כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. קניונים סביב לאס וגאס-סוף מרץ או תחילת יוני? 23/01/2008 00:50 לתגובה הבאה
  mirinv לא מחובר mirinv  משתמש מתחיל 42 הודעות עד כה
אנחנו גרים זמנית בארה"ב ויש חופשת אביב לילדים לקראת סוף מרץ וחופשת
הקיץ מתחילה ב 12.6
האם נעים לטייל באזור באביב או רצוי ביוני?
האם מישהו ממכם טייל שם באביב?
אנחנו רוצים לנחות ולהמריא
מוגאס,מסלול מעגלי, מה כדאי קודם ציון ברייס וגרנד קניון או הפןך?
תודה רבה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. קניונים סביב לאס וגאס-סוף מרץ או תחילת יוני? תגובה ל - 1 23/01/2008 01:19 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אוֹרִי אוֹרִי לא מחובר אוֹרִי  משתמש פעיל 2261 הודעות עד כה
השאלה מה יותר מפריע לכם: חום או קור?

הייתי באיזורים אלה מספר פעמים בין סוף מרץ לאמצע מאי. בסוף מרץ (ואני מניח שאת מתכוונת לחופשה של חג הפסחא 23.3) צפוי להיות די נעים בפארק ציון וקר בברייס. כמה קר זה מאוד משתנה. זו עונת מעבר ובהתאם קשה ממש לחזות את המזג. בברייס עדיין ייתכן שירד שלג בעונה זו. מצד שני ייתכנו ימים נעימים.

ביוני מצד שני כבר צפוי להיות די חם.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. קניונים סביב לאס וגאס-סוף מרץ או תחילת יוני? תגובה ל - 2 23/01/2008 02:07 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה על התגובה המהירה.ואיך בגרנד קניון? קראתי שבחורף חלק ממנו סגור
נכון אני רוצה לצאת כבר ב 19.3 ורציתי לעשות את הטיול עם מוטורהום
מכיר חברה זולה להשכרת RV?
ומה אתה חושב לנסוע עם כיוון השעון או הפוך?
אני אישית מעדיפה "לסבול" חום ולא קור, פשוט קראתי הרבה בטיפים וכאלו שהיו באמצע אפריל אמרו שהיה קר
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. קניונים סביב לאס וגאס-סוף מרץ או תחילת יוני? תגובה ל - 3 23/01/2008 04:35 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מודה שטרם הייתי בגרנד קניון. ממה שאני יודע בגרנד קניון מעט יותר נעים מבברייס, אבל עדיין יכול להיות קר מאוד בסוף מרץ. הכניסה הדרומית, היותר מתויירת, של הגרנד קניון פתוחה כל השנה (וכך גם ברייס וציון) ואילו הצפונית סגורה במהלך החורף ונפתחת רק ב-15 במאי (להערכתי הסיבה העיקרית לכך היא חוסר הרצון של רשות הפארקים הלאומיים לתחזק את המקום בחורף. לראיה, ברייס פתוח כל השנה ושם התנאים ודאי קשים יותר).

ממה שאת כותבת, נראה לי שיוני זה מה שאתם צריכים. אני אישית חושב שבאביב יש למקום קסם משלו - הקור היחסי, השלג שעדיין מכסה את פסגות ההרים והצוקים האדומים. הרבה יותר מים בערוצים וכו'. אבל צריך להיות מוכנים לקור ולמזג אויר לא צפוי. ודאי אם מדובר על סוף מרץ. ראי תמונה מברייס - נראה יום יפה, אבל תראי מה לובשים...

אשר למסלול - צריך קודם לראות מתי הטיול ומה תקציב הימים שלכם. חוץ מ-3 הפארקים הנ"ל יש עוד מה לראות באיזור. הנה דיון דומה מלפני מספר ימים ואת יכולה לחפש ולמצוא עוד:

http://forum.lametayel.com/forum_msg/th-984888/start-0/

בקשר ל-RV - מצטער אבל אני לא הכתובת. אבל יש כאן מומחים לנושא. מציע שתפרסמי שאלה נפרדת בנושא זה. הדבר היחיד שהבנתי לגבי RV זה שנדרש יותר זמן בעת הקבלה וגם בעת ההחזרה והשאלה היא האם זה מוצדק בטיול קצר -מציע לברר זאת עם המומחים.
ברייס
ברייס(גודל:4.65KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. קניונים סביב לאס וגאס-סוף מרץ או תחילת יוני? תגובה ל - 3 23/01/2008 08:23 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אלון.י לא מחובר אלון.י  משתמש פעיל 1274 הודעות עד כה
שלום.
אני טיילתי בקיץ כך שאני לא יודע מה מזג האויר באביב אבל באתר המצורף של הפארק יש אנפורמציה כללית על כל השנה.
לגבי כיוון הסיבוב זה לא ממש משנה אלא תלוי בלוח הזמנים.
אם אתם מגיעים לוגאס ומיד יוצאים לפארקים עדיף לציון הקרוב יותר.
בכל מקרה הייתי מוסיף את קניון אנטילופ ואם יש זמן את לייק פאוול
וסכר הובר שבמילא תעברו דרכו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. קניונים סביב לאס וגאס-סוף מרץ או תחילת יוני? תגובה ל - 1 23/01/2008 15:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  dhz לא מחובר dhz  משתמש פעיל 1990 הודעות עד כה
הביקור שלי באיזור זה היה החודש יוני. מזג האויר בברייס ובגרנד קניון היה מאד נעים. בברייס ירד קצת גשם, אזל אני מניח שאי אפשר להמנע מכך לגמרי. בציון קניון גם כן היה סביר, אם כי יותר חם.
בלאס וגאס ואגם מיד היו באיזור 100 מעלות פרנהייט.

[עודכן ב:23 ינואר 2008 15:38:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. קניונים סביב לאס וגאס-סוף מרץ או תחילת יוני? תגובה ל - 1 23/01/2008 19:34 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  חגיתY לא מחובר חגיתY  משתמש פעיל 811 הודעות עד כה
אנחנו היינו בתחילת אפריל. בוגאס היה חם, בגרנד הייתה רוח והיה די קר, באנטילופ השמש לא יצאה ב"שעה היעודה", בברייס היה קריר - אבל מדהים: בקצות הצוקים היה שלג ששיווה לפארק מראה מלכותי עוד יותר. בציון היה נעים. לא ירד לנו גשם באף אחד מהפארקים. בכל מקרה מזג האוויר זה ענין של מזל.
אם אני הייתי צריכה לבחור - הייתי בוחרת את סוף מרץ, אבל אני מאד סובלת מחום, קור לא ממש מפריע לי (טוב, אני "צפונית"). ואם אצלכם זה הפוך - אז נראה לי יוני עדיף - מה גם שזו חופשה ארוכה יותר אז יש סיכוי שיהיה פחות עמוס. אם באמת תוסיפו את לייק פאוול אז בכלל עדיף בקיץ.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. קניונים סביב לאס וגאס-סוף מרץ או תחילת יוני? תגובה ל - 1 23/01/2008 22:50 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  דודו מרמת גן לא מחובר דודו מרמת גן  משתמש פעיל 3974 הודעות עד כה
ואם יתחשק לכם לשלב גם ראפטינג, הרי שיוני תקופה מתאימה יותר.

יש דברים שאי-אפשר לגלות, אבל גם את זה לא תדע לעולם אם לא תנסה שוב ושוב, עד שתבין שלעולם לא תבין. - (מרק טווין)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. קניונים סביב לאס וגאס-סוף מרץ או תחילת יוני? תגובה ל - 8 24/01/2008 00:50 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה רבה לכולכם
אנחנו רוצים לטייל בגראנג קניון סכר הובר, כביש 66 ,סדונה,מונומנט ואלי, אגם פאוול, קפיטול ריף, ברייס וציון ולילה בוגאס.
האם 13 לילות יספיקו או שזה יותר מדי?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. קניונים סביב לאס וגאס-סוף מרץ או תחילת יוני? תגובה ל - 9 24/01/2008 05:23 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
בחלק האריזונאי של המסלול שלכם, טרם ביקרתי, כך שיש לקחת את דברי בערבון מוגבל. על פניו נראה ש-13 ימים יספיקו לסיבוב כזה. השאלה כמובן מה קצב ההתקדמות שלכם וכמה אתם אוהבים להשאר באותו מקום ולטייל טיולים רגליים. לדוגמא, פארק כמו קפיטול ריף, אפשר להיות מספר שעות של נסיעה בדרכים הנופיות ועצירה בנק' תצפית. אפשר גם להשאר יומיים או יותר ולטייל ברגל. כך עשינו אשתי ואני באביב שעבר. הנה מה שכתבתי על זה:

http://www.lametayel.com/1001tips/tip.asp?id=47133&var_n ame=country&var_id=178&cat=

וכך הדבר גם לגבי פארק ציון וכל פארק אחר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. קניונים סביב לאס וגאס-סוף מרץ או תחילת יוני? תגובה ל - 10 24/01/2008 07:47 לתגובה קודמת
  אלון.י לא מחובר אלון.י  משתמש פעיל 1274 הודעות עד כה
יותר מדי במקומות האלו אין.תמיד רוצים עוד והשאלה על מה מוותרים או מוסיפים.
מצטרף לאוֹרִי לגבי קצב ההתקדמות לא הייתי בכל במקומות שציינת אבל נראה זמן טוב להתקדמות לא מהירה במיוחד.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מלון Washington Jefferson בניו יורק
להודעה הבאה:טיול תרמילאי בארה"ב - מבקש עצות

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף