כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מספר שאלות קונקרטיות 10/02/2008 05:04 לתגובה הבאה
  b1805640 לא מחובר b1805640  משתמש מתחיל 10 הודעות עד כה
הסיטואציה היא נסיעה לדרום אמריקה:

1. על איזה סק"ש הייתם ממליצים (ללא הגבלת מחיר, לצורך העניין, על אף שאשמח לקבל יותר מדוגמה אחת מבחינת קשת המחירים) - אני לא מהסובלים מקור ומאוד חשוב לי המשקל...

2. האם כדאי להצטייד באוהל (השאיפה היא לבצע די הרבה טרקים)? אם כן על איזה אוהל אתם ממליצים? ואיזה קריטריונים הם החשובים ביותר?

3. האם כוהליה של טרנגיה תעשה את העבודה בדרום אמריקה? אפשר להשיג אלכוהול?

4. האם מעיל Plaisir GTX 1X Jacket של salewa היא בחירה טובה/מתאימה?

תודה מראש לכולם!

סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מספר שאלות קונקרטיות תגובה ל - 1 11/02/2008 13:51 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  עידן - צוות למטייל חיפה לא מחובר עידן - צוות למטייל חיפה  משתמש בינוני 97 הודעות עד כה
1. כעיקרון לדרא"מ מומלץ שק"ש שיתאים למינוס 7 מעלות. מבחינת מחירים קיימים שקי שינה טובים ב- 600 עד 800 ש"ח. אח"כ יש קפיצת מדרגה ל - 1200 עד 1600 ש"ח. ואם אתה מחפש את הקצה יש גם ב- 3500 ש"ח. שים לב שכל שקי השינה יהיו לאותה הטמפ' וההבדל יהיה במשקל, בנפח ובאורך החיים של השק"ש.
חברות טובות: THE NORTH FACE, MOUNTAIN HARDWEAR, SALEWA, VAUDE...

2. כשאני טסתי לדרא"מ יצאתי בלי אוהל. אחרי מספר טרקים הבנתי שאני דוקא אוהב את העסק והחלטתי לקנות אוהל. הבעיה שבדרא"מ לא ניתן למצוא אוהלים איכותיים. אני קניתי אוהל של DOITE (חברה צ'יליאנית) אבל האיכות של האוהלים שלהם בינונית ביותר.
אם אתה רוצה לטרק הרבה כדאי בהחלט לקנות אוהל איכותי. אם טרקים הם לא מטרת הטיול לא כדאי להיסחב עם אוהל.

3. כן. טרנגיה מיצרים כוהליות מעולות ואין שום בעיה להשיג אלכוהול זול בכל מקום שתרצה.

4. לדעתי מעיל גורטקס בהחלט יכול להתאים לטרקים בדרא"מ. מרבית המטיילים מוותרים על מעילים מסוג זה משיכולי תקציב. עם זאת היתרונות שלהם ברורים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. תודה רבה! תגובה ל - 2 11/02/2008 18:45 לתגובה קודמת
  b1805640 לא מחובר b1805640  משתמש מתחיל 10 הודעות עד כה
בקשר לסקשי"ם, אתה יכול בבקשה לתת לי מספר דוגמאות ספציפיות לסקי שינה מומלצים...
בקשר למעיל, הייתי שמח לדעת האם המעיל גורטקס הספציפי יספק את הסחורה גם מבחינת חימום או שאולי masar של salewa או redpoint של TNF יהיו יותר מתאימים...

תודה מראש
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:גזיה????-שאלה
להודעה הבאה:חוות דעת על נעלי מדרוגה של קולומביה