כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מחפשים המלצה לאתר 10/01/2008 09:09 לתגובה הבאה
  OFF RoaD לא מחובר OFF RoaD  משתמש מתחיל 32 הודעות עד כה
אנחנו שני חברה צעירים (18, 22) שמבקשים המלצה לאתר.
אנחנו מתכוונים לגלוש סנובורד, ומתחילים לחלוטין בתחום (לי יש ניסיון של כמה ימים בסקי וגלישת רוח, אבל לא נראה לי שזה משנה מדי). חשוב שיהיה אתר "צעיר" יחסית גם בהרגשה וגם מבחינת החברה, שאפשר יהיה לפגוש ולהכיר אנשים (ובעיקר נשים...) חדשים.

יש אתר מסוים (לא משנה ממש איפה, שיהיה באירופה) שעונה על הדרישות? וגם קל יחסית?

אם זה משנה, אנחנו מתכוונים לרכוש חבילה של הכל כולל הכל. איזה קלאב או משהו בסגנון. בלי להסתבך עם לוגיסטיקה יותר מדי. אז יהיו לנו שיעורים והכל.

תודה, עודד.

נ.ב, אם יש עוד חברה צעירים מהארץ שמעוניינים להצטרף - אנחנו נשמח לדבר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מחפשים המלצה לאתר תגובה ל - 1 10/01/2008 10:02 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
powder powder לא מחובר powder - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1664 הודעות עד כה
אנדורה (עדיפות לפס דה לה קזה, אבל שם העלויות גבוהות יחסית, אם לחוצים בתקציב עדיף ארינסל) הדרכה באנגלית טובה והרבה בריטים ובריטיות שיכורים.
מיירהופן יחסית זולה ו"ערנית".
תתרחקו ממקומות שנחשבים לבעלי אפרה סקי טוב כמו סנט אנטון ואישגל שם יש הרבה יותר זכרים מנקבות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מחפשים המלצה לאתר תגובה ל - 2 10/01/2008 11:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  eytam לא מחובר eytam  משתמש בינוני 63 הודעות עד כה
היי,
בקלאב יהיה לכם יותר קשה לפגוש אנשים חדשים פרט לאלה שנמצאים יחד איתכם מסיבה הפשוטה שהקלאב נועד שתשאר בפנים. לדוגמא אם אתה משלם כבר מראש על משקאות....אתה תצא ותשלם שוב??
אני ממליץ לכם ללכת למקום כמו La Plagne..תלונו ב-UCPA אם אתם לא רוצים לשלם את המחיר של הקלאב. מבחינת האתר הוא ממש טוב למתחילים ואם אתם הולכים על ה-UCPA הוא נמצא במרכז העיר במרחק הליכה מכל הבארים שם. גם ליד הקלאב מד יש בניין דירות מאוד גדול עם מועדונים ובארים לידם.

בכלל אני בדעה שסקי גם אם אתם מתחילים תעשו במקום איכותי ולא באיזה אתר קטן במקום לא ידוע...ואני בטוח שיהיו כאלה שלא יסכימו איתי, אבל זו דעתי. אם כבר הוצאת כל כך הרבה כסף לך למקום שווה.
איתם
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. מחפשים המלצה לאתר תגובה ל - 1 10/01/2008 16:55 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  skido לא מחובר skido  משתמש מתחיל 31 הודעות עד כה
עודד
אתה רוצה אוסטריה - מאיירהופן או זאלבאך יתאימו למתחילים
שלח לי מייל אם תרצה פרטים

Sלןגם
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. מחפשים המלצה לאתר תגובה ל - 4 12/01/2008 13:07 לתגובה קודמת
  OFF RoaD לא מחובר OFF RoaD  משתמש מתחיל 32 הודעות עד כה
אנדורה- אני מבין שחיי לילה טובים והרבה אירופאים צעירים? המקום מפוצץ בישראלים? אני שומע על המון שנוסעים לשם, והבנתי שאין כל כך הרבה אתרים שם. יש אפשרות לחבילות הכל כלול? לאן אתם ממליצים לנסוע באנדורה?

UCPA - גם שם המזון והמשקאות כלולים כמו בקלאב? איך הם באופן כללי עם אנגלית? (גם בהדרכה, גם במלון עצמו, גם בחברה שמסתובבים שם). כשהייתי בצרפת חופשה האחרונה (ואל דיזר) השתגעתי מזה שאני צריך לדבר עם הידיים ושלושת רבעי מהאנשים סביבי לא הבינו מה אני רוצה.

תודה לעוזרים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:גלישת קיץ
להודעה הבאה:לשוקרוט ולצור