כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מחפשת חופשנ לבד- סקי באנדורה? 09/01/2008 20:11 לתגובה הבאה
natali_kr natali_kr לא מחובר natali_kr  משתמש מתחיל 4 הודעות עד כה
שלום,
אני השתחררתי מהצבא לאחר שלוש שנים ומתחילה לעבוד בקרוב.
יצא שיש לי חופש של שבועיים בין לבין ומאוד הייתי רוצה לעשות משהו שובר שגרה- ראו ערך טיול לחו"ל (כשלא הייתי בחו"ל מעולם).
בגלל הספונטניות שלי והשגרה של כולם- אני מחפשת לטוס לבד.
נראה לי שטיול רגיל/מאורגן באירופה לבד יהיה לי מאוד משעמם אז חשבתי באמת על סקי בספרד, באנדורה, ל-7 ימים, עם ציוד והכל כלול בצלון ordino.

אשמח לשמוע כל מי שיש לו מה להגיד
על המקום והמלון (מישהו שהיה בו), מה צריך לקחת לכזאת חופשה, מה יש לעשות שם חוץ מסקי (להזכירכם, אני לבד), וגם הצעות נוספות לחופשה.

תודה,
נטלי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. כמה טיפים תגובה ל - 1 09/01/2008 22:23 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
eduardox eduardox לא מחובר eduardox  משתמש פעיל 475 הודעות עד כה
א. סחטיין על השחרור מהצבא.
ב. ברכות על הבחירה הלא שיגרתית ואני מזהיר אותך: ברגע שאת נכנסת לספורט הזה, את מתמכרת: ראי הוזהרת, ולהוכחה מספיק לקרוא את ההודעות בפורום זה.
לבחירת החופשה שלך: אנדורה קצת יקרה לחופשה ראשונה, אך כבר סגרת וטוב שכך, לבטח תהני (אני לא הייתי).
מה לקחת לחופשה, פרטים על אנדורה/ספרד, תקראי במידע של הפורום (תעשי חיפוש) או באתר הסקי של המטייל תחת "1000 הטיפים" או תחת אתרי סקי או תחת סיפורי גולשים. אני בטוח כי תמצאי המון מידע.
לגבי ה-"לבד", זה מאד יחסי. את הרי טסה בחבילה מאורגנת, אז במלון מן הסתם יהו גם לא מעט ישראלים, וכמובן חבר'ה מספרד וכל העולם. ה-"לבד" יגמר מאד מהר.
כמו כן, בקבוצת הלימוד, תיצרי מאד מהר חברים, שאולי תצאי איתם לאפרה סקי בערב (אם יוותר לך הכוח לכך...).
טיולים חוץ מסקי, לא ציינת מתי את נוסעת, אך אם מדובר על חודש זה (קר מאד) ואת ללא תחבורה פרטית, אז בגדול תשכחי מזה (לא מערבבים חלב עם בשר = כלומר, כשעושים סקי, עושים סקי וזהו, תביני בחזור).

בהצלחה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. קראתי שוב... תגובה ל - 1 09/01/2008 22:27 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
eduardox eduardox לא מחובר eduardox  משתמש פעיל 475 הודעות עד כה
והבנתי כי עדיין לא סגרת על המקום.
אם את מצומצמת בכסף, תלכי לצ'כיה, יותר זול ולדעתי האפרה סקי יותר טוב (לפי מה ששמעתי וקראתי - לא הייתי שם גם) אבל את יכולה לחסוך כ-200 יורו ולקבל את אותה הסחורה או אף מתאימה יותר לצרכים שלך.

אחרי שעורי הבית שנתתי לך (לקרוא את כל החומר) נשמח לענות על עוד שאלות Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. מחפשת חופשנ לבד- סקי באנדורה? תגובה ל - 1 10/01/2008 00:28 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
רק לבן רק לבן לא מחובר רק לבן - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1827 הודעות עד כה
נדמה לי שראיתי מחירים אטרקטיביים לקלאב ולטור וUCPA בשבועות הקרובים, וזה כנראה יהיה פתרון יותר טוב ויותר נוח.
אנדורה אמנם מקום טוב למתחילים, אבל:
1. המלון לא משהו
2. בינתיים השלג לא משהו באנדורה (לא נורא)
3. העיירה שבה נמצא מלון אורדינו די יבשה (לעומת פאס דה לה קאזה)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. מחפשת חופשנ לבד- סקי באנדורה? תגובה ל - 1 10/01/2008 08:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  בר לא מחובר בר  משתמש בינוני 113 הודעות עד כה
ברכות על השחרור.
אבל למה לבד?
לדעתי חלק מהכיף בסוף היום זה לדבר על החוויות שעברת.
זה נכון שאפשר להכיר אנשים באתר אבל לדעתי יותר נעים להיות עם חבר/ה .
גם עלויות החופשה נמוכות יותר כאשר מתחלקים עם שותפ/ה.
אני ממליץ לך להכניס מודעה באתר הסקי ב "מחפשים שותפים" ואם לא תמצאי שותף תמיד תוכלי לנסוע לבד.
לא משנה מה תחליטי אני בטוח שתהני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. מחפשת חופשנ לבד- סקי באנדורה? תגובה ל - 4 10/01/2008 10:06 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
powder powder לא מחובר powder - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1664 הודעות עד כה
אם את נוסעת לבד, גם אני הייתי ממליץ על UCPA, והייתי מעדיף דווקא את ארקליס באנדורה על פני אורדינו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. קראתי שוב... תגובה ל - 3 10/01/2008 10:16 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
המון תודה.
אני מתכננת לטוס בשבועיים הקרובים ולא נסגרתי על מקום.
חבילה הכל כלול עם הציוד עולה לי 900 יורו (תוספת של 100 יורו כי אני לבד בחדר)
אבל לפי מה שקראתי אנדורה אכן מדהימה.
אבדוק לגבי צ'כיה וכל המידע שנתת ואז אחזור עם שאלות..

המון תודה,
נטלי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. מחפשת חופשנ לבד- סקי באנדורה? תגובה ל - 6 10/01/2008 10:17 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
סליחה על הבורות

איפה זה UCPA?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. מחפשת חופשנ לבד- סקי באנדורה? תגובה ל - 8 10/01/2008 11:30 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  eytam לא מחובר eytam  משתמש בינוני 63 הודעות עד כה
UCPA זה בצרפת....יש הקוראים לזה קלאב מד לעניים...למרות שהמחיר שלהם ממש לא לעניים.
בגדול זה אכסניה שישנים בד"כ 4 בחדר במיטות קומותיים ולרב גם השירותים הם משותפים....ממש כמו בצבא...חחחח
היתרון הוא שזה פנסיון מלא ואת מקבלת ציוד והדרכה.
תהני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. פה www.ucpa.com תגובה ל - 8 10/01/2008 15:35 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
קלאב פשוט ולצעירים, רמת הדיור דומה לאכסניה, אבל ביחס עלות תועלת ממש לא רע בכלל והזדמנות טובה להכיר צעירים אחרים (הגילאים שם בין 18-30, אם כי אפשר גם עד 40)
שני הקלאבים הכי טובים (אכסניה משופרת) הם בלה פלאן (צרפת) ובפליין (צרפת), כל הקלאבים של UCPA הם בצרפת.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. פה www.ucpa.com תגובה ל - 8 10/01/2008 15:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
קלאב פשוט ולצעירים, רמת הדיור דומה לאכסניה, אבל ביחס עלות תועלת ממש לא רע בכלל והזדמנות טובה להכיר צעירים אחרים (הגילאים שם בין 18-30, אם כי אפשר גם עד 40)
שני הקלאבים הכי טובים (אכסניה משופרת) הם בלה פלאן (צרפת) ובפליין (צרפת), כל הקלאבים של UCPA הם בצרפת.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. icon14.gif  תחליפי את התמונה תגובה ל - 1 10/01/2008 16:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  skido לא מחובר skido  משתמש מתחיל 31 הודעות עד כה
נטלי
תמונה בביקיני זה לא ממש מתאים לפורום סקי (אולי רק לקטע של הסאונה בעצם)
תראי אני חסיד של אוסטריה אני מעדיף את האירגון ה"יקי" והאוירה הנהנתנית של האפר'ה סקי (אפר'ה סקי זו הפעילות של מעבר לשעות הסקי עצמו) הכוונה בילויים מסיבות מסעדות פאבים וכו'
אני הייתי ממליץ להתחיל באוסטריה באתר סלחני כמו מאיירהופן או זאלבאך - ולגבי הלבד אכן הוא יעבור די מהר אבל הרבה יותר נעים לנסוע עם שותפ/ה
כל מקרה האינטרנט עמוס בהצעות וחבילות (אסור להזכיר שמות על מנת לשמור על האתיקה והטוהר של הפורום) שכוללות הכל כולל קבוצות הדרכה וכו' ולחופשה ראשונה זה יקל עלייך בשנה הבאה (אין לי ספק שתסעי גם בשנה הבאה ובכל שנה אח"כ) כבר תדעי מי נגד מי ותוכלי לבחור איך לאן ועם מי לנסוע

עוד דבר כדאי שתחליטי כבר בחופשה הראשונה אם את רוצה סקי או סנובורד (כי לעבור ענף אחרי כמה שנים קצת מבאס ודי דופק את החופשה של המעבר עצמו)- בתור אחד שהתחיל בסקי ועבר הסבה לסנובורד - אני ממליץ להתחיל בסנובורד (בטח יחלקו עליי פה - אבל לא איכפת לי)אני מצטער על כל השבועות שעשיתי סקי ולא סנובורד

אם תרצי פרטים תשאלי - כל מקרה בחרת בפורום הנכון לקבל עזרה יש פה כמה תותחים שלא היו מביישים פרורום סקי אסקימואי
Skido

סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. תחליפי את התמונה תגובה ל - 12 12/01/2008 21:40 לתגובה קודמת
  matan1985 לא מחובר matan1985  משתמש מתחיל 2 הודעות עד כה
היי
דבר ראשון בהצלחה באזרחות
אני הייתי שנה שעברה באנדורה מקום מאוד מאוד נחמד
חבל שהוא קצת יקר בגלל זה אני חושב שכדי לטוס לבולגריה לשם אני טס השנה אומרים שזה מקום יותר טוב והוא גם יותר זול
לבד זה הכי בעסה לטוס לסקי חיביים איזה חבר או מישהו לטוס איתו ואז החופשה תיהיה הרבה יותר טובה
עוד דבר מאוד חשוב בסקי זה ממכר מאוד אז קחי את זה בחשבון
עם את רוצה לשאול על אנדורה אני אשמח לענות שיהיה לכולם אחלה שבוע וגלישה מהנה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:זהו. הכל ארוז. עוד שעתיים!!
להודעה הבאה:הזמנה פתוחה: ערב שלג ויין ביום חמישי!