כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. עדכון תחזית מז"א - שבוע קיצי עם שני מחטפים 18/01/2008 18:53 לתגובה הבאה
  opher לא מחובר opher  משתמש פעיל 831 הודעות עד כה
קודם כל אני רוצה לאחל נסיעה טובה לאדווארדו, מיכאל, כרמית השניה וכל האחרים שנוסעים מחר, וגם לאיתן והאחרים שנמצאים כבר באירופה.
כפי שנכתב כבר בתחזיות קודמות, החל מהיום נמצאת אירופה תחת השפעתה של רמה די רצינית המגיעה מכיוון דרום מערב (מרוקו/ספרד), וגורמת לטמפרטורות גבוהות יחסית לעונה. היום אולי מעט יותר קריר, אבל החל ממחר כמעט כל האלפים פרט לפסגות עם טמפרטורות שמעל לאפס. כפי שכבר צוין, זה מצב עם סיכון למפולות שלג וכדאי לשים לב לאזהרות מקומיות. הטמפרטורות הגבוהות ביותר צפויות באנדורה ואיטליה, כשהמדינה היחידה בה הדבר לא יורגש רוב הזמן היא בולגריה שנמצאת באיזור שונה.
בשבת צפויה להכנס מערכת קצרה מצפון, אך בניגוד לתחזית הקודמת הרמה צפויה להגיע מעט יותר צפונה ותדחק את מערכת המשקעים, ולכן באיזור מינכן לא צפויים כמעט גשמים (אולי מעט בערב). המקום היחידי בו כן צפויים משקעים היא צ'כיה, שבה בשל הטמפרטורות הגבוהות יש סיכוי לגשם בגבהים הנמוכים יותר.
ביום שלישי צפוי מחטף קצר של חזית מצפון, עם ירידה משמעותית בטמפרטורות (שתורגש פחות באיטליה וצרפת), ואפילו צפי לשלגים באוסטריה ושוויץ. עיקר השלגים יהיו באיזור ארלברג (לטובת איתן בסנט אנטון) אבל גם באיזורים אחרים באוסטריה יהיה סגרירי עם שלגים בכמויות משתנות. בהמשך דרכה המהירה של המערכת מזרחה יש אפשרות לשלגים בבולגריה ביום רביעי.
בימים רביעי-חמישי הרמה החמה מדרום מערב שוב משתלטת, כשביום שישי צפוי מחטף נוסף, גם הפעם כנראה בעיקר באוסטריה בעוצמה שכרגע קשה לחזות. לטווח הרחוק יותר נראה כרגע שמשבת הבאה תהיה שוב רמה מעל אירופה, אך הפעם היא כבר תהיה יותר מערבית, כך שגם אם יהיה יבש לפחות הטמפרטורות לא יהיו כל כך גבוהות. בכל מקרה, לגבי סוף השבוע הבא אוכל לתת תחזית יותר מדויקת רק בתחילת השבוע הבא.
לסיכום - שבוע חם בכל האלפים, עם הפסקות חורפיות בימים שלישי ושישי, בעיקר באוסטריה ושוויץ.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. icon14.gif  תודה רבה, ידעתי שאפשר לסמוך עליך. תגובה ל - 1 18/01/2008 21:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
eduardox eduardox לא מחובר eduardox  משתמש פעיל 475 הודעות עד כה
תודה גם על מזג אוויר סביר כמעט ללא שלג. הייתי מזמין קצת יותר שמש, אך אני בטוח שנזכה למבזקי שמש לצילומים.

לא מבטיח דווחים מהשטח כי לא לקחתי מחשב, אך אני אחשוב על כולכם.

נסיעה טובה למיכאל וכרמית, ושבוע לבן לכולם. Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. תודה רבה, ידעתי שאפשר לסמוך עליך. תגובה ל - 2 18/01/2008 22:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  raz_may לא מחובר raz_may  משתמש מתחיל 4 הודעות עד כה
תשמע יכלי..כל הכבוד על התחזיות האלה..זה משהו..

יש אופציה לחזות לעוד שלושה שבועות וחודש? או לחכות ואז לראות?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. לעופר המדהים תגובה ל - 1 18/01/2008 22:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
כרמית השניה כרמית השניה לא מחובר כרמית השניה  משתמש פעיל 376 הודעות עד כה
אני מלאת התפעלות מהתחזיות שלך, כל כך מפורט וגם מכיר את אזורי הגלישה כל כך טוב. מרשים.

תודה על התחזית המפורטת ותודה על מזג האויר הנפלא שסידרת לנו...

איזה כייף שיש לנו אותך!
כרמית
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. לעופר כל הכבוד ! תגובה ל - 4 19/01/2008 00:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  יעקב לא מחובר יעקב  משתמש מתחיל 6 הודעות עד כה
כבר אמרו לך שאם לא היית אז היו צריכים להמציא אותך .
אני טס בראשון לֹAvoriaz ומקווה באמת לשבוע בהיר וטוב .
מה באמת ההשפעה של הטמפרטורות הגבוהות יחסית על איכות המסלולים ?

יעקב
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. לעופר כל הכבוד ! תגובה ל - 4 19/01/2008 00:23 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  יעקב לא מחובר יעקב  משתמש מתחיל 6 הודעות עד כה
כבר אמרו לך שאם לא היית אז היו צריכים להמציא אותך .
אני טס בראשון לֹAvoriaz ומקווה באמת לשבוע בהיר וטוב .
מה באמת ההשפעה של הטמפרטורות הגבוהות יחסית על איכות המסלולים ?

יעקב
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. נסיעה טובה לאדווארדו, מיכאל, כרמית השניה והשאר תגובה ל - 1 19/01/2008 14:18 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
בומברדינו בומברדינו לא מחובר בומברדינו  משתמש פעיל 175 הודעות עד כה
אכו - נסיעה טובה לאדווארדו, מיכאל, כרמית השניה וכל האחרים שנוסעים מחר, אנחנו - נוסעי השבוע האחרון של ינואר כבר מרגישים ...
עופר - אנא זכור אותנו 26/1 סלה רונדה והבא רק חדשות טובות.
וכמובו - שוב תודה על ההשקעה.

תודה ובהחלקה בומברדינו
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. עדכון תחזית מז"א - שבוע קיצי עם שני מחטפים תגובה ל - 1 19/01/2008 14:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
בומברדינו בומברדינו לא מחובר בומברדינו  משתמש פעיל 175 הודעות עד כה
נסיעה טובה לאדווארדו, מיכאל, כרמית השניה וכל האחרים שנוסעים היום.
עופר - זכור אותנו, סלה רונדה 26/1 וכמובן תודה.
בברכת תחזיות חיוביות

תודה ובהחלקה בומברדינו
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. icon6.gif  עוד שבוע בומברדינו ואנחנו שם.... תגובה ל - 8 19/01/2008 15:49 לתגובה קודמת
  TomerSi לא מחובר TomerSi  משתמש בינוני 104 הודעות עד כה
נהיה בקשר השבוע.
תומר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מי מכיר חבילות סקי מאמצע השבוע...
להודעה הבאה:מישהו היה בעיירה, Campitello ויכול לספר קצת פרטים?