כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. לישון באוטו 07/01/2008 20:47 לתגובה הבאה
  smox לא מחובר smox  משתמש מתחיל 10 הודעות עד כה
שלום רב לכולם
אני סטודנט לתואר שני שנוסע לכנס בפלורידה ,דייטונה ביץ'
אני מגיע יומיים לפני הכנס וחשבתי על להשכיר רכב
ולישון בו כדי לחסוך את המלון וגם כדי לטייל קצת
האם אתם חושבים שזה רעיון מומלץ, לא מבחינת נוחות, אם נרדמים בטנק נרדמים בכל מקום, אלא מבחינת בטיחות
וכמו כן חשבתי על להזמין רכב גדול, וגם קצת מנקר עיניים, או שכדאי משהו קטן ויותר לא מושך תשומת לב?
כמו כן, האם מישהו מכיר את טווח המחירים במוטלים מחוץ לעיר, ואז אולי אוכל לישון שם קצת יותר בזול
תודה מראש לכל מי שיגיב
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. לישון באוטו תגובה ל - 1 08/01/2008 00:32 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  dhz לא מחובר dhz  משתמש פעיל 1811 הודעות עד כה
לא הייתי בפלורידה ולכן מה שאני אומר הוא על סמך ידע כללי מאיזורים אחרים של ארצות הברית.

לינה בתוך האוטו לא תמיד מותרת ומלבד בעיה בטיחותית מסוימת (למיאמי היה שם של חטיפות רכבים ושוד של רכבים לפני מספר שנים) אתה עלול גם להיות מוטרד על ידי המשטרה. מובן שאתה יכול להכנס לאתר camping ושם אין שום בעיה לישון במכונית או מחוצה לה (למשל באהל).

בעיקרון, אם המוטלים לא נמצאים באיזור תירותי או במרכז עיר גדולה, העלות יכולה להיות באיזור ה- $50 - $60 ללילה. אבל, זוהי רק השערה. על מנת לבדוק מחיר יותר מדויק, אני ממליץ שתכנס לאתרים של רשתות המוטלים ותעשה הזמנה דמי לתאריכים שמענינים אותך.
נסה את האתרים:
http://www.triprewards.com
http://www.choicehotels.com
האתר של America's Best Value Inn

בכל הרשתות הללו יש גם מלונות budget. נוסף לזה, יש חוברות קופונים שבדרך כלל יכולות לעזור באיזורים לא תירותיים, ובמיוחד בצמוד לעורקי תחבורה עיקריים כמו כבישי Interstate. אבל אם יש כנס בעיר מסוימית, יתכן ובאותה עיר הם לא יכבדו קופונים בגלל הביקוש הרב. בעצם, יתכן ותהיה בעית חדרים אם מדובר בתערוכה או כנס גדול.

לגבי סוג הרכב, אני לא יודע למה אתה מתכוון ברכב גדול ומנקר עיניים. אם לא מדובר ברכבים יקרים במיוחד כמו Porsche או מרצדס וכו', אני לא חושב שהרכב שתקח ינקר עיניים. עבוד על פי התקציב שלך.
בכל מקרה, עדיף לא להשאיר דברי ערך במכונית ואם משאירים משהו, עדיף בתא המטען כדי שלא יראו אותו מבחוץ.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. לישון באוטו תגובה ל - 1 08/01/2008 10:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  סוזי לא מחובר סוזי  משתמש פעיל 683 הודעות עד כה
בוקר טוב,

הרשה נא לי להתייחס לשאלת השינה באוטו מכיוון הרגש דווקא.
אתה, אדם יקר, אינך בצבא יותר. כחייל ישנת בטנק (ואני מצדיעה לך על כך) אך די לך מאלה...
הלא תרצה לאחר הכנס או הטיול להתקלח, לפשוט איברים בין מצעים נקיים ולתת מרגוע לגופך?

אני ממליצה לך בחום (כמעט אימהי, למרות שהגיל אינו מרשה לי), לקבל את הצעתו של dhz ולבדוק אפשרויות לינה נוחות יותר מאשר המכונית.

מאחלת לך כל טוב,
סוזי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. לישון באוטו תגובה ל - 3 08/01/2008 11:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אלון.י לא מחובר אלון.י  משתמש פעיל 994 הודעות עד כה
מצטרף לקודמי את המסטינג והסק"ש תשאיר לטיול אחר תשכור רכב לא מנקר עניים ותישן כמו בן אדם.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. לישון באוטו תגובה ל - 2 08/01/2008 12:05 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  smox לא מחובר smox  משתמש מתחיל 10 הודעות עד כה
תודה על התגובה המושקעת
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. לישון באוטו תגובה ל - 1 09/01/2008 05:31 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  rivka_ba1 לא מחובר rivka_ba1  משתמש בינוני 86 הודעות עד כה
מנסיון של תפרן בגיל שלך
ישנו ברכב לילה אחד [/U]היה לא נורא
בגרמניה אומנם אבל העיקרון ברור

סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. לישון באוטו תגובה ל - 6 09/01/2008 06:05 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אוֹרִי אוֹרִי לא מחובר אוֹרִי  משתמש פעיל 1875 הודעות עד כה
לא יודע מה החוק בגרמניה, אבל למיטב ידיעתי בארה"ב החוק אוסר שינה ברכב בצידי הדרכים וכפי שכתב dhz זה גם עשוי להיות לא בטיחותי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. לישון באוטו תגובה ל - 7 09/01/2008 09:52 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אופיר אופיר לא מחובר אופיר  משתמש פעיל 1668 הודעות עד כה
בעברית צחה קוראים למצב של שינה באוטו כדי לחסוך כסף - להתכלב Smile

אני מצטרף לכל האומרים שזה לא חוקי, לא משתלם ולא נוח. קנה לך שק שינה ואוהל טובים וזולים ב TARGET או WALLMART בעיר הראשונה שתהיה בה בארה"ב ולך תישן כמו בן אדם בקמפים ברחבי ארה"ב. עוד פתרון זול זה אכסניות - שם צריך לחלוק את החדר עם עוד אנשים אבל ניתן לישון במיטה נוחה בסכומים של 20-30 דולר ללילה.

הנה אתר רשת האכסניות הגדולה בארה"ב:
http://www.hiusa.org/

סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. אכסניות נער תגובה ל - 8 09/01/2008 16:12 לתגובה קודמת
  dhz לא מחובר dhz  משתמש פעיל 1811 הודעות עד כה
בארצות הברית יש גם אכסניות נער השיכות לאיגוד הבינלאומי.
מזכרוני (לגבי אירופה), אתה צריך להוציא כרטיס חבר באיגוד הישראלי (בכל אכסנית נער ניתן לעשות זאת) ושוה גם לקנות את ספר האכסניות שנותןאת הרשימה והמיקום שלהן (בכל היבשות חוץ מאירופה, לה יש ספר נפרד) ופרטים עליהן וכו'.
השאלה היא לאן אתה נוסע. מספר ישן של אכסניות נער אני רואה שבצפון מזרח (מוושינגטון צפונה), בקליפורניה ובקולוראדו יש כמות יפה ורשת די צפופה של אכסניות. בשאר ארצות הברית יש מספר לא רב יחסית של אכסניות המפוזרות בדלילות במקומות שונים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:שאלה לגבי ויזה
להודעה הבאה:כמה שעות נסיעה בין לאס וגאס לסן פרנסיסקו ?

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף