כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מידע על כרטיסי טיסה דרך אתיופיה 23/01/2008 11:51 לתגובה הבאה
  משה שחור לא מחובר משה שחור  משתמש מתחיל 10 הודעות עד כה
הי
אנחנו מבקשים מידע על כרטיסי טיסה מישראל לאתיופיה ולנמביה או יוהנסבורג תודה משה שחור
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מידע על כרטיסי טיסה דרך אתיופיה תגובה ל - 1 23/01/2008 21:25 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
BagiBag BagiBag לא מחובר BagiBag  משתמש מתחיל 21 הודעות עד כה
שלום שלום

אז ככה - כדי לטוס לאתיופיה או לדרום אפריקה, הדרך הזולה ביותר שמצאנו היא דרך אתיופיאן איירליינס שיש להם גם סניף בארץ והם מאוד נחמדים וסך הכל חברת תעופה לא רעה בכלל.
אני מכירה מחירי סטודנטים שהם בסביבות ה -900 דולר לקו ישראל -יוהנסבורג עם עצירה באתיופיה.
בתור מי שחיפשה את הדרך הזולה לטוס לנמיביה - המסקנה העיקרית היא כי על מנת לטוס לנמיביה מישראל או אפילו מאתיופיה - צריך לטוס לדרום אפריקה ולקחת משם טיסה לנמיביה.
יש המון טיסות מדרום אפריקה לנמיביה ביום, ויש כמה חברות לא רעות בכלל - South Africa Airlines (שאני נסעתי בה, היו אחלה ועלו בסביבות 150 דולר) ויש גם Air Namibia, kulula ועוד.

תהנו!! Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מידע על כרטיסי טיסה דרך אתיופיה תגובה ל - 2 24/01/2008 08:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
גיל גיל לא מחובר גיל - צוות למטייל ברשת  משתמש פעיל 5161 הודעות עד כה
מסכים לגמרי. רק אוסיף שצריך לשים לב שבאותה נחיתה בדרא"פ (אפשר גם בקייפטאון, לא רק ביוהנסבורג), יש להשיג ויזה לנמיביה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. מידע על כרטיסי טיסה דרך אתיופיה תגובה ל - 3 24/01/2008 16:52 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
BagiBag BagiBag לא מחובר BagiBag  משתמש מתחיל 21 הודעות עד כה
האמת היא שעד כמה שאני יודעת צריך להוציא ויזה לנמיביה דרך הקונסולייה של כבוד שיושבת בעתלית. אולי כבר אפשר ישר בשדה התעופה? כשאני נסעתי ביולי האחרון זה לא היה אפשרי.
הם מאוד נחמדים וקל להגיע אליהם, רק צריך לתאם איתם מועד. הטלפון שדרכו תיאמתי הוא 052-6122582
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. מידע על כרטיסי טיסה דרך אתיופיה תגובה ל - 4 25/01/2008 07:39 לתגובה קודמת
גיל גיל לא מחובר גיל - צוות למטייל ברשת  משתמש פעיל 5161 הודעות עד כה
את מתכוונת בשדה התעופה בנחיתה? עד כמה שאני מבין מחברים שחזרו לא מזמן - זה עדיין לא אפשרי.
ושגרירות הכבוד זו בהחלט אופציה Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:שאלות כלליות לתכנון טיול
להודעה הבאה:ויזת מתנדבים

שאלות נפוצות: אפריקה - צפון

שאלות נפוצות: אפריקה - מזרח

שאלות נפוצות - כללי

שאלות נפוצות: אפריקה - דרום

דיברנו על זה בפורום

מידע נוסף

שאלות נפוצות: איי סיישל ומדגסקר

חיפוש מהיר