כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. אחרי קבלת הויזה לפני קניית הכרטיס-שאלה 07/02/2008 12:01 לתגובה הבאה
  eli_refael לא מחובר eli_refael  משתמש מתחיל 45 הודעות עד כה
קיבלתי ויזה לשלושה חודשים .
אין לי אפשרות להאריך את הויזה .
לפי איך שהבנתי ב"מדריך לוזיה" , אני יכול לצאת מאוסטרליה לפני שנגמר תוקף הויזה ולחזור לאוסטרליה וככה הוזיה שוב תתחיל את הספירה מחדש של ה 3 חודשים.

האם זה אכן אפשרי גם אם אין לי אישור להאריך את הויזה באוסטרליה?
ומהו המקום הכי קרוב אליו אני יכול לצאת מאוסטרליה ולחזור?

תודה לעונים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. אחרי קבלת הויזה לפני קניית הכרטיס-שאלה תגובה ל - 1 07/02/2008 19:50 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שקד שקד לא מחובר שקד  משתמש פעיל 1743 הודעות עד כה
כן, זה נכון. אם תצא מאוסטרליה בתום שלושת החודשים ותחזור אליה לפני התאריך האחרון לכניסה שמותר לך, תקבל עוד 3 חודשי שהיה. הכי קרוב לאוסטרליה זה כנראה ניו זילנד, בכל מקרה, לשם כנראה הכי פרקטי לצאת, וגם המחירים של הטיסות יהיו הכי סבירים וגם לא תצטרך כל מיני הערכויות מיוחדות, כמו שלמשל תצטרך אם תרצה לצאת לפפואה ניו גינאה, למשל.
אתה יכול גם לטוס לפיג'י או לאיי קוק, למשל, תכל'ס כשאתה כבר טס, זה משנה מאוד באופן עקרוני אם הטיסה היא של 3 שעות או של 5 שעות?
צא לשבוע חופש בפיג'י או אפילו תעשה טיולון קטן בנ"ז: טוס לכרייסצ'רצ', תשכור רכב ותטייל שבוע באזור קווינסטאון וואנקה....
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. אחרי קבלת הויזה לפני קניית הכרטיס-שאלה תגובה ל - 2 07/02/2008 20:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ממש תודה עזרת לי מאוד.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. אחרי קבלת הויזה לפני קניית הכרטיס-שאלה תגובה ל - 1 07/02/2008 21:55 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  מייפל לא מחובר מייפל  משתמש מתחיל 28 הודעות עד כה
לפני שאתה עושה את כל התכנונים של לצאת מאוסטרליה ולחזור אליה, שים לב שכתוב לך בויזה "multiple visa" או משהו כזה שמאשר כניסות מרובות... אחרת לא יעזור לך אם תצא...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. אחרי קבלת הויזה לפני קניית הכרטיס-שאלה תגובה ל - 4 07/02/2008 22:11 לתגובה קודמת
אתה מתכוון ל"MULTIPLE TRAVEL" ?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:גם בניו זילנד: טייס נדקר בנסיון לחטיפת מטוס
להודעה הבאה:נקודות התצפית שלא הכרתם

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

מידע נוסף

מחממים סורקים

כתבי למטייל כרגע בדרום הפסיפיק

חיפוש מהיר