כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. אליטליה הזולים ביותר לניו יורק 15/12/2007 09:20 לתגובה הבאה
  ari_dor לא מחובר ari_dor  משתמש פעיל 322 הודעות עד כה
אני בוחן הזמנת טיסה לניו יורק ביוני 2008 עם חניית ביניים

ואכן חברת תעופה אליטליה בין הזולים...אבל מצד שני שמעתי שהחברה נקלעה לקשיים כספיים לתפעול ונמצאת בסכנת סגירה!!!!לא ידוע מתי
ומכאן השאלה האם כדאי במצב זה "להמר" או נושא סגירה יכול לקחת הרבה זמן באם אכן כך
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. אליטליה הזולים ביותר לניו יורק תגובה ל - 1 15/12/2007 13:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  dhz לא מחובר dhz  משתמש פעיל 1991 הודעות עד כה
אני מבין את הדילמה. על פי המאמר בויקיפדיה נראה שאלאיטליה עומדת בפני שינוי הכרחי בגלל ביצועיה הגרועים. בכל אופן, לא הבנתי מהמאמר כי הגולל נפל עליה עדין.

ובכל זאת, אתה מדבר על יוני 2008, בעוד 6 חודשים וחוסר הודאות קים בינתיים לגבי עתיד החברה בתקופה זו.

ראשית, אני חושב שלא יקרה כלום אם תחכה קצת עם הזמנת הכרטיסים ובמיוחד עם הכירטוס שלהם (כשאז אתה צריך לשלם בשבילם). למיטב הבנתי לקראת סוף 2007 אמורה להתקבל איזושהי החלטה לגבי שתי הצעות שהוצגו לקנית החברה.

שנית, אם ההפרש בין אלאיטליה לאלטרנטיבות האחרות איננו גדול, אולי שוה ללכת על חברה אחרת.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. אליטליה הזולים ביותר לניו יורק תגובה ל - 1 15/12/2007 14:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  שושי לא מחובר שושי  משתמש פעיל 3093 הודעות עד כה
על עוד 100$ יש לך טיסה:אל על-אמריקן איירליינס,עם קונקשון בלונדון,נכון שמאה $ זה כסף,אבל היתי הולכת על זה,מזמינה כבר מחר,כי המחירים רק עולים וישנה בשקט
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. אליטליה הזולים ביותר לניו יורק תגובה ל - 2 15/12/2007 14:14 לתגובה קודמת
  רוי לא מחובר רוי  משתמש פעיל 723 הודעות עד כה
השבוע היתה כתבה על החברה ועל כך שמפסידה כ 1.5 מ' דולר כל יום.בשל כך אמורה להירכש על ידי חברה זרה שאף הוזכרה בכתבה אך איני זוכר את שמה.איני חושב שאתם תפסידו את הכסף אם תזמינו אבל אם אינך רוצה להיות מתוח עד הנסיעה ובשביל השקט הנפשי ואם ההבדל אינו קריטי הזמן בחברה אחרת.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מסלול ל 3 ימים בסביבת ניו יורק
להודעה הבאה:תרמילאות בקנדה

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף