כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. סיכום חופשה בסלה רונדה 06/02/2008 15:22 לתגובה הבאה
  TomerSi לא מחובר TomerSi  משתמש בינוני 104 הודעות עד כה
OK
אז ככה...קצר ולעניין....
הזמנו חופשה דרך Ski Deal לסלה רונדה לעיירה קמפיטלו.
הגענו ביום שבת ה 26/01 לשדה התעופה ברציה אשר באיטליה, ביקורת דרכונים מהירה ואנחנו בחוץ.
בחוץ עמד תומר, נציג סקי דיל.
רישום שמות מהיר, התארגנת ותוך חצי שעה היינו כבר על אוטובוס 2 קומות בדרכנו לאתר.
בדרך תומר חילק לנו שקיות עם חומר על העיירה, האזור ומתחם הסקי.
לאחר מכן תומר עבר איתנו על החומר שהיה בשקיות והסביר לנו מה הולך להתבצע ונתן לנו בעצם מענה על כל השאלות שהיו בחלל האוויר.

בדרך תומר עבר באוטובוס עם שתיה, חטיפים ועוגיות וחילק לנו.

הגענו לקמפיטלו, למלון RAMON מלון אשר ממוקם כ 150 מטר מהגונדולה הגדולה של העיירה (Col Rodela)
מלון קטן, ביתי, חמים ונעים. צוות נעים ומסביר פנים שנענה (למרות קשיי השפה) לכל בקשה ואו שאלה שלנו.
החדרים גדולים, מרווחים, נקיים מאוד, עם מקלחת ושרותים שנראו כאילו עברו שיפוץ לא מכבר, בקיצור 2 רמות מעל קלאב מד ודומיו. אנחנו *מאוד* אהבנו את המלון.
במלון יש חדר סקי עם חימום לנעליים ותאים עם נעילה חשמלית.
ארוחות הבוקר במלון היו מצויינות, ארוחות הערב היו קצת פחות מגוונות, אבל מספקות בהחלט.
בואו נגיד שאף אחד לא יצא רעב... Very Happy

ביום הראשון הייתה רוח שהשביתה את כל האתר למעט מעלית אחת באזור "אלבה" אשר הגענו אליה באוטובוס סקי את רוב היום בילינו באזור כאשר חזרה במסלול השחור/אדום חזרה למעלית גרם לנו לחכות כשעה בתור לעלות חזרה למעלה.
בקיצור חוויה מתקנת.

ביום השני הרוח שככה ועלינו למתחם הגלישה של הסלה רונדה.

זה המקום לציין שתנאי הגלישה במשך כל השבוע היו *מ ע ו ל י ם!*(למעט אחר הצהריים אחד אשר ערפל סמיך ירד על כל האתר וגרם לזה שפשוט לא ראינו 2 מטר קדימה).

אין הרבה מה להכביר על האתר עצמו, אתר גדול מאוד, אין ממש סיכוי לעשות את כל המסלולים באתר בשבוע אחד. מאוד קל להתמצא באתר עם מפת המסלולים והמעליות (לי לקח יום אחד להתאפס על עצמי).

מערכת מעליות טובה (למעט מקרים חריגים אין הרבה תורים במעליות)

ביומיים הראשונים גלשנו אני וחבר שבא איתי עם בומברדינו ושני הילדים המקסימים! שלו, ניר ויעל והיה ממש כיף.

לאחר מכן החבר שבא איתי רצה להתקדם קצת בגלישה אז לקחתי אותו והעברתי לו שעורים פרטיים קצת יותר אינטנסיביים.

וזה המקום גם למילה טובה, את החבילה הזמנו דרך "סקי דיל" לאחר כמה שנים שגלשנו בעיקר בקלאבים (מאילוצים שונים ומשונים) ובתור אחד שנסע לפני כמה שנים עם "סקי דיל" אני חייב לציין שהופתענו לטובה.
החל משלב ההזמנה, דרך ההגעה לאתר, המלון וכו'.
מלווה סקי דיל, תומר, תמיד היה זמין לכל שאלה ואפילו כשמישהו אמר שהייתה איזה שהיא בעיה (קטנה) בחנות להשכרת ציוד אז תומר פשוט שאל אותו "למה לא הודעת לי? למה לא אמרת לי? הייתי מסדר את זה"
בקיצור קיבלנו הרגשה שבאמת יש לפי לפנות במידה ומתעוררת בעיה.
צריך גם לדעת לפרגן כשצריך... Razz

בקיצור היה מעולה!

ואם יש למישהו שאלות אני אשמח.

תומר.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. אכן קצר וקולע תגובה ל - 1 06/02/2008 17:21 לתגובה קודמת
eduardox eduardox לא מחובר eduardox  משתמש פעיל 475 הודעות עד כה
תודה על הדווח.
נמשיך לעקוב אחר הסיפורים של המחזור שלכם דרך הדווחים המצחיקים ומפורטים של משפחת בוברדינו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:שכירות ציוד בחרמון
להודעה הבאה:חזרנו מחויכים ושלמים ממאיירהופן