כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. סיכום חופשה מפקנת בואל-טורנס 28/01/2008 15:07 לתגובה הבאה
דוב שלג דוב שלג לא מחובר דוב שלג  משתמש מתחיל 46 הודעות עד כה
אז זהו חברים עוד במונית בדרך לשדה, אמרתי לחבר שלי שיזכור את הרגע הזה כי הופ ואנחנו כבר חזרה בארץ... ואכן זה קרה ואנחנו כבר כאן.

לפני שאני אתחיל אני רוצה להודות לכל חבריי הוירטואלים על העזרה והעצות והכיוונון אם בציוד , אתר, רעניות וכו' בלעדיכם החופשה הייתה יוצאת לדרך, אבל בהחלט קיצרתם את הדרך אליה
שוקרוט-תודה מיוחדת לך ואני מבין שאנחנו נפגשים ככה באיזור אייר אצל נ' וש' מזל טוב :)

יצאנו ב17/1 יום חמישי לואל-טורנס [נסענו לחופשה מחמישי עד חמישי מפאת קדושת השבת...].
למרות החששות מהתאריך קידם את פנינו מזג אוויר מופלא, כמו של מרץ הטמפרטורות נעו בין -4 ל1 וזה היה כמו לגלוש באמצע הקיץ [יחסית כמבון כן?]
הזמנו בית דירות דרך מרכז ההזמנות והתמקמנו במקום שנקרא CHMOIDO'R או משהו נורא קרוב לזה.
המיקום היה נפלא, על המסלולים ממש סופר-מרקט במרחק יריקה ועוד יותר קרוב מזה חנות זולה להשכרת ציוד 55 יורו לציוד מלא. [לא הכי איכותי, אבל מתוך חברי הקבוצה ששכרו [13 במספר] לא נשמעו תלונות.
חדרים מרווחים עם נוף למסלולים וכל מה שצריך כדי להכין ארוחות מפנקות, לובי חביב, מיקום מרכזי ונורא חשוב הבנות בקבלה מעבר לכך שדיברו אנגלית לא רעה בכלל היו מסבירי פנים וסובלניים ביותר.
בקיצור מיקום מעולה.
המסלולים, מה אני אגיד גלישה של 100 ק"מ ביום היא לא עניין של מה בכך, במיוחד שניסיתי להיצמד לכמה מחברי החדשים שגלשו בצורה מקצועית ועל סקי כאשר אני על סנו-בורד, אבל זה רק איתגר ושיפר.
שמיים כחולים מסלולים רחבים, לא הרבה אנשים [מקסימום 5 דקות המתנה עד שעולים על הצ'ר-ליפט גונדולה] אפס טי-ברים הכרחיים [אבל חשובים]
1. כדי לחזור לסנו-פארק, אך איזה סנו-פארק איזה ביצועים [לא שלי, אני צילמתי ... וגם קצת ניסיתי... כן עדיין שלם].
2. כדי לעלות לגבעה כדי לגלוש ישר לחדר סקי.
חיי לילה דלים ביותר, וזה נראה שם כמו מסיבת סוף שנה של כיתה י' אבל זה בערך החיסרון היחיד.
לסיכום חופשה מבורכת, מקווה לחזור בסוף מרץ.ועוד לפני כן להספיק את החרמון.
תמונות וסרטונים בהמשך :)
שיהיה חורף לבן וגליש
דוב שלג
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. דיווח קולח- אל תאפסן את הציוד כבר מגיע שלג ...... תגובה ל - 1 28/01/2008 16:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  רינה ב לא מחובר רינה ב  משתמש פעיל 323 הודעות עד כה
ואם לא תכבס יהיה לך גם ריח של חוץ לארץ Very Happy
המדהים כי את כל זאת עשית עם 2 רגליים מחוברות....
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. יפה מאד, וטוב שנהנת וחזרת בשלום... תגובה ל - 1 29/01/2008 11:14 לתגובה קודמת
eduardox eduardox לא מחובר eduardox  משתמש פעיל 475 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה הבאה:שאלה