כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. סנובורד זמן לימוד ומיגונים 06/01/2008 22:01 לתגובה הבאה
  סיגלח לא מחובר סיגלח  משתמש מתחיל 44 הודעות עד כה
בן ה - 15 שלי החליט לעבור לסנובורד, הוא גולש סקי טוב.
האם כל השבוע יעבור עליו בלימוד או שבפחות משבוע מגיעים למצב גלישה סביר? איזה מיגונים צריך? בנתיים ראיתי כפפות שכולן מתחילות במחיר של 500 שח ומעלה, זה המחיר? על מה להקפיד?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. סנובורד זמן לימוד ומיגונים תגובה ל - 1 06/01/2008 22:59 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  stav_97 לא מחובר stav_97  משתמש בינוני 66 הודעות עד כה
בגיל הזה כנראה הוא יתפוס את העסק מהר למרות שהבסיס הוא שלושה ימי לימוד - יום א הכרות ובלימות לפנים ולאחור יום קצת גליה ואולי פניות יום ג מתחילים לרדת במסלול ומבצעים תרגול - אבל הצעירים יותר נלהבים.
אני גלשתי עם חבר שכל חיו עשה סקי ובמהלך שלושה ימים גלש סביר .
לגבי מיגון - קסדה לראש לא לותר , כפפות עם מיגון שורש כף היד כיון שמרבית הנפילות הידים בולמות את הנפילה וכדאי להגן על חלק זה שנפגע מהר - הבעיה היא המידות כיון שהילד יגדל , שאר המיגונים לא חובה ולא צריך להוציא כסף , אפשר להעזר במגיני ברכיים של רולר בליד להגנה בטח בשבוע הראשון ( זה טריק שלמדתי מהפורום )
בהנאה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. סנובורד זמן לימוד ומיגונים תגובה ל - 2 06/01/2008 23:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ניר ד לא מחובר ניר ד  משתמש פעיל 535 הודעות עד כה
עוד 2 דברים:
1. למיטב ידיעתי אפשר לרכוש מגינים לשורש כף היד בנפרד מהכפפות ולהרכיב אותם בכפפות. לא יודע איך זה עובד בדיוק אבל זה יכול לחסוך הרבה כסף.
2. אפשר לקצר משמעותית את זמן הלימוד אם מתאמנים לפני כן בסימולטור סנובורד. זה יקר אבל זה יאפשר להגיע לאתר ולהתחיל לגלוש.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. בגדול תגובה ל - 1 07/01/2008 20:33 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ירון ה.למטייל חיפה  משתמש לא מוכר
שלושה ימים על השלג אמורים להיות מספיקים, כמובן שרצוי לבוא בכושר טוב,אבל אני לא בטוח שחייבים סימולטור,בעיקר אם הוא כבר גלש בעבר.

לגבי הכפפות, יש לי חבר שגלש עם המיגונים הנפרדים (מרולרבליידס) ודי קילל, הם לא כל כך נוחים (גם האלה שבאים בתוך כפפה הם לא ארנבים ורודים ורכים,אבל הם עדיפים), לך על כפפות טובות,לדעתי, של LEVEL עם מיגונים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. בגדול תגובה ל - 4 08/01/2008 09:25 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  סיגלח לא מחובר סיגלח  משתמש מתחיל 44 הודעות עד כה
תודה לכלם!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. שלושה ימים נשמע לי מעט תגובה ל - 1 09/01/2008 22:37 לתגובה קודמת
  erangi לא מחובר erangi  משתמש מתחיל 13 הודעות עד כה
אני לא בן 15, וגם לא עשיתי אף פעם סקי. בשנה שעברה התחלתי עם הסנובורד. אחרי שלושה ימים לא ממש שלטתי בגלישה, וגם לא ממש נהניתי מזה. היו איתי בקבוצה ילדים איטלקיים בגיל הזה או קצת יותר, שכבר ידעו לעשות סקי, והם לא היו הרבה יותר טובים (אם בכלל). לדעתי, פחות משבוע לימודים זה מעט מדי. הוא אמנם ילמד לבד עם הזמן, אבל הטכניקה שלו תהיה שגויה, ולדעתי זאת טעות.

לגבי הסימולטור, כדי שלא יצנזרו לי את ההודעה אני יכול רק לומר שההתחלה שם קשה ומתסכלת - אם הולכים על זה, צריך סבלנות.

ולגבי הציוד - לא הייתי מתפשר על הציוד. כפפות עם הגנה כמו שצריך, מגיני ברכיים וקסדה. לא חייבים לקנות את הציוד הזה (חוץ מהכפפות), ההשכרה שלו לא יקרה כל כך. ביליתי בשנה שעברה הרבה על השלג, במיוחד בימים הראשונים. חבל לקחת סיכון.

[עודכן ב:10 ינואר 2008 08:16:] על ידי מנהל

סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:שאלה למבינים באנדורה
להודעה הבאה:כמה כסף "ביזבוזים" צריך לקחת לחופשה בצ'כיה ???