כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. דרושה המלצה למלון במילאנו ובדרך לסלה רונדה תודה 13/01/2008 13:26 לתגובה הבאה
  חשין לא מחובר חשין  משתמש מתחיל 19 הודעות עד כה
אני נוסע יחד עם כל המשפחה בסוף פברואר לשבוע סקי בסלה רונדה.
אני נוחת ועושה לילה במילאנו מבקש המלצה על מלון נחמד נקי לא יקר יותר מידי להעביר בו לילה במילאנו. ובנוסף גם שמות של עיירות ומלונות בדרך ממילאנו לאתר סקי אם נחליט לישון באמצע הדרך

המון תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. היה יותר ספציפי ותקבל אחלה עצות. תגובה ל - 1 13/01/2008 15:23 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
איתן סלווה איתן סלווה לא מחובר איתן סלווה  משתמש פעיל 2102 הודעות עד כה
באיזו שעה אתה נוחת ומתי אתה מתחיל לגלוש?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. היה יותר ספציפי ותקבל אחלה עצות. תגובה ל - 2 15/01/2008 12:26 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אז ככה,
אני נוחת בשישי באזור הצהריים ורוצה להסתובב קצת במילאנו
הלילה שמוזמן לי לעיירה סלבה הוא רק ליום שבת אני מתלבט האם לישון לילה במילאנו ובשבת ליסוע לסלבה ואז להתחיל סקי בראשון או, להסתובב במילאנו עד אחה"צ, ערב ואז להיתקדם לכיון סלבה לישון באמצע הדרך ככה שאגיע בשבת בבוקר ואספיק לעשות חצי יום סקי (יש לי ציוד מלא)
בכל מיקרה ליפני הטיסה חזרה שהיא בשעה מוקדמת ממילאנו אני מתכנן לישון לילה במילאנו.
אשמח על המלצות גם למקום נחמד במילאנו וגם לעיירות נחמדות או מקומות ששוים עצירה בדרך ממילאנו לסלבה וכמובן עיירה ומלונות מומלצים ללינה
תודה רבה רבה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. היה יותר ספציפי ותקבל אחלה עצות. תגובה ל - 3 16/01/2008 13:53 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  opher לא מחובר opher  משתמש פעיל 831 הודעות עד כה
אין לי המלצה ספציפית על מלון במילנו, אבל למיטב ידיעתי אין שם מציאות גדולות. מאחר שבמרכז קשה מאד עם חניה ואני מניח שתהיה עם רכב, המלצתי היא לחפש מקומות קרובים יותר לכבישים החיצוניים ליד תחנת רכבת תחתית, וכך ניתן יהיה להגיע בקלות ומהירות למרכז. בסה"כ אני חושב שעם משפחה מילנו היא לא מלהיבה במיוחד, ופרט לאיזור הדואומו שהוא מרשים הרי אם אתם לא חובבי אמנות, כדורגל (אם אתם נופלים על משחק מעניין בשבת בסאן-סירו) או קניות ניתן לותר על מילנו.
מבחינת מלון בדרך חזרה, כדאי לזכור ששדה התעופה במלפנסה די רחוק מהעיר ועדיף לישון לידו ב-Gallarate.
מבחינת מקומות בדרך לדולומיטים הייתי ממליץ, לפי סדר ההתרחקות ממילנו על:
א. סירמיונה - על חצי אי בחלקו הדרומי של אגם גארדה. בקיץ המקום הומה בתיירים, ובחורף לא תהיה לכם שום בעיה למצוא שם מלון. עיירה מאד ציורית ומוקפת באגם, אם כי כדאי לקחת בחשבון שהיא תהיה די מתה בעונה זו.
ב. ורונה - עיר מרכזית אך בעלת מרכז קומפקטי ויפה. גם בחורף המלונות בה עשויים להיות קצת יקרים, אך בטח לא כמו בקיץ. אם אתם מחפשים יותר אווירה של עיר זה זה לדעתי המקום הטוב ביותר ללון בו לאורך הדרך.
ג. טרנטו - עיר הררית עם מרכז יפה מימי הביניים, ואולי המקום האחרון עם אווירה איטלקית בדרך צפונה. בדרך כלל חולפים על פניה בדרך צפונה, אך אני חושב שאפשר בהחלט ליהנות מביקור קצר ולינת לילה בה. מרחק הנסיעה לדולומיטים כבר לא גדול ממנה.
ד. בולצאנו - כבר ממש ליד הדולומיטים ומאפשרת הגעה על הבוקר לקראת יום גלישה. העיר כבר בעלת אווירה גרמנית.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. היה יותר ספציפי ותקבל אחלה עצות. תגובה ל - 4 20/01/2008 14:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
היי
המון תודה על ההמלצות,
ניראה לי שאקבל את עצתך אסתובב קצת במילאנו בשביל האוירה(אשמח למקומות הממולצים מדרחוב, רחובות יפים, תרבות) ואחכ אתחיל ליסוע לכיוון הדולומיטים ואשן באחת הערים שציינת, אנחנו רוצים קצת אוירה של עיר שיהיה איפה להסתובב קצת בערב מסעדה בית קפה וכו מה לדעתך מומלץ יותר מהבחינה הזו ורונה או טרנטו או אולי משהו אחר?
אשמח אם תיתן לי את זמני הנסיעה מהמקומות שהזכרת במייל הקודם עד סלווה.
מבחינת מקום לינה לפני הטיסה חזרה אני רוצה לישון קרוב לשדה תעופה
אני מבין ש Gallarate זו עיירה? יש שם מקום ממולץ?

רב תודות
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. היה יותר ספציפי ותקבל אחלה עצות. תגובה ל - 2 20/01/2008 14:50 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
איתן שלום
אשמח גם לתגובה ממך על מקומות שווים בדרך ששוה לעצור וליראות,
עיירות יפות והיכן לדעתך ממולץ לישון בלילה לפני הסקי ובלילה לפני הטיסה(מקום קרוב לשדה התעופה)אם יש המלצות על מקומות ספציפים זה מצוין.
תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. היה יותר ספציפי ותקבל אחלה עצות. תגובה ל - 5 20/01/2008 22:09 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לגבי מילנו, אם אתה מעוניין בביקור קצר הכי מומלץ לדעתי זה להגיע לקתדרלת ה-Duomo שהיא ללא ספק האטרקציה המרכזית של העיר. אם מזג האוויר יפה ולא קר מדי מומלץ גם לעלות על הגג לסיור מיוחד בין הפסלים ותצפית. מאחורי הקתדרלה יש מדרחוב מרשים ולא ארוך. בקרבת מקום נמצאת האופרה לה-סקאלה (ניתן לסייר בפנים בימים מסוימים, אם מעניין אתכם), ןלחובבי האופנה האיזור של רחוב מונטה נפוליאונה הסמוך מצפון מומלץ אם כי לעיניים בלבד. ניתן בהחלט להעביר כמה שעות באיזור ולטעום ממילנו. מאחר שיש בעיה לא קטנה של חניה באיזור המרכז, הרי אם לא תסתדרו ניתן פשוט לחפש תחנת מטרו כלשהי ולחנות לידה - כל 3 הקוים של העיר מגיעים ל-Duomo.
לינה בדרך - ורונה היא יחסית הכי תוססת (אם כי גם שם אין מה לצפות ליותר מדי בחורף). כדאי להסתובב קצת במרכז העיר ולראות את המרפסת של יוליה, הארנה הרומאית (שבה יש מופעים בקיץ), השוק והמגדל העתיק שלצידו. מבחינת זמני נסיעה לסלבה ורונה היא במרחק של כשעתיים וחצי, טרנטו כשעה וחצי ובולצנו כ-45 דקות.
