כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. כמה זמן צריך בשביל להתמקצע בסקי או סנו בורד 14/01/2008 20:51 לתגובה הבאה
  tr_giz לא מחובר tr_giz  משתמש מתחיל 1 הודעות עד כה

שלום רב ,

אני לא יודע לגלוש בכלל. מבחינתי, יש דילים לאירופה של שבוע או את אתר החרמון . איפה לדעתכם כדאי להתחיל ללמוד סקי/סנובורד ? וכמה כסף אמור לעלות כל הסיפור ?

תודה,

2. כמה זמן צריך בשביל להתמקצע בסקי או סנו בורד תגובה ל - 1 14/01/2008 22:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
רק לבן רק לבן לא מחובר רק לבן - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 1827 הודעות עד כה
גיל ברוך הבא, נסה נא לקרוא משמאל את הלינק של מאיפה מתחילים, שיתן לך איזו שהיא נקודת מבט.
בכל מקרה היית רוצה להתחיל בשבוע, או לפחות 4 ימים (בסנובורד אולי אפילו 5 ימים לפחות).
שבוע זול באנדורה יהיה כ-850 יורו, באלפים כ-1000 ובמזרח אירופה כ-750, וזאת בתנאי שחוסכים בלינה, בוחרים שבוע זול במיוחד וכו'
אפשר אגב לחכות גם למבצעי הרגע האחרון ולמצוא דילים ממש טובים.
וממולץ להתחיל בחו"ל.

בברכת סקיטוב, רק לבן, raklavan@gmail.com
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. כמה זמן צריך בשביל להתמקצע בסקי או סנו בורד תגובה ל - 2 15/01/2008 18:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  eytam לא מחובר eytam  משתמש בינוני 63 הודעות עד כה
היי....
אז קודם כל תתחיל רק בחו"ל....ולדעתי גם רק בקלאב מד. אתה חדש לעסק ושם אתה צריך הכי פחות להבין, הכל מובנה ודואגים לך להכל. שבוע כזה הוא לא זול אך אין מה לעשות צריך להשקיע קצת כסף בספורט....

אחת הסיבות להמלצתי הינה שבקלאב אתה מתחיל ללמוד עם מדריך ולכן אתה לומד את הטכניקה מאפס ולא מגיע עם טעויות.....
בקשר לסקי או סנובורד.....בסנובורד אתה מגיע יותר מהר לשליטה טובה וליכולת לעבור מסלולים יותר קשים אחרי שבוע. בד"כ אחרי שבוע אחד בסנובורד אתה יכול כבר לעשות מסלולים אדומים.
בסקי העסק טיפה יותר איטי לוקח יותר זמן לשלוט בטכניקה כאשר שני הרגליים משוחררות....
אני אישית מעדיף סקי....אבל זה מאוד אינדבידואלי.....
בכל מקרה אני בטוח שתהנה....
איתם
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. כמה זמן צריך בשביל להתמקצע בסקי או סנו בורד תגובה ל - 1 15/01/2008 18:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  dorish9 לא מחובר dorish9  משתמש מתחיל 8 הודעות עד כה
אהלן גיל,

אין ספק שאם אתה רוצה ללמוד ממש אז רק שבוע מרוכז בחו"ל יעשה את העבודה. לגבי המחירים לא צריך להגזים אם אתה בעל סבלנות אתה יכול לסגור שבוע עצמאית ב800-900 יורו גם בצרפת.

לגבי סקי או בורד זה עניין אישי.
בבורד ההתקדמות היא הרבה יותר מהירה לרמה של ירדת מסלולים ופריסטייל אבל כוללת הרבה יותר נפילות.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. כמה זמן צריך בשביל להתמקצע בסקי או סנו בורד תגובה ל - 1 16/01/2008 02:05 לתגובה קודמת
  ניר ד לא מחובר ניר ד  משתמש פעיל 501 הודעות עד כה
1. קודם כל בשביל להתמקצע צריך להקדיש לתחום הרבה שנים (או לבלות עונה שלמה באימונים) אני מניח שאתה מדבר על רמה שמאפשרת גלישה בסיסית וזה לוקח מספר ימים.
2. אני דוקא נגד קלאב מד. המחיר יקר מאוד ומה שאתה מקבל לא בהכרח מתאים לכל אחד. נכון שקלאב חוסך כמה פרוצדורות לוגיסטיות (השכרת ציוד, הרשמה ללימודים, קניית סקי פס) אבל מדובר בפרוצדורות פשוטות מאוד שכל אחד יכול לעשות בלי בעיה ובקלות. הקצה השני הוא לתפור לבד את החופשה (מגורים, טיסה, הגעה לאתר וכל השאר) למרות שזה נשמע מסובך זה די קל. זה מצריך די הרבה זמן (לשבת מול המחשב ולחפש באתרי אינטרנט מגורים). זה יאפשר לך את ההכנה הטובה ביותר לחופשה כי אתה תלמד להכיר את האתר שאתה נוסע אליו עוד בשלב בניית החופשה. אנחנו בכל מקרה נשמח לעזור לך לתכנן את החופשה לפרטי פרטים. למי שאוהב את זה זו דרך מצויינת להתחיל את החופשה הרבה לפני שעולים למטוס. תכנון עצמי מאפשר את הגמישות הגדולה ביותר מבחינת מחיר, מגורים, תחבורה וכו'. דרך ביניים היא למצוא חבילות מוכנות בסוכנויות נסיעות. המבחר די גדול אם כי לא מגוון מאוד ואתה יכול למצוא משהו שיתאים לך פחות או יותר בלי הרבה מאמץ.
3. אם אתה יכול להרשות לעצמך, כדאי מאוד להגיע לאתר טוב באוסטריה איטליה צרפת או שוויץ. שם תקבל את התמורה הגבוהה ביותר תמורת הכסף, למרות ששם גם העלויות הגבוהות ביותר. אלא אם תצליח לתפור חבילה זולה תתכונן להוצאה של כ1200 יורו. אנדורה יכולה להוות פשרה לא רעה ומזרח אירופה זו עדיפות אחרונה ורק אם אתה לא יכול להרשות לעצמך משהו יותר טוב.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:עדכון תחזית מז"א - שבוע תזזיתי
להודעה הבאה:השכרת ציוד בסנט-אנטון