|
| 2. שאלות לגבי אנדורה תגובה ל - 1 |
30/01/2008 00:39   |
|
קודם כל אנדורה בחירה מצויינת לגולש מתחיל, גם אני את השבוע הראשון שלי עשיתי באנדורה באותו מלון אורדינו, מלון מאד נחמד עם אוכל לא רע בכלל.
האתר שגולשים בו נקרא ארקליס, אתר מתאים למתחילים.
לגבי השאלות.
1. לא השכרתי ציוד דרך snowrental כך שאני לא יכול להמליץ אבל סה"כ נשמע כדאי.
2.בתור גולש מתחיל ניתן להיסתפק בציוד bronze אבל מומלץ לקחת רמה אחת מעל.
3.יש במלון חדר מסודר עבור ציוד סקי אין צורך במנעול.
4.אם אתה מעוניין להתמקד בסקי ביום ולצאת לבלות בלילה אין צורך במחשב נייד כי מימלא הוא ישאר כל הזמן בחדר, מגינבות אין לך מה לחשוש אנחנו לא שמענו על מישהוא שגנבו לו מהחדר, אבל צריך להיזהר.
5.אין צורך להאריך את הסקי-פס גולשים רק שישה ימים, ביום הראשון והאחרון לא גולשים.
תהנה ושיהיה בהצלחה ובלי פציעות.
|
|
|
|
| 3. שאלות לגבי אנדורה תגובה ל - 2 |
30/01/2008 00:53   |
| |
Mike.D |
2 הודעות עד כה |
|
|
תודה על המענה המהיר.
החבילה היא סך הכל ל10 ימים (2-11.2), לכן שאלתי האם זה אפשרי בתור גולש מתחיל (למרות היותי בכושר ) לסחוב 8 ימי סקי?
|
|
|
|
| 4. שאלות לגבי אנדורה תגובה ל - 1 |
30/01/2008 09:35  |
 |
רק לבן - הנהלת הפורום |
1816 הודעות עד כה |
|
|
אחלה מקום להתחיל,
לא ששכרתי ציוד דרך האתר, אבל לא אמורה להיות בעיה להזמין ציוד באינטרנט, ואם זה הרבה יותר זול, נראה לי כדאי.
ציוד ברונזה יספיק לכם, מקסימום אם החנות קרובה למלון או לאתר, תמיד תוכל לשדרג בימים האחרונים, אני לא בטוח שתרגיש בהבדל.
נדמה לי שיש חדר סקי במלון ושם משאירים את המגלשים, אם חדר הסקי מחומם תשאיר שם גם את הנעליים, אחרת תעלה אותם לחדר (כדי שיהיו חמות בבוקר), לא צריך מנעול (אף אחד לא גונב ציוד ברונזה שכור). ואל תשאיר את הציוד באתר, לואל נורד יש 3 אזורי גלישה ו-5 כניסות אפשריות, למה להגביל את עצמך? הקרובה ביותר היא הגונדולה של לה מסנה, בערך 2-3 ק"מ מהמלון. תתמקד בפאל-ארינסל. אורדינו מבודדת ובמרחק נסיעה של 30 דקות באוטו ושעה באוטובוס.
קח מחשב, כך שתוכל לעדכננו בזמן אמת, לבדוק מזג אויר וכו', אין חשש לגנבות.
קח סקי פאס ל-6 ימים, תוספת ל-8 ימים תעלה רק טיפה יותר מאשר לקנות סקי פאס ליומיים כאשר יסתיימו ששת הימים (ראה כאן) http://en.vallnord.com/servicio-51-ski-passes-vallnord.aspx
בהצלחה
|
|
|
|