כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מבקש מידע נסיעה עם רכב מאתיופיה עד נמיביה 23/01/2008 16:34 לתגובה הבאה
  משה שחור לא מחובר משה שחור  משתמש מתחיל 10 הודעות עד כה
העם אפשרי נסיעה למרחק כזה
העם אפשרי לעבור בין ארצות
ועוד פרטים תודה רבה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מבקש מידע נסיעה עם רכב מאתיופיה עד נמיביה תגובה ל - 1 23/01/2008 20:52 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עידו עידו לא מחובר עידו - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 4323 הודעות עד כה
אפשרי. אנחנו נסענו את כל הדרך מקניה עד נמיביה וחזרה.
תקרא את הקישור "רכב באפריקה" בצד שמאל של העמוד, לקבלת מידע בסיסי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מבקש מידע נסיעה עם רכב מאתיופיה עד נמיביה תגובה ל - 2 23/01/2008 21:17 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
BagiBag BagiBag לא מחובר BagiBag  משתמש מתחיל 21 הודעות עד כה
שלום

אנחנו נסענו עם רכב בקיץ האחרון מדרום אפריקה לאתיופיה עם ג'יפ שרכשנו בדרום אפריקה.
נסיעה באפריקה עם רכב משלך זו חוויה מטורפת ומומלצת מאוד. אם אחרי המידע שהציע לך עידו יש לך שאלות יותר ממוקדות - אני אשמח לענות (לדגומא יש הבדל בין מעבר עם רכב דרום אפריקאי בגבולות לבין מעבר עם רכב קנייתי או זמבי).
אתה מחפש לקנות רכב?

סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. מבקש מידע נסיעה עם רכב מאתיופיה עד נמיביה תגובה ל - 3 24/01/2008 09:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  משה שחור לא מחובר משה שחור  משתמש מתחיל 10 הודעות עד כה
נראה לי מדהים לנסוע עם רכב אנחנו עם שני ילדות בנות 6 ו 8
אין סכנות מיוחדות בדרך מה עם תיקון רכב עם צריך וכן אני מעוניין לרכוש רכב אנחנו נגיע בתחילת מאי תודה משה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. מבקש מידע נסיעה עם רכב מאתיופיה עד נמיביה תגובה ל - 4 24/01/2008 09:23 לתגובה קודמת
BagiBag BagiBag לא מחובר BagiBag  משתמש מתחיל 21 הודעות עד כה
זה אכן טיול מיוחד מאוד. Smile
תלוי איפה, אבל בדרך כלל הדרכים בטוחות ובעיקר מה שצריך להיזהר זה 'זהירות בדרכים' - דרכים משובשות, אנשים אשר הולכים על הכביש, עקיפות פראיות. אבל מי שנוהג בזהירות ובאור יום - מובטחת לו חוויה מצוינת.

לגבי תיקוני רכבים - בגדול צריך קצת לדעת מכונאות - לא תמיד יש מוסכים וכאשר יש, לא תמיד האנשים שם יודעים מה הם עושים, אבל הרכבים בדרך כלל יחסית ישנים ואינם מתוחכמים כמו המכוניות פה ולכן קלים לתיקון ותפעול. לגבי חלקי חילוף - כשמדברים על לנד קרויזר יש בכל מקום במזרח ודרום היבשת חלקי חילוף (למעט קניה שיש בה פחות רכבים מסוג זה) מכל הסוגים המינים והשנים.

למעשה, הג'יפ שלנו עומד כיום בדאר א סלאם, אצל מישהו שאנחנו מכירים,הוא אחלה אחלה ג'יפ - זה TOYOTA LAND CRUSIR שהוא הרכב הנפוץ באפריקה (ולכן חלקי חילוף לדגומא מצויים בכל מקום ויחסית בזול), והוא נועד כבר לטיולים - יש לו מיטה זוגית בתוך הרכב עם מזרון והכל, כספת, כירה גדולה, מיכלי דלק בנוסף למיכל הדלק המרכזי העצום של 200 ליטר ועוד שלל דברים שנשמח לדבר איתך עליהם אם זה רלוונטי לך.

אני כבר מקנאת בכם על הטיול. זו חויה אדירה Smile

סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:השכרת רכב מחברת אופרן
להודעה הבאה:מידע על טיול לאפריקה עם ילדים

שאלות נפוצות: אפריקה - דרום

שאלות נפוצות: אפריקה - צפון

שאלות נפוצות - כללי

שאלות נפוצות: אפריקה - מזרח

דיברנו על זה בפורום

מידע נוסף

שאלות נפוצות: איי סיישל ומדגסקר

חיפוש מהיר