Gallarate היא סתם עיירה ישנונית בקרבת שדה התעופה, ובשל מיקומה יש בה כמה מלונות סטנדרטיים מאד לטובת הטסים. אם החלטתם בכל זאת ללון במילנו מומלץ להחזיר את הרכב ולישון באחד מהמלונות הרבים שליד תחנת הרכבת המרכזית (Stazione centrale), ובבוקר לנסוע באוטובוס מיוחד שיוצא בתדירות גבוהה לשדה התעופה (למיטב זכרוני כל 15-20 דקות, 45 דקות נסיעה, 5-5.5 יורו לאדם).
אם יש שאלות נוספות אנא שלח. דרך אגב, איתן נמצא בימים אלה בסנט אנטון, ואני מניח שכשיחזור יוכל להוסיף.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. הי חשין תגובה ל - 6 21/01/2008 15:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מסכים לחלוטין עם עופר. אינני רואה כל סיבה להכנס למילנו.מילנו הינה עיר גדולה סואנת ומשעממת. הכניסה למרכז העיר עם רכב מסורבלת ובעיתית. אם בכל זאת תחליט על מילנו עופר ציין את האתרים המרכזיים.
מציע לך ללון בורונה.ורונה קומפקטית מקסימה ומהנה יותר ממילנו.
מלון סנט לוקה http://www.gardalake.it/hotelsanluca/ נמצא במרכז. אתה מגיע בקלות יחסית מחנה בחניית המלון(30 אירו ללילה) ויוצא לשיטוט רגלי בורונה. הכל קרוב. אם תחליט אמליץ לך על מסעדה טובה וחנות נעליים שאשתך תיפול מהמחירים(זול).זמן הנסיעה ממלפנזה לורונה כשעתיים ומורונה לסלבה כשעתיים וחצי.
בדרך חזרה אם אתה יוצא מסלוה בבוקר הייתי לן בברגמו. זמן הנסיעה מברגמו למלפנזה כשעה (בהנחה שאתה חוזר בשבת או ראשון שאז אין פקקים)ויש לך עוד כחתי יום לשוטט בעיר נחמדה. אם אכן תחליט ללון בברגמו אתן לך המלצה למלון מרכזי ומסעדה מצויינת ולא יקרה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. הי חשין תגובה ל - 8 24/01/2008 12:50 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שוב המון המון תודה על המידע
שמעתי בעצתכם ואני לא אשן במילאנו אלא קרוב יותר לאתר אני מתלבט בין המלון בוורונה לבין מלון בטרנטו או ובולצנו האם השתיים האחרונות הם עיירות נחמדות עם מקום לאכול להסתובב וכו,
אשמח אם תיתנו לי שם של מסעדה טובה חנות נעליים זולה (בורונה) וגם מלון טוב מסעדה וכו בטרנטו ובולצנו אם אתם יודעים משהו
אני טס חזרה בשישי בבוקר מוקדם ואני רוצה לישון הכי קרוב שאפשר לשדה התעופה אני מבין שהאפשרות היחידה היא Gallarate או שיש משהו קצת יותר נחמד אני לא כ"כ רוצה להעביר את הלילה האחרון באיזה מקום שכוח אל שאין בו שום מקום לאכול או להסתובב(האם ככה זה ב Gallarate)
או שאני מגזים בתיאור שלי

המון תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. הי חשין תגובה ל - 8 24/01/2008 12:59 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שוב המון תודה
שמעתי בעצתכם ולא אשן במילאנו,
אני מתלבט בין העיירות שנתתם לי כי עדיין לא החלטתי האם לעשות סקי בשבת, אשמח אם תיתנו לי שמות של מלון נחמד ומסעדה טובה כם בטרנטו וגם בולצנו האם אלו מקומות נחמדים להעביר בהם לילה?
בורונה אני רוצה את השם של המסעדה וכמובן של החנות נעליים (אשתי רק שמעה על זה והיא כבר חושבת לוותר על הסקי!!!)
