כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. חודש בארה"ב- כמה יעלה לנו? 31/12/2007 17:24 לתגובה הבאה
  chenarie לא מחובר chenarie  משתמש מתחיל 28 הודעות עד כה
שלום לכולם,
בן זוגי ואני מעוניינים לטוס מתישהו ביולי-אוגוסט (לא זמן אידיאלי לטיול, אבל הזמן האפשרי היחיד בגלל הלימודים שלו), ואחד היעדים שחשבנו עליהם הוא ארה"ב.
חשבנו על חודש בארה"ב, אולי בקראוון לאורך כמה שיותר מדינות, וכמובן להתחיל/לסיים בניו יורק, לפחות לכמה ימים. יש סיכוי שיהיה לנו מקום ללון בו במנהטן.
בתכלס, מה שהכי חשוב לנו, זו העלות הכספית. אני הייתי מעדיפה להוציא עד 12 אלף ש"ח לאדם, ואני לא יודעת אם זה משהו שבכלל אפשרי. מה אתם אומרים? הגיוני? אם צריך לקצץ בזמן זה אפשרי, אבל בכל זאת אשמח לשמוע כמה להערכתכם יכול לעלות טיול של חודש בארה"ב לזוג ברכב שכור/קראוון. חשוב לי לדעת, כדי שנוכל להחליט בהקדם האפשרי לגבי יעד הטיול שלנו.
תודה מראש על העזרה!
חן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. אה, ושכחתי לציין.... תגובה ל - 1 31/12/2007 17:28 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אנחנו בני 22 ו-25, ואף פעם לא היינו בארה"ב.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. חודש בארה"ב- כמה יעלה לנו? תגובה ל - 1 31/12/2007 23:52 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אלון.י לא מחובר אלון.י  משתמש פעיל 1035 הודעות עד כה
חן שלום
בארה"ב התשלום בדולרים על כן אומר שלזוג טיול בן חודש ברכב שכור ולינה במוטלים ברמה של כ-75$ ללילה יהיה כ-9000-10000$.
טיול בקראוון לא מנסיון אישי אלא מדיונים בפורום לא מוזיל את המחיר.

ניתן כנראה להוזיל ע"י לינה בהוסטלים וארוחות ג'נק פוד.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. חודש בארה"ב- כמה יעלה לנו? תגובה ל - 1 01/01/2008 07:05 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  תמיר24 לא מחובר תמיר24  משתמש מתחיל 9 הודעות עד כה
שלום חן

בעוד שבוע אטוס לחודש בארצות הברית, לטיול חוף אל חוף.
אני יכול לומר לך בוודאות - אין סיכוי בעולם שהעלויות תסתכמנה בכזה מחיר נמוך, אלא אם כן יש לך מקומות לינה בחינם.

לדעתי, טיול שבו חיים כמו זוג פאקירים ומתחשבנים על אוכל ועל שלוקים ממימייה פשוט לא שווה את זה, במיוחד לא במדינת ה"עיניים הגדולות", עם כל כך הרבה שופינג ואטרקציות מסביבך. כמובן, זו רק דעתי האישית בנושא, אבל היות ואת יחסית קרובה אליי בגיל, אני מאמין שאנחנו חושבים בערך באותו הראש...

טיול ב-12 אלף שקל זה תאילנד - חיים כמו מלכים, ונשארים עם מספיק עודף ביד לקנות ילד לאימוץ. בטח לא ארצות הברית, ובטח (וסליחה על ההערה השוביניסטית) לא לנשים, עם תאב קניות מאין כמוהן.

הכי טוב - חכו עם הטיול, תעבדו קשה, תחסכו משהו כמו 25 אלף שקל לפחות לבנאדם - וזה עוד יחסית מעט - ותטיילו כמו מלכים.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. חודש בארה"ב- כמה יעלה לנו? תגובה ל - 4 01/01/2008 08:15 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  סוזי לא מחובר סוזי  משתמש פעיל 807 הודעות עד כה
שלום חן ותמיר,

הייתי רוצה לחזק את דבריו של תמיר באומרו, שלא שווה לצאת לטיול ולחיות בו ברמה נחותה. אכן - לא שווה את היציאה.

כפי שאני רואה זאת, טיול טוב צריך לשלהב את כל החושים, ולכן אוכל טוב ומקום שנאה ללון בו הם חלק חשוב מאד ממנו. לא פחות חשוב מהמראות והאתרים שבדרך.

נכון שאפשר להסתפק בארוחות מהירות בכל הימים, בשלב מסויים זה יהפוך לסיוט ובל נשכח, שכל הג'אנק שנכנס לגוף בטיול עולה איתו למטוס בחזרה לארץ...

אם אי אפשר להגדיל את התקציב הכללי, הייתי מרחיקה ואומרת ששווה לקצר את הטיול כדי שהתקציב היומי יגדל.

בברכת טיול משלהב,
סוזי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. חודש בארה"ב- כמה יעלה לנו? תגובה ל - 1 01/01/2008 16:43 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  dhz לא מחובר dhz  משתמש פעיל 1855 הודעות עד כה
חיברתי טיפ הנוגע לבעיה שלך.

שימו לב ש:
1. ניו יורק מאד יקרה יחסית לשאר המקומות בהם תלונו. מלון נורמלי עולה לפחות 200 דולר ללילה. כמוסן שיש אכסניות נער או הוסטלים אחרים שמוזילים את המחיר בהרבה.

2. טיבם של מחירים שהם עולים. המחירים שנקבתי בהם מתאימים לקיץ 2007, וסביר להניח שהם יתיקרו בקיץ הבא. לא מדובר במהפכה, אבל התיקרות במספר אחוזים היא סבירה. מחיר הדלק גם הוא עלול להתיקר. נדמה לי שכללתי קישור לאתר gasbuddy שנותן תמונה על מחירי הבנזין בתחנות לאורכה של ארה"ב.

3. 12,000 ש"ח לאדם, פרושו היום מעל $6,000 לשניכם, או מעל $200 ליום טיול. גם אם נוריד את ניו יורק מהחשבון (בגלל המגורים היקרים) זה יכול בקושי להספיק לפי:
$40 למכונית, $20 לדלק, $60 לאוכל, $80 ללינה וכל זאת בלי להתכלב.
נראה לי שאם תרצו ללכת על בטוח, תצטרכו לקחת בחשבון עוד $30 - $20 ליום לשניכם

בכל מקרה, ניו יורק תעלה לכם את רמת ההוצאה למרות שאין צורך ברכב שם.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. תודה רבה לכולם על התגובות המפורטות! תגובה ל - 1 01/01/2008 17:08 לתגובה קודמת
לאחר שקילת העניין מחדש, החלטנו לוותר בינתיים על טיול בארה"ב, וייתכן שניסע בסוף לאפריקה.
שוב, תודה לכם, עזרתם לנו מאוד!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה הבאה:ballys hotel,newyork hotel las vegas?

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף