
1. צימר באוסטריה, עדיף בכפר קטן ליד תחנה יחסית גדולה (חלק מאזור גדול ומקושר כ AMADE, או SKI WELT). נכון שתצטרכו לנסוע ברכב בבוקר ובערב אבל הדיור זול (עד 30 אירו ללילה לאדם BB) וטיסה זולה למינכן.
2. דירה בצרפת - כנסו לאתרי האינטרנט של מקומות כמו לה פלאן, לז ארקס וחפשו דירה שמתאימה ל 6. הם מאפשרים חיפוש גם של דירות פרטיות (דירות נופש של משפחות) ולא רק של חברות גדולות כמו PIERRE&VACANCES/ בשנה שעברה אנחנו הזמנו דירה ברגע האחרון בלה פלאן והיה ממש נחמד - ארוחת בוקר בגט, גבינות וכו', כריכים לצהריים, וארוחת ערב במסעדה. אני לא זוכר במדוייק, אבל הדירה עלתה פחות מ 500 אירו לשבוע.
אם אין לכם זמן ואתם חייבים דיל תפור, אז גם בורובץ זו אופציה.
|
|
|
|