הטיסה שלי חזרה היא בשישי מוקדם על הבוקר ולפי התיאורים שלכם Gallarate היא די מקום שכוח אל האם זה מדוייק? אני לא רוצה להעביר את הלילה האחרון שלי במקום ללא מסעדה בתי קפה וקצת אוירה יש לי ברירה אחרת חוץ מ Gallarate

תודה רבה רבה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. הי חשין תגובה ל - 10 24/01/2008 21:38 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
1) אם אתה לן במלון סאן לוקה אתה ממוקם מאוד במרכז וקל להגיע לכל אתריה המעניינים של העיר.
2) שמה של חנות הנעליים : DADA וכתובתה VIA MARCONI2 . ביציאה מהמלון לך 100 מטר ימינה ותמצא את עצמך מול החנות.
3) מסעדה פיצות ופסטות טובה ולא יקרה: Green Park .היא נמצאת על הגג של החניון של הארנה כשני רחובות דרומית לארנה. כל אחד יומר לך היכן החניון של הארנה. באיטלקית:
IL PARCHEGGIO ARENA (איל פרקגיו ארנה)

יללה הבאת לי חשק לנסוע לאיטליה. ואני מסכן השנה גולש רק באוסטריה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. הי חשין תגובה ל - 10 25/01/2008 09:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לגבי טרנטו אין לי המלצה ספציפית על מלון, אך זכור לי שכמה מלונות סבירים (ולמען האמת גם סטנדרטיים למדי) נמצאים מצפון לעיר העתיקה כשאחרי שאתה יורד מהכביש המהיר וחוצה את הנהר בכניסה לעיר תמשיך ישר ואז בכביש מעגלי בכיוון כללי ימינה. בעיר העתיקה יש כמה בארים ומסעדות שמטבע הדברים הן קצת יותר יקרות, ובאיזור המלונות שציינתי קודם זכורה לי מסעדה מקומית פשוטה וטובה בשם Al Vo ליד מלון America.
מבחינת לינה ליד מלפנסה, ב-Gallarate יש פה ושם בתי קפה ומסעדות אך זו אכן בעיקר עיירת שינה. אם אתה רוצה אווירה יותר עירונית ולא אכפת לך לנסוע עוד רבע שעה בבוקר, הייתי ממליץ על Varese (המוכרת בגלל קבוצת הכדורסל) בכיוון צפון מזרח. אווירה יותר כפרית תוכל למצוא בערך באותה תוספת מרחק ב-Arona שעל חופו של אגם Maggiore מצפון מערב (משתיהן הנסיעה לשדה היא בכביש מהיר). בקיץ זו עיירה די תוססת, וגם אם בחורף היא כנראה רדומה למדי אני מניח שיהיו בה כמה מקומות פתוחים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. שאלה נוספת מקווה שאחרונה תגובה ל - 12 05/02/2008 12:47 לתגובה קודמת
שוב שלום
החלטתי לישון בולצאנוכי אני רוצה לעשות סקי למחרת (האם כותבים ככה bolzano שלא אזמין בטעות בעירה אחרת) אשמח לקבל אם יש לכם המלצות למלונות מסעדות וכו'. מצאתי שם מלון אחד שנקרא Hotel Chrys דרך האתר booking.com האם יש לכם מושג/רעיון אי אני מגיע למלונות באופן ישיר אני מעדיף להזמין דרכם.
בעצתכם כנראה אוותר על מילאנו ביום הראשון ואסע לכיוון הדולומיטים איפה הייתם ממליצים לעצור למקומות ששוה לראות להסתובב לאכול וכו בקיצור מה כדאי בדרך
שוב המון תודה אתם נהדרים

סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מי יודע מה הטל' של אדווארדו? ,כנראה שטעיתי במספר
להודעה הבאה:אתמול בחרמון.....