כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מישהו מכיר נעליים של GRISPORT?? 17/01/2008 03:02 לתגובה הבאה
  ja22man לא מחובר ja22man  משתמש מתחיל 9 הודעות עד כה
זו נעל שנמכרת בעודפים של למטייל. (מדובר בדגם של הגורטקס)
למישהו יש ניסיון איתה?
אמורה להיות מתאימה לשימוש לטרקים בדרום אמריקה

ובין זה לבין GASPO (הדגם הרך גם הWINDTEX) - מה עדיף?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מישהו מכיר נעליים של GRISPORT?? תגובה ל - 1 17/01/2008 07:09 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  עידן - צוות למטייל חיפה לא מחובר עידן - צוות למטייל חיפה  משתמש בינוני 124 הודעות עד כה
אז כמו שאמרת, מדובר בדגם עודפים.
מדובר בחברת נעליים בריטית שאמנם לא ממותגת כמו גרמונט, אסולו או ואסק. אבל בהחלט נחשבת לאיכותית וטובה.
אגב, תיקון טעות קטנה, GRISPORT לא משתמשים בגורטקס כי אם במימברנה שלהם.

הנעל נמכרת בחנויות העודפים כבר כמה חודשים טובים ועד היום קיבלנו עליהן רק תגובות חיוביות. קיימים כיום בחנויות שני דגמים של החברה. האחד בעיקר על בסיס מעור והשני עם שילוב בד. לשניהם סוליות ויברם עם בולם זעזועים אפקטיבי ושתיהן גבוהות עם החזקת קרסול איכותית.

אם אני זוכר נכון עם כרטיס חבר של למטייל הן צריכות לעלות כ- 500 - 550 ש"ח. ואם רוצים להשתתף במבצע של 012 אפשר לרדת במחיר מתחת ל-400 ש"ח.

לגבי הגספו אני לא יודע כי לא ציינת דגם ספציפי.
בכל מקרה גם כאן ה- WINDTEX הוא איזה שיכבה שהיא לא גורטקס כך שאני לא יודע מה הנתונים שלה.
חיפשתי ולא מצאתי עליה שום מידע ברשת ואם תוכל לצרף לינק אולי נוכל לעזור.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מישהו מכיר נעליים של GRISPORT?? תגובה ל - 2 17/01/2008 21:47 לתגובה קודמת
  ja22man לא מחובר ja22man  משתמש מתחיל 9 הודעות עד כה
תודה על התגובה קודם כל...
1) לגבי הGRISPORT אני מדבר ספציפית על הדגם על הבד ולא של העור, ורשום עליו GORETEX
2) הGASPO מדובר בדגם שנקרא GASPO TREK והסבירו לי בחנות שהWINDTEX זה כמו GORETEX אבל של חברה אחרת..
3) אם תוכל בבקשה גם להגיב על ההודעה הקודמת שלי שנקראת "האם מה שיש לי מספיק טוב?" - לגבי נעליים שיש לי עכשיו (ואני לא יודע אם יחזיקו בטיול לדרום אמריקה) אני מאוד מאוד אעריך את זה..

תודה מראש.. Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:שאלת שק"ש
להודעה הבאה:האם מה שיש לי מספיק טוב?