כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. icon12.gif  ארגנטינה + צ'ילה, מסלול טיול להורים שלי 20/01/2008 22:53 לתגובה הבאה
  anatjac לא מחובר anatjac  משתמש פעיל 337 הודעות עד כה
היי
כולי קנאה, ההורים שלי החליטו בעקבות הטיול שלי, לנסוע גם הם לארגנטינה וכנראה גם צ'ילה, לשבועיים שלושה, בפברואר ( כן כן זה קרוב...).
הם ביקשו ממני לבנות להם מסלול, רק מה, זה מן הסתם טיול שונה מהטיול שאני עשיתי, ולכן אני מבקשת את המלצותיכם/הצעותיכם.
ההורים שלי מפונקים, כלומר אני לא חושבת שירצו נסיעות אוטובוס ארוכות, גם אם זה באוטובוס "סופר קאמה" Razz , אלא טיסות בעיקר אלא אם כן ממש אין ברירה. כמו כן מלונות טובים, אבל לזה כבר תדאג סוכנת הנסיעות.
כמו כן הם לא יכולים לצאת למסלולים רגליים בגלל נכות של אחד מהם.
אני חשבתי על:
בואנוס איירס, איך לא, קניות, העיר עצמה וכד'.
איגוואסו - הצד הארגנטינאי, הוא יפה יותר ונגיש יותר מהצד הברזילאי.
ברילוצ'ה כמובן, אני לא יודעת אם כדאי להם ללון בתוך העיר או מחוץ.
יציאה ל-7 האגמים וסן מרטין.
פריטו מורנו (אני לא בטוחה באיזה חודשים פתוח אבל לפי הטמפרטורה נראה לי שכן).
חשבתי על פורטו מדרין אבל זו לא התקופה של הלוויתנים, אז אני לא בטוחה שכדאי לטרטר אותם לשם.

לגבי צ'ילה אני לא ממש יודעת איך לשלב אותה בטיול...
אשמח לקבל הצעות, כמו כן כמה זמן אתם ממליצים לטיול - שלא יהיה דחוס ולא יהיה סתם מרוח.
תודה! Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. ארגנטינה + צ'ילה, מסלול טיול להורים שלי תגובה ל - 1 20/01/2008 23:11 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  manman לא מחובר manman  משתמש פעיל 182 הודעות עד כה
היי אנחנו חזרנו לפני חודש בערך מטיול של שלשה שבועות בארגנטינה בעקבות הבנות שלנו נוכל לעזור ברצון רב מייל שלנו .com או בנייד 0546614501 .
(גודל:20.72KB)

[עודכן ב:20 ינואר 2008 23:11:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. ארגנטינה + צ'ילה, מסלול טיול להורים שלי תגובה ל - 1 21/01/2008 20:06 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לי לי לא מחובר לי  משתמש פעיל 1481 הודעות עד כה
לא כ"כ הבנתי אם זה טיול מאורגן או לא.
אם לא, אני ממש ממליץ שתחשבו על כן. זה אמנם מאוד יקר, אבל במקרה שהם גם ככה הולכים לעשות הכל בטיסות ומלונות הם לא יצאו ביותר זול.

מקובל בטיולים מאורגנים על סביב ה 17-13 יום לצ'ילה ארגנטינה, לפעמים גם ברזיל (בפברואר זה כמעט תמיד כולל את ברזיל עם יומיים בקרנבל).
לרוב הסוכנויות יש מסלולים דומים בשיויים קלים.
ההורים שלי במקרה חזרו מכזה לפני חודש, נדמה לי עם החברה הגיאוגרפית (או שהיא היתה בין האופציות הסופיות) ומאוד נהנו.

לא הייתי ממליץ לתקופה כזו לנסות לטייל עצמאית.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. תודה תגובה ל - 2 21/01/2008 20:28 לתגובה קודמת
  anatjac לא מחובר anatjac  משתמש פעיל 337 הודעות עד כה
אבל להורים שלי יש סלידה די קשה מטיולים מאורגנים,
הם מתורגלים בטיולים, חרשו את אירופה, קנדה וארה"ב, ואפילו טיול של חודש בניו זילנד, כולל נהיגה עצמאית וכד'.
נראה לי שיש לי פחות או יותר מסלול, תגידו מה נראה לכם:
בואנוס איירס - 4 ימים (יכול להיות גם בסוף הטיול לא משנה)

טיסה לפוארטו איגוואסו – צד ארגנטינאי וברזילאי – 2/3 ימים- תלוי בטיסות (יכול להיות גם בסוף הטיול לא משנה)

טיסה לברילוצ'ה – 4 ימים.

נסיעה ברכב לסן מרטין דה לוס אנדס דרך 7 האגמים, לינה בסן מרטין וחזרה לברילוצ'ה.- (כלומר יום וחצי, וחצי יום בברילוצ'ה).

טיסה מברילוצ'ה לאל קלפאטה- הקרחון המתנפץ - יומיים

נסיעה מאל קלפאטה לפוארטו נאטאלס
לטיול בפארק טורס דל פיינה – טיול באוניה או טיול ברכב (יש גם טיולים שיוצאים ישירות מאל קלפטה)

טיסה בחזרה מאל קלפאטה לבואנוס איירס

אני שוקלת להוסיף איזה גיחה לכיוון צ'ילה, אולי לאגמים, אבל לא בטוחה איך ומאיפה. הצעות יתקבלו בברכה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:כמה זמן הקרנבל נמשך
להודעה הבאה:Looking for partners for the carnaval in Brazil

